Spirituális kerámiafestő műhely

Spirituális kerámiafestő műhely

2010. december 14., kedd

Külső hatások

Elgondolkodtam a tegnapi történeten, és rájöttem, hogy néhány dolgot eddig figyelmen kívül hagytam, mégpedig azokat a mesterséges szerkezeteket, amelyek a rezgésükkel eltérítik az emberi test rezgését, és így leválasztják a SZER hálóról. Ilyenek pl. azok az elektromos szerkezetek, amelyek információt közvetítenek (tv, rádió, telefon, mobiltelefon, fényreklámok, stb.) Aztán ilyenek a manapság épített hatalmas lapostetős bevásárlóközpontok, ahol nappal is neoncsövek világítanak, hiányzik a természetes fény és a levegő, viszont mindig van valami "zene". Ráadásul a vasbeton és a rengeteg fém -amiből készülnek - minden rossz rezgést magában tart. Most pedig képzeljétek el, hogy egy város tele van olyan emberekkel, akik naponta öldöklést néznek a tévében, és szinte soha nem jutnak hozzá a SZER erejéhez...
Vajon milyen lesz abban a városban az energia?!
Én Budapest mellett élek, és amikor be kell mennem a városba, mindig érzem a különbséget, ezért, ha lehet, elkerülöm a várost. (Aki ott lakik, kénytelen-kelletlen megszokja.)
Ti is érzékelitek mindezt?

9 megjegyzés:

  1. Én ma megint elbuktam, csúnyábbat mint tegnap :(
    Lehet, hogy ezek egyre intenzívebb próbák? Rég nem hoztak ki úgy a sodromból, mint az elmúlt 10 percben és ha próbálok a másik nézőpontjába helyezkedni, akkor csak a rosszindulatot látom benne és ez mérhetetlenül elkeserít. Bár az is elgondolkoztat, hogy nem véletlenül kapom most ezt...

    Én budapesti vagyok, bár szerencsére kertvárosi részen élek születésemtől fogva. Egyenesen rosszul vagyok (fizikálisan is) ha be kell mennem a belvárosba vagy egy plázába, nem bírom és eleinte nem értettem, hogy ha másnak ez nem okoz gondot akkor nekem miért... lassan azért jönnek a válaszok :))

    VálaszTörlés
  2. Kedves Olvasók!

    Apukám épp tegnap mondta nekem, hogy túl sokat ülök a szgép előtt és az nem jó. Tudom én is, így lassanként kevesebbet próbálok üldögélni előtte.
    Szerencsére vidéken lakom, ritkán megyek Bp-re. Kerülöm a lapos tetejű áruházakat is amennyire csak lehet.
    :-)

    Szép, napsütéses napot kívánok Nektek!
    Kingu

    VálaszTörlés
  3. Nálam az elmúlt héten-hétvégén rángatta le valami a karjaimat folyton a SZER-ről, kaptam a feladatokat egyiket a másik után, oldjam meg! Olyan higgadtsággal sikerült hogy még magam is elcsodálkoztam a nyugalmamon, de súgtak, támogattak...Ez nem azt jelenti hogy máskor nem fogok robbanni, de már ismerem az érzést amikor nem ugrok, amikor sikerül higgadtan kapaszkodni tovább, sőt próbálom felsegíteni a másikat is a hálóra.És az nagyon jó!
    Én falun lakom, városi lány voltam, menekülök a multikból, a hétvégi nagybevásárlást is listával, konkrét célokkal intézem, és uzsgyi haza.Elfáradok, lemerülök,menekülök. Nekem a házunk, a falunk a világ közepe, ezt vágta valaki a fejemhez szeptemberben egy érdekes utazás alatt.Vállalom!

    VálaszTörlés
  4. Nekem meg bennem van a világ közepe. :o)))))))

    Ez a megfordítós feladat megy ha olyan személyeknél alkalmazom akik azonosan rezegnek velem. Őket megértem. Ugyanakkor délelőtt voltam tornázni és az ilyen helyeken ugyebár nem szívcsakra minőségűek az edző csajok. Na, a kis durcás volt ma is, próbáltam elképzelni mi a fene baja lehet. A helyzetébe könnyen beleéltem magamat, de MAGAMAT éltem bele, ami ugyebár nem ugyanaz! Hogy NEKI miért nem kerek az ami nekem az lehetne, arra nem jöttem rá.

    VálaszTörlés
  5. Ja! A kérdésre még nem válaszoltam: érzem a különbséget én is, zavar a zene-bona a boltokban, a tömeg, a felhergelt népek. Ritkán is vegyülök bele ebbe a tolongásba.
    Mégis, a magam részéről áldásnak tekintem és ajándéknak hogy ide születtem a fővárosba, és itt élhetek. Szép és jó elkirándulni egy-egy kis faluba, de vágyódom haza mindig. Szeretem a házunkat, a kertünket, a környéket, s hogy 20 perc alatt bent vagyok a nagykörúton ha akarok. Nekem így kerek a világ, melynek Zuglóban van a közepe, hiszen én itt élek. :o)

    VálaszTörlés
  6. Az azonos rezgésűekkel könnyű dolgunk van,ezt tapasztaltam én is.Elgondolkodtató amit írtál Jenei Gabi.

    VálaszTörlés
  7. Gabinak: Budapesten sem egyformák a rezgések, de vannak nagyon rossz részei. Sajnos én fizikailag érzem ezeket a dolgokat.
    Aki benne él, megszokja. Ugyanis mindent meg lehet szokni, még a naponta történő kínzást is (lásd a krónikus betegségeket)

    A kis durcás pedig így hívja fel magára a figyelmet. Ez a stratégiája, hogy energiához jusson. Ezen nem tudsz mit megfordítani...

    VálaszTörlés
  8. Évekig úgy jártam Budapestre, hogy jajj, csak ne kelljen, mert ha csak pár órát eltöltöttem, úgy indultam hazafelé, mint a mosogatórongy, kicsavarva. Aztán ahogy a faluban leszálltam a buszról, hazáig nem győztem nagyokat lélegezni, mit sem törődve, hogy a szomszéd disznót tart, meg bőg a tehén... (Ma már itt sem bőg)

    VálaszTörlés
  9. Az a helyzet hogy a belvárosba kevés a vasbeton. Inkább téglaépítésűek. A lakótelepeket viszont kerüld! Az meg hogy rosszul érzed magad sok ember között egyszerűen a rosszul szociálódás jele. Nyilvánvalóan ez később komoly pszichés problémákat okozhat úgyhogy ha jövőben is ilyet érzel mindenképp fordulj szakemberhez.A vasbeton miféle rossz rezgést tart magában? akkor az útra se menj mert azokat is alapozzák ráadásul szegélykorlát van. javaslok neked valami sivatagot de az se jó mert sok a szilícium..hát nemtudom úgylátszik neked már sok hely nincs a földön mert tele van rádióhullámmal, meg távközlési kébelekkel :( internet is ezen jön meg a tévé. És miért baj h a a lapostetős áruházakon hiányzik a természetes fény? kicsit zavaró lenne az állandó fényforrásváltozás a teszkó fanoknak.

    VálaszTörlés