Spirituális kerámiafestő műhely

Spirituális kerámiafestő műhely

2011. február 7., hétfő

Na, akkor tisztázzuk...

Kedves Blog-olvasók!

Azt gondolom, hogy tisztázok néhány dolgot, amelyet eddig nem tisztáztam.
Ez a blog egy keresztény blog, ami annyit jelent, hogy én nemcsak hiszek a Jóistenben, az Istenanyában és Jézusban, hanem tudom, hogy léteznek, és ezt a könyveimben bizonyítom a magyar rovásjelek, a magyar nyelv és a népmeséink segítségével.  Ez a könyveim, és minden megnyilvánulásom alapja, legalábbis szeretném, ha mindig így lenne.  A blogot jó szándékkal hoztam létre, és jó szándékkal is működtetem. Arra kérek viszont mindenkit, aki nem ért egyet ezzel az alapállással, hogy azt tartsa meg magának, és nyisson az álláspontjáról saját blogot, ahol maga köré gyűjtheti a hasonló gondolkodású társait. Elfogadom, hogy mindenkinek lehet más véleménye, annak hangot is adhat, de amikor személyeskedésbe csapnak a dolgok, azt már nem szeretem, és mivel ez itt az én "virtuális házam", mondhatom, hogy köszönöm, de nem kérek az ilyen látogatásokból. Én személy szerint senkit nem támadtam meg, nem ítéltem meg, fordítva viszont ez nem mondható el, és nekem nem az a dolgom, hogy személyes fúrkálódásokra válaszolgassak. A fúrkálódás, sértegetés nem az önálló gondolkodás kategóriája. Most még ez egyszer megteszem, hogy válaszolok erre a levélre, mert a heti témába vág, és szerintem tanulságos:

"Kedves Színia! Egyetértek azokkal, akik azt mondják, ha nekünk ingyen kell gyógyítanunk, TE is add ingyen a könyveidet. Nem tudhatja senki, Jézus mit hogyan tett, mert senki nem volt ott személyesen a ma élők közül, és a leírások is utána több 100 évvel később keletkeztek. Én itt elköszönök.
Te az oldaladon a "tanfolyamod" keretében megítélsz embereket, másokat is erre biztatsz, összeugrasztod az olvasóidat, rájuk erőlteted a véleményedet. Másnak ugye nem lehet igaza. Ha teljes mértékben fenn lennél a Szer-hálón, nem tennél ilyet, nem lennének ilyen negatív gondolataid, és nem lettél volna 3x influenzás 2-3 hónap alatt, ahogyan írtad. Tanfolyamodra Neked van leginkább szükséged.

További munkádhoz, könyveidhez sok sikert kívánok, és jó egészséget!

Katica "


Kedves Katica!

Köszönöm szívből jövő jókívánságaidat. És persze teljesen igazad van, mert én nem vagyok mindig a SZER hálón, bár nagyon SZERetném, ha ott lehetnék. És igen, szoktam beteg is lenni. Mi több, vannak problémáim, amelyek megoldásra várnak. Ráadásul milyen sok... És az is bizonyos, hogy a "tanfolyamom" sem tetszik mindenkinek, viszont én sokat tanulok belőle. (Egyébként ez is ingyen van.) Ha még egyszer végigolvasod az írásaimat, rá fogsz jönni, hogy nem én ítéltelek meg, hiszen én csupán elmondtam, hogy mit gondolok az isteni erővel való gyógyításról, és nem rólad alkottam véleményt, hisz azt sem tudom, hogy ki vagy. Ezután feltettem néhány kérdést MINDENKINEK, aki ezt a blogot olvassa.
Vajon miért pont te érezted mindezt sértésnek?! Én hiszek abban, amit Jézus mondott és tett, mert az a tudás a lelkemben él. A könyveimet ennek köszönhetem, és abban BIZONYÍTÉKOK vannak. Ha a te lelkedben nem él ez a tudás, és Jézusnak nem hiszel, akkor hogyan és kinek az erejével gyógyítasz?!

A könyvekkel kapcsolatban: Van itt egy bejegyzésem valahol a blogon, ahol felajánlottam, hogy aki szeretné külföldre vinni, adni, küldeni a magyar tudást, szóljon, és ingyen megkapja az angolra lefordított Akirema könyvemet. Máig jelentkeznek rá, és viszik a könyvet. Neked is szívesen adok belőle. A 20 éven át létrejött tudásom legjava, amiből magam készítettem filmet, pedig megtalálható a blog jobb felő sarkában, ugyancsak INGYEN. (Szertan filmem).

Üdvözlettel: Színia

10 megjegyzés:

  1. Ez egy nagyon korrekt helyretétele a dolgoknak, bár tudnám ilyen higgadtan kezelni a saját házam táját.
    Részemről itt vagyok, itt is maradok, mint olvasó, tanuló... mert mindenből és mindenkitől lehet tanulni... SZERetettel: Colette

    VálaszTörlés
  2. Örülök, hogy maradtál :-)
    Nekem sem volt azért egyszerű, de aludtam rá egyet és sétáltam fél órát a reggeli verőfényben, hogy összeszedjem a gondolataimat és eldöntsem, hogyan tovább...

    VálaszTörlés
  3. Csak annak van szüksége bizonyítékokra, aki még nem találkozott személyesen vele. Magunkat helyezzük a középpontba, azt hisszük, hogy a világ rólunk szól. És ha kiderül, hogy még sem, akkor megsértődünk. Pedig a kör szélén, rá szegezett szemmel, szépen megfoghatnánk egymás kezét és tovább adhatnánk egymásnak az ő fényét, a tőle kapott tudást, a vele való találkozásból fakadó szeretetet. El fog jönni ennek az ideje is, többnyire tudok hinni ebben. :-)

    VálaszTörlés
  4. elég furcsa lenne ha Jézus létezésétől függne a logika vagy a szeretet ténye, avagy a jó és rossz megítélése..csak annyit mondok hogy aki filozofál az csak bonyolítja azt ami egyszerű és még meg is akarja magyarázni..csak rosszakarók nem fogják fel ezt, avagy kételkedők, hitetlenek..
    minden tiszteletem öné kedves Színia.

    VálaszTörlés
  5. Kedves Színia!

    Jó egészséget, és kitartást kívánok a további munkádhoz. Szívesen olvasom az itteni bejegyzéseidet és a könyveidet is.
    Remélem még sokáig folytatod.

    VálaszTörlés
  6. Örülök, hogy tisztázva lett...:-)

    VálaszTörlés
  7. Bizony Színia, ez a Te blogod, ahogy a fenti film a Te filmed és a többi kapcsolódó könyv a Te könyveid.
    A téma, az ősi MAGYAR bölcsesség pedig mindannyiunké kéne hogy legyen, ezért engedtessék meg, hogy időnként vitatkozzunk Veled és egymással.
    Köszönet, hogy közkinccsé tetted a tudást amit valakitől kaptál,
    de mivel itt senki sem mágus/táltos, így a vitákból Veled együtt mindnyájan tanulhatunk, mert bizony lehetnek köztünk olyanok, akik egy-egy témában per pillanat már közelebb állnak, ill. visznek a valósághoz.
    Hogy templomba jársz, ráadásul katolikus "szer"tartásra ha jól sejtem, az bizony mély döbbenettel tölt el a Szer-Tan elolvasása és a film megnézése után.

    Bizony, mindenki a saját világának közepén áll, mindenki saját magának, saját világának a FELELŐSE, teremtője/istene. Lehet hogy ez a keresztnek is a középpontja?
    Van nagyobb külső isten, mint a felelős, jó minőségű, a természet RENDSZERébe illeszkedő, azt SZERető és annak SZERetetét másoktól MEGkövetelő EMBER?
    Lehet, hogy a SZERETET, amiről Jézus beszélt AZ ALAPVETŐ REND és nem csupán egy érzés?

    Vadimari

    VálaszTörlés
  8. Bocs, visszaolvasva amit írtam az utolsó előtti mondatban így a helyes:

    Van nagyobb (külső) isten, mint a felelős, jó minőségű, a természet RENDSZERébe illeszkedő, azt SZERető és annak SZERetetét másoktól MEGkövetelő EMBER?

    VM

    VálaszTörlés