Spirituális kerámiafestő műhely

Spirituális kerámiafestő műhely

2011. február 3., csütörtök

Energia-helyzet és betegség

Mivel az önálló gondolkodás hete van, megkérdezném, hogy szerintetek hogyan működnek a betegségek energia-szempontból. Miért nem célszerű, ha beteg ember gyógyít... Vagy esetleg mégis célszerű?!

11 megjegyzés:

  1. Számomra ez tipikusan a bagoly mondja verébnek... esete volna.

    VálaszTörlés
  2. Bocsánat, lehet nem egyértelmű, a beteg ember gyógyít gondolatra írtam az előbbit :)

    VálaszTörlés
  3. Még soha nem hallottam a betegségek "energia-szempontú működéséről"/terjedéséről/, ezért nagyon kiváncsi vagyok én is a véleményetekre,de még jobban érdekelne, hogy mi alapján(forrás) alakult úgy a véleményetek, ahogy alakult. Azt is megköszönném, ha leírnátok, hogy milyen saját tapasztalatot szereztetek esetleg ezzel a témával kapcsolatban.

    VálaszTörlés
  4. Sziasztok!

    Én bioenergiával hosszú évek óta foglalkozom, és gyógyítok vele sikeresen, kézrátétellel, távolból, stb. többféle módszerrel.
    Azt tapasztaltam, hogy lehet betegen is gyógyítani másokat, de nem mindegy, hogy milyen a saját betegséged. Ha lelkileg a padlón vagyok, nem tudok koncentrálni, lehívni a gyógyító energiákat és átadni. Sosem a saját energiánkkal gyógyítunk, hanem "lehívunk" kozmikus energiát, "Krisztus"-energiát, élet-energiát, más szóval a Szerhálóra kapcsolódunk. Ha a saját energiádat adod mindig gyógyításnál, kimerülsz és beteg leszel. Egy-egy gyógyítás alkalmával annyira feltöltődök én is, hogy ha volt is problémám, én is gyógyulok.
    Az igaz, hogy előbb magadat gyógyítsd meg, csak utána kezelj másokat. Ennek az a lényege, hogy ha nincs saját tapasztalatod, nem próbáltad ki magadon a módszert, akkor hogy gyógyíthatnál másokat, hisz nem tudod igazán, mit is csinálsz, csak "elméletben". Ha nincs elég hited ahhoz, hogy magadat meggyógyítsd, hogyan gyógyíthatnál másokat? Az ősi gyógymódok, mint az energiával gyógyítás, tapasztalatokon alapuló gyógymód, nem alkalmas rá mindenki, de tanulható, sok-sok gyakorlással, és feltétel nélküli szeretettel, bizalommal. Gyógyításoknál mindig hívok segítséget: Mennyei Atyámat és Anyámat, régi magyar Szentjeinket, és gyógyító angyalokat. Ők fogják a kezeimet, és adják a gyógyító energiájukat, szeretetüket a betegnek. A hozzám forduló ember bizalommal jön hozzám, tudja, hogy segítek. Lehet, hogy ahhoz nem elég a hite, hogy az Égiektől kérjen, de ahhoz elég, hogy tudja, hogy én megteszem.
    Energiával való gyógyításhoz nagyon komoly koncentráció kell: nem járathatom az eszem a napi problémákon, egyebeken. Teljes mértékben arra kell koncentrálnom, amit éppen teszek. Csukott szemeimmel látom, éppen mit csinálok azzal a szervvel, amit éppen gyógyítok. Ha megtanultál koncentrálni, kizárni a külvilágot a tudatodból, és minden zavaró tényezőt, akkor lehet fejgörcsöd, náthád, bármi, mert akkor, mikor a gyógyításra koncentrálsz, nem létezik más, csak AZ.
    Én úgy programoztam magam, hogy egészséges vagyok, sosem vagyok influenzás, nem kapok el semmit járványban. Egyszer egyszer én is megfázom, ha nem öltözöm fel rendesen, de hamar lezajlik. Ha egy gyógyító ember beteg lesz, akkor az mindig komoly figyelmeztetés, hogy letért az útjáról, valamit nem csinál jól, "térjen észhez".
    Van amikor valakinek felborul a szervezetében az elemek harmóniája, tűz-víz-levegő-föld elem, és ezt kell helyre állítani. Ezt az energiát is tudni kell lehívni és átadni.
    Ha rosszak a gondolataid, harag, gyűlölet, félelem, kisebbrendűség, önbizalomhiány és társai vannak a szívedben, már nem működik az egész rendszer.
    Régiségben a Táltosok és Aranyasszonyok, más tudó gyógyító emberek is hasonlóan használták az energiákat.

    Energia-szempontból kialakuló betegségek: saját tapasztalatból írom. Ha nincsenek rendben a gondolataim, ha önbizalomhiány, félelem, harag van bennem, ha szomorú és bánatos vagyok, akkor az energiaszintem lecsökken, kevesebb jut a szerveimnek, és könnyebben megbetegedhetnek. A betegség mindig gondoltban kezdődik, és a gondolat is energia. USA-ban a mellrák elleni kampány kezdete után sokkal többen lettek rákosak, mint előtte: kiderült, nem azért, mert többen mentek el szűrésre,hanem olyan hatalmas félelmet keltettek a hirdetésekkel a nőkben, hogy sokukban a betegségtől való rettegéstől beindult a folyamat. Az influenza járványokról szóló híradások ilyenek nálunk: 1-2 ezer ember beteg lesz, és a híradók már arról tudósítanak, hogy hatalmas járvány van, arra buzdítanak, oltasd be magad. Az oltásokban legyengített kórokozók vannak. Gondoltatok arra, honnan tudják hónapokkal előre, hogy nagy influenza járvány lesz, és hogy melyik fajta támad? Többször nem jött be a pánikkeltés, pl. H1N1. Azt sugallják, itt a járvány, betegnek kell lenned! Magadévá teszed a gondolatot, és azzá leszel.

    Ezek a tapasztalataim. Remélem segítettem.
    Katica :-)

    VálaszTörlés
  5. Sziasztok!

    Még az előbbiekhez:
    Okoznak még energiahiányos állapotokat a Föld egészségre káros sugárzásai, pl. föld alatti vízerek, Hartmann-vonalak. Víz párologni akar, ehhez hő kell és energia, amit tőled von el, a Hartmann-sugárzás a föld mágneses sugárzása, kb. 2x2 méteres hálót alkot. Ha ezek vagy kereszteződéseik fölött alszik, ücsörög, stb. valaki huzamosabb ideig, kialakulhat energiahiányos állapot a test azon területén, ami alatt e földsugárzás van. Ez is okozhat betegséget. Ez ellen úgy védekezhetsz, hogy hozzáértő emberrel kiméretteted a lakásod, munkahelyed, és földsugárzás-mentes helyre teszed a fekhelyed, ülőhelyed, stb. Vagy megtanulsz földsugárzást mérni pálcával, mint a régiek.

    Katica

    VálaszTörlés
  6. Már az előző hozzászólásomban is illett volna, de most pótolom a mulasztást:
    megköszönöm Színiának,
    hogy a felmerült témával kapcsolatban, nyitott egy új bejegyzést, és ezzel helyet adott a saját blogjában,
    hogy aki tud leírhassa a maga gondolatait.

    Köszönöm mindazoknak, akik írtak és írni fognak, mert engem nagyon érdekel ez a téma.

    Aki nem olvasta volna a korábbiakat, ennek a bejegyzésnek az eredete az volt, hogy a támával kapcsolatban Színia írta le az Ő gondolatait/véleményét az egyik hozzászólásában:
    http://szinia.blogspot.com/2011/02/dobogoko.html (Dobogókó)
    "....Beteg ember ne gyógyítson... Ez egy értelmes szabály,
    ha valaki ismeri a betegségek energetikai működését, és azt, hogyan is terjednek.
    (Nem a vírusokra és a baktériumokra gondolok, hanem az ENERGETIKAI terjedésükre.) "

    Remélem Kedves Színia, Te is leírod majd, hogy konkrétan mire gondoltál, amikor ezt írtad.

    VálaszTörlés
  7. Leírom, leírom, persze. De akkor hol marad az önálló gondolkodás?! :-)

    VálaszTörlés
  8. Néha rakoncálkodik a hátam vagy a derekam és ilyenkor a csontkovács ismerősöm helyreteszi. Most mikor hívtam mondta, hogy csak x napon tud jönni, mert "taknyos", és addigra meggyógyul.
    Ahogy Katica is írta, hogy veszélyes a saját energiával való gyógyítás és ez így is van. Valakinek abba kellett hagynia a gyógyítást, mert annyira lecsökkent az élet energiája.
    Ez volt neki a DRÁGA tanulópénz.
    Egyébként miért nem tanítják ezt is meg, ha a tudást továbbadják.
    A földsugárzás és vízér pálcával való kimérése, nem egy nagy dolog.
    Viszont ezeken a helyeken való fekvés betegséghez vezethet, érdemes megnézni, hogy hova kerüljön az ágy.

    VálaszTörlés
  9. Színia írta...
    "Leírom, leírom, persze. De akkor hol marad az önálló gondolkodás?! :-) "

    Kivárom, kedves Színia,
    azután pedig kitárgyalhatnánk azt is, hgy valójában mit jelent/miből áll/
    az "önálló gondolkodás" :)

    VálaszTörlés
  10. a karmikus, vállalt betegségekkel született emberek a példa kedvéért legyen mondjuk egy down-kór szindrómával született kisgyermek még nem biztos,hogy nem gyógyító feladattal érkeztek.
    kérdés mit nevezünk betegségnek?
    lehet,hogy egy olyan szülőhöz leszületett gye4rmek, akinek a lelke beteg, mondjuk megtanulhat általa olyasmit ami eddig hiányzott a pszichés egészségéhez
    szerintem ezen a Földön nem él olyan ember, aki 100%-osan testileg és lelkileg is tökéletes és egészséges.
    A lényeg,hogy TELJES legyen és ebben benne foglaltatik minden ami pozitív és minden ami negatív.
    Számomra még mindig az a kulcskérdés, hogy AZZAL az ADOTT problémával amivel mondjuk én hozzá fordulok, Ő hadilábon áll-e?

    VálaszTörlés
  11. Kedves Muttertájgör, egyet értek Veled :)

    VálaszTörlés