Spirituális kerámiafestő műhely

Spirituális kerámiafestő műhely

2010. december 4., szombat

Házioltár készítő "verseny"

Mit szólnátok egy házioltár készítő "versenyhez"?!

Az a gond ugyanis a házioltárral, hogy a szó hallatán a legtöbb emberben valamiféle félhomályos tömjénszagú giccses érzés jön elő... Pedig a téma a legfelemelőbb, ami csak létezik a világban. Ezért sok igazi művészt is megihlethet, és így fantasztikus dolgok születhetnek.
A szellemi szintű védelem miatt, nagyon fontos, hogy minden lakásban legyen házioltár, de sokan húzódoznak tőle, mert ósdinak, elavultnak tartják. Inkább használják a kínai feng shui jelképeit, mert azok divatosnak számítanak. Szóval álljunk hozzá kretívan a témához, hadd szülessenek meg így Karácsony előtt a szebbnél szebb házioltárok. A nyertesnek felajánlok egy hét nyaralást négy fő részére az egerszalóki illetve a demjéni gyógyfürdők melletti összkomfortos barlangomban. :-)
Várom a fényképeket, amelyekre itt a blogon lehet majd szavazni. Február másodikán pedig kihirdetem az eredményt. Akinek nincs bátorsága belevágni, gondoljon arra, hogy épp ÖNBIZALOM hét van, és a legnagyobb ötletek sokszor a teljesen gyakorlatlanok által születnek...
Íme egy kis kedvcsináló Csutkababa műhelyéből:

7 megjegyzés:

  1. Az enyém megy mailben:-) No nem voltam ilyen gyors, már két éve készült:-)

    VálaszTörlés
  2. Megkaptam. Győnyörű szép!!!

    VálaszTörlés
  3. Szépek az oltárok, már van is kedvencem. :)

    VálaszTörlés
  4. Azért még várjál a szavazással,remélem lesznek többen is...

    VálaszTörlés
  5. Nem szavazok csak a végén. :)

    VálaszTörlés
  6. Imádkozzon aki akar a sárkányfejű teknősnek nevezett rémhez azokért, akiket szeret. Én maradok a keresztény Jézus, Mária képeknél.Nekem van hitem, a HIT soha nem lesz ódivatú.

    VálaszTörlés