Spirituális kerámiafestő műhely

Spirituális kerámiafestő műhely

2010. december 12., vasárnap

A FORDÍTSD MEG! hete

Écska megkapta a régen áhított állást az életerő héten... és ez nem véletlen. Aki ugyanis képes a SZER hálón maradni, akit a SZER etet, bizony megnő a teremtő ereje. Szárnyakat kapnak a vágyai, az elképzelései.

Én ezzel ellentétben, egész héten át náthás voltam :-))

Az ÉLETERŐT továbbra sem vesszük le a napirendről, mert ez a többi probléma megoldásának is a kulcsa. Aki tele van életerővel, az BOLDOG, és így sokkal hamarabb megbirkózik a rá rótt feladatokkal. A következő héten azonban adunk hozzá még egy kis "fűszert", mert jön a FORDÍTSD MEG hete. Ez annnyit jelent, hogy minden olyan megnyilvánulásnál, amellyel nem értünk egyet, megpróbáljuk átérezni a másik ember álláspontját, és így talán sikerül rájönni, miért teszi és mondja, amit tesz és mond. Magyarul, bele képzeljük magunkat a másik ember helyzetébe, és megnézzük, mi hogyan is reagálnánk. Ezáltal talán kevésbé ítélünk majd felette.

10 megjegyzés:

  1. Azon gondolkodom, de tényleg csak hangosan:-), hogy miért van rossz érzésem ettől a hátát mutogató királylánytól... itt valami föladat lesz, érzem én, nagyon érzem...

    VálaszTörlés
  2. Ma reggel éppen egy hozzám közel álló emberrel próbálom ugyanezt..megvizsgáltam a ,,szurkálódások" okát, és rájöttem, bizonytalan és fél.Tőlem vár támaszt, segítséget, és mivel én hárítani próbálom, ő kapaszkodik, hiszen az én áramszedőm biztosan szedi föntről az energiát. Anyukám mondta nemrégen nekem:te mindig olyan állandóan vagy.Az állandóság tudom lehet negatív is,hasonlíthat a közönyhöz.Nem vagyok közönyös a dolgokhoz, sőt, csak megvan az erőm hozzá hogy felülről vizsgálódjak, és egyre jobban megvan...

    VálaszTörlés
  3. A hátat fordító királylány titkot rejt. Mert minden ember egy nagy titok... Mindegyikünkben egész regények rejlenek, és mi mégis első ránézésre ítélünk. Ráadásul ezt az ítéletet alig lehet felülírni. Szóval tényleg VAN FÖLADAT, és hogy kinek mi, arról majd gondoskodnak az égiek. :-)

    Akinek pedig ez a hét nem lesz nehéz (Tibandi c.á.)a tanácsaival sokat segíthet a többieknek.

    VálaszTörlés
  4. A pénteki bejegyzés címe ez:
    "Örömöt okozni".

    Én még úgy tanultam a középiskolában, hogy "bánatot okozmi, örömet szerezni" lehet.

    Talán nem véletlenül mondták így régen.
    Zsuzsa

    VálaszTörlés
  5. Az örömnek is lehet oka, tehát akkor okozni is lehet.

    VálaszTörlés
  6. Köszönöm a helyesbítést, a titkokat szeretem, meg kutatom, meg minden formában jöhet... szemtől-szembe:-)

    VálaszTörlés
  7. Kedves Színia!

    Ha olyan szempontból nézzük, akkor valóban mindennek van oka.
    Ez nem zárja ki azt, hogy az "öröm" és más "jó" esetében hagyományosn a SZERzést használták. Ma már ez nem is hallható, olvasható sehol- legalábbis én nem találkoztam vele. Pedig ez is az általad írtakat támasztaná alá. :-)
    Zsuzsa

    VálaszTörlés
  8. Kedves Zsuzsa!
    Aki rajta van a SZER hálón, nem jelenti azt, hogy mindig csak kellemes dolgok történnek vele, így hát lehet a SZERen "rossz dolgokat is megélni. A különbség "csak" annyi, hogy a SZERen könnyebb mindezt feldolgozni. Egy haláleset a SZERen is fájdalmas. Egyébként tényleg érdekes, amit írtál, és valóban alátámasztja a háló-elméletet.

    VálaszTörlés
  9. Kedves Colette!

    Ha szemtől szembe jön a titok, az már nyílt titok :-)
    Egyébként a "ti" hang a korona csakra hangja. A ti-tok pedig a ti hang tartója(tokja),vagyis maga a korona csakra, a szellemi összeköttetésünk a Teremtéssel, a Teremtővel.

    VálaszTörlés
  10. Ne haragudjatok, mostanában kevés időm van bekapcsolódni, de a hozzászólásokat elolvasom.
    Tibandi írásáról jutott eszembe gyerekkori énem.Ő a szurkálódás okának a belső bizonytalanságot, félelmet jelölte meg.
    Ezzel egyet értek."Rossz" gyereknek számítottam kiskoromban lány létemre. Verekedős, mindenbe belekötős, később feltűnési viszketegségem is előjött.Semmivel nem értettem egyet, nem volt boldog gyerekkorom. Később jöttem rá, ennek oka belső feszültség, félelem, kisebbségi érzés...volt.A SZER-re igen vékony szállal kapcsolódtam, és így próbáltam magamra vonni a többiek figyelmét, elvonni tőlük kevéske életmentő energiát.
    Később már nem volt szükségem "rossznak" lenni ahhoz, hogy legyen energiám. A feltűnéstől meg már egyenesen irtózom. :))

    Kedves Színia!

    Sajnálom a hétfői kellemetlenséget, ami ért.Remélem, jövőre is nagy sikere lesz a könyvednek. Egyik ismerősöm (férfi létére) felvásárolt egy csomó Boldogasszonyos könyvedet, és azokat fogja Karácsokra osztogatni a barátainak. :)
    Szép napot mindenkinek!

    VálaszTörlés