Spirituális kerámiafestő műhely

Spirituális kerámiafestő műhely

2010. november 13., szombat

Hat

Eddig, ha jól számolom, hatan csatlakoztak a "megvilágosodás tanfolyamhoz". Milyen érdekes, hogy azok a kezdeményezések, amelyek önmagunk megváltoztatására irányulnak, nem annyira népszerűek, mint a különböző pénzért, előadásokon árult beavatások. Azokon bizony tele vannak a színháztermek, mert ott kívülről ígérik a megváltást. Aláírom, hogy az sokkal egyszerűbb: az a SZÉLES ÖSVÉNY.
Jó lenne már megérteni, hogy elméletben nem tudjuk megváltani sem magunkat, sem a szeretteinket, sem a világot. Én például elméletben szeretek fogorvoshoz járni. Remekül el tudok azon meditálni esténként, lefekvés előtt, hogy elmegyek a fogorvoshoz és ott jól érzem magam. A gyakorlat már egészen más. A Földet is nagyon egyszerű elméletben gyógyítani...na de eltakarítani a mások által eldobott szemetet...
Szóval el lehet azon meditálgatni, hogy milyen jók is vagyunk mi mindannyian külön-külön, de a gyakorlatban felülemelkedni a vitán, széthúzáson, türelmetlenségen, irigységen, féltékenységen és egyebeken - na az már valami.

2 megjegyzés:

  1. Kedves Színia!

    Szervezem a csapatot a családom és a barátaim köréből, mivel ezt egy nagyon jó kezdeményezésnek tartom.
    Biztosan vannak még, akik lélekben csatlakoztak már, de valami miatt nem jelentkeznek be személyesen.

    Üdv!

    Juli

    VálaszTörlés
  2. Ennek őszintén örülök.:-) Hatásosabb ugyanis a nagy csapat, hiszen több a tapasztalat, és persze több szem többet is lát.

    VálaszTörlés