Spirituális kerámiafestő műhely

Spirituális kerámiafestő műhely

2011. február 22., kedd

Fogjunk össze?!

A hazaszeretetre is vonatkoznak a kereszténység szabályai, mely szerint "Úgy szeressétek egymást, ahogy én szerettelek titeket." (Jézus mondta) Amikor tehát más nemzeteket gyalázunk, az nem hazaszeretet, hanem a gyűlölet egyik formája. Más kérdés, hogy ha minket támadnak, meg kell védenünk magunkat... ám nekünk, magyaroknak nem a gyűlölködésben, hanem ősi keresztény hitünkben, a magyarok Istenében lakik az erőnk. Gyűlölködésben soha nem leszünk olyan "jók", mint egyes népek, úgyhogy ezen az úton nem is érdemes elindulni. Nekünk, magyaroknak óriási a teremtő erőnk - ha összefogunk és egy célért dolgozunk, mert olyan teremtő nyelvet használunk, amely más népeknek nem adatott meg. Ha mindenki arra koncentrálna, azért imádkozna, és arról beszélne, hogy felvirágozzon az országunk, egészen bizonyosan sikerülne megvalósítanunk a "Kánaánt", mégpedig igen rövid idő alatt. Amíg viszont az energiánk nagy része gyűlölködésre megy el, meg arra, hogy mindenben hibát keresünk és mindenkibe és mindenbe belekötünk, nem jutunk előre...

Mit szólnátok, ha elindítanánk egy spirituális mozgalmat, amely kivételesen nem a Föld gyógyítását tűzi ki céljául, hanem "csak" Magyarország felvirágoztatását?!
Benne vagytok?!

Itt egy riport Balogh Bélával. Szerintem nagyszerű:

3 megjegyzés:

  1. Csatlakozom! Igen, először magunkat tegyük rendbe, aztán jöhetnek a többiek. :o)

    VálaszTörlés
  2. Néhanapján, (talán egyre sűrűbben) tesszük már ezt, a baráti körben, de egy ilyen kiteljesedett mozgalomban is benne vagyok. Bár ami ilyen elvontnak hangzik, azt sokat kell még gyakorolni.

    VálaszTörlés
  3. Csatlakozom én is szívesen. Ma már bele is vágtam. Első lépésként összegyűjtöttem, mi mindent köszönhetek ennek az országnak, miért jó, hogy itt élhetek. Rengeteg dolgot találtam. :)

    Edina

    VálaszTörlés