Spirituális kerámiafestő műhely

Spirituális kerámiafestő műhely

2012. október 25., csütörtök

Közzéteszem, mert mélységesen egyetértek a tartalmával

Továbbított levél: 
 
¤¤¤
 
Kedves Fényrezgő!

Kérlek szépen, juttasd el ezt az üzenetet minden fordítóhoz, fénymunkáshoz akit ismersz, vagy akik meg tudják osztani az üzenetet honlapjukon. Fontosnak tartom, hogy felismerjék az üzenetben foglaltakat.

Ha úgy érzed, Te is együtt rezegsz a tartalmával, kérlek segíts a terjesztésében.

Köszönettel és Szeretettel,
Dani
 

-------------------------

Drága Fénymunkások!

Elérkezett egy olyan pont, ahol nem tagadható le, hogy a dolgok nem úgy haladnak, ahogy azt a csatornázott üzenetekben olvassátok! Ezek az üzenetek megérintik az ember szívét, melegséggel és reménnyel töltenek el, ugyanakkor le is szerelnek mindenkit, mert őket olvasva már senki sem cselekszik semmit. Pontosan azt olvashatjátok amit hallani szeretnétek. Hogy minden rendben van, a dolgok nagyszerűen alakulnak, a Galaktikus Föderáció bármikor itt teremhet, hogy földi szövetségeseik sikert sikerre halmoznak, mert a sötétek már majdnem megbuktak, s csak egy hajszál tartja őket pozícióban, amihez makacsul ragaszkodnak... De évek óta ugyan ezek a biztató mondatok ismétlődnek minden egyes üzenetben, átrendezve egy kicsit a sorok tartalmát.

A csatornázott üzenetek túlnyomó többsége sajnos nem a Fényből érkezik. Feladatuk csupán annyi, hogy elaltassa az ébredező embereket, akik azt várják, hogy majd helyettük megoldanak mindent. Mert ha valakik letartóztatják a sötéteket, megdöntik a korrupciót, megoldják a pénzügyi válságot, megszüntetik a környezetszennyezést és helyreállítják az ökoszisztémát, akkor nektek mi dolgotok maradna?

Senki nem fog segíteni rajtatok és senki nem fog megmenteni titeket! Hiszen Ti magatok vagytok a Fénymunkások! Ki végezné el a munkát, ha nem Ti?

Nincs szükség már csatornázókra és közvetítőkre az Angyalokhoz vagy a Föderációhoz. Mindenki kapcsolatot teremthet Felsőbb Isteni Énjével, Lelki vezetőivel, az Angyalokkal, a Föderáció tagjaival, a Felemelkedett Mesterekkel. A csatornázott üzenetek olvasása helyett meditáljatok! Kérjétek Lelki vezetőitek, vagy az Angyalok segítségét, s Ők megmutatják mit tudtok tenni, ami előrelendíti a dolgokat.

Mindenki úgy jött ide, hogy már birtokában van azon képességeknek, mely feladatához szükségesek. Gondolkodjatok! Mert a gondolatokat csak úgy tudják rabságban tartani, ha elhitetik veletek, hogy nincs szükség a gondolkodásra... Használjátok a Vonzás Törvényét! Használjátok a Szeretet erejét! Vetítsétek ki környezetetekre azt a csodálatos képet, amilyennek a világot látni szeretnétek! Ha tényleg el kezdtek gondolkodni, a Fénnyel és Szeretettel átszőtt gondolat minden falat le fog rombolni!

Fénymunkások, ébredjetek!

4 megjegyzés:

  1. Igen igaz és biztos hogy minden véleményt figyel a nagy mester a piramis tetején!
    Ön haszon,ön hatalom...leső emberiség vagyunk!nem csoda hiszen így terveztek és ilyené alkottak!Ki ne vágyna sok sok pénzre,hatalomra és egyéb minden jóra!Ki az ki nem törekedne a csúcsra!Ki az ki nem törekedne az ön haszon szerzés és ön maga életben tartására!Csak egyéni magukra gondoló eberek vagyunk!Maximum család tag!De nem nagyon jellemző!Persze választhatsz hogy mit teszel jót vagy rosszat!De kinek mi a jó és kinek mi a rossz!Te,én,mi,ti,ők mit tennénk,tennél,tenne a piramis csúcsán mikor itt lentebb csak tudatlanul vagy tudatosan hazudunk,lopunk,csalunk...minden ember ezt teszi mert ön hasznú,ön érdekű,ön éledben maradású mindent felül bíráló ön törvénye van!És itt e ön törvényél már el is veszítettük az ők,mi,ti ragozást csak egyéni mindent el seprő,felül bíráló programunk van EGY KIS LELKI ISMERETTEL!
    És csak a lelki ismereted számít!Oda néz majd az meg mondja mit tegyél...a szíved érzései súgnak majd ha van még bennünk lélek!
    Én is befogom mert a mindent látó szem figyel és mindent tud mindenkiről!

    VálaszTörlés
  2. :) Ja amúgy a nagy mester a haverom.Sokat dolgoztuk együtt azon hogyan lehetne az emberiséget rá ébreszteni arra hogy fejlődjön és legyen lelki ismeretesebb.Ne csak magára gondoljon hogy neki legyen jó hanem embertársának is.Vagyunk ott többen is és olyanok vagyunk mint egy szerető közös tudatos nagy család.Néha egyikük ide oda le jön a társadalom bizonyos rétegeibe tapasztalat szerzés céljából.Aztán a test halála után ki elemezzük tapasztalatainkat.A fizikai élet ciklusainkra (fizikai piramis)-(élet) rá rakodik egy szellemi lét (szellemi piramis)-(lét) és így fejlődünk életeink és lélek létük által.:)
    Jó fejlődést minden ember és lélek társamnak!

    VálaszTörlés
  3. Ok, ok, csak ne írnál minden egybetartozó magyar szót külön...:)

    VálaszTörlés
  4. Csaba, Csaba, minek vágyik az a piramis csúcsára, akinek a sima mezei rendesember-lét is szédülést okoz? Aki fentre mászva a magyar nyelv egyszerűségét nem értve és nem értékelve próbál észt osztani ahelyett, hogy a saját hatáskörében lent, a saját élete összes területén mutatna jó példát?

    "Ön haszon,ön hatalom...leső emberiség vagyunk!nem csoda hiszen így terveztek és ilyené alkottak!" -Ez sima hazugság, nem ilyenek vagyunk, nem erre terveztek és alkottak bennünket és ennek fényes bizonyítéka a lelkiismeret megléte még azokban az alja alakokban is, akik azt hiszik az felesleges és átléphető dolog. Bennük is dolgozik és ha nem hagyják érvényesülni, akkor randa nyavalyaként ül rá az ábrázatukra, keseríti meg mindennapjaikat.

    "Ki ne vágyna sok sok pénzre, hatalomra és egyéb minden jóra!" -Jómagammal együtt sok embert ismerek, aki nem vágyik minderre, mert egészen egyszerűen mindezeket feleslegesnek és értéktelennek tartja.

    VálaszTörlés