Spirituális kerámiafestő műhely

Spirituális kerámiafestő műhely

2010. december 6., hétfő

SZER etet

Mi az életerő forrása?!
Egy olyan elektromágneses háló, amelyről úgy szedjük az energiát, mint a villamos az áramszedőjével a felső vezetékről. Ez a SZER háló. (Részletesen ábrákkal lásd a Szertan c. könyvemben illetve a filmen.) Amikor a SZER etet minket, olyankor az "áramszedőnkkel" csatlakozunk erre a hálóra. A SZER háló egy teljesen valós, létező, meghatározott geometriával rendelkező háló, nem valamiféle elszállt "öleljünk meg mindenkit-szeretet-képzelgés". Amikor nincs meg a háló-kapcsolatunk, az életerőnk fogyni kezd, és ilyenkor vagy visszatérünk a SZER hálóra, vagy "lopkodni" kényszerülünk.
A lopkodás feltétele a FIGYELEM felkeltése. Akire figyelnek, erőt kap. A figyelem felkeltéséért mindenre képesek az emberek, és ráadásul mindenki kialakítja a saját, teljesen egyéni taktikáját. Pl. : piszkálás, provokálás, magamutogatás, "mindig én legyek a középpontban" viselkedés, hatalmaskodás, lenézés, panaszkodás, sajnáltatás, ünneprontás, vitatkozás, állandó rosszkedv, bezárkózás, pletykálkodás, mások megítélése, a gyerekek "rosszalkodása", undorkeltés, felháborítás, az erőszak minden formája, stb (majd ti folytatjátok a felsorolást, remélem).
A lényeg ugyanis FELISMERNI ezeket a helyzeteket. (Akár te viszed, akár tőled viszik az energiát)
Ezt az erőharcot nagyon könnyű egyébként az interneten is tetten érni. Szinte minden fórum előbb vagy utóbb sajnos erről szól...

2 megjegyzés:

  1. A listához sorolnám még a ZAKLATÁST.
    A zaklató személy minden alkalmat kihasznál, hogy magára vonja a figyelmet, nem riadva vissza semmitől.
    Finomabb fajtája a nyomulós udvarlótípus (engem már nem fenyeget ez a veszély) :), aki teszi a szépet, még akkor is, ha már szívesen szabadulnának tőle. A "célszemély" hiúságát legyezgeti ugyan a sok bók, de mivel nem kölcsönös a szimpátia, így fárasztó a helyzetet kezelni.Sok energiába kerül lerázni az illetőt az udvariasság határain belül.
    Ennyi jutott most eszembe.

    Szép estét mindenkinek!

    VálaszTörlés
  2. Az odáig rendben van, hogy felismerjük azokat a szituációkat, amikor életerőt visznek tőlünk, de hogyan védekezhetünk?

    VálaszTörlés