Spirituális kerámiafestő műhely

Spirituális kerámiafestő műhely

2012. október 24., szerda

Istenem, hogy sajnálom őket... :-(

Mai hír:

"A telefonadó miatt 20 százalékkal maradt el a Telenor Magyarország egyszeri tételek nélküli kamat- és adófizetés, valamint értékcsökkenési leírás előtti eredménye (EBITDA) 2012 harmadik negyedévében az előző évi azonos időszak eredményétől, s 12,233 milliárd forintot tett ki - közölte a társaság szerdán.
A cég 2,5 milliárd forint telefonadót és 2,4 milliárd forint távközlési különadót (válságadó) fizetett a harmadik negyedévben. A két adó együtt kétszerese az elmúlt év hasonló időszakára számított ágazati különadó 2,5 milliárd forintos összegének és 12 százaléka a harmadik negyedév árbevételének.
A Telenor ugyanakkor stabil árbevételről, bővülő piaci részesedésről, szélesedő ügyfélkörről és növekvő beruházásokról számol be. A cég árbevétele 40,513 milliárd forint volt, szemben a múlt év harmadik negyedévi 41,706 milliárd forinttal. Az eltérést magyarázatuk szerint elsősorban a hívásvégződtetési díjak januári csökkentéséből eredő alacsonyabb összekapcsolási árbevétel okozta."

Persze gondolom a bérek náluk is minimálbér-körüliek, hiszen másként hogyan is tehetnének szert a 12 milliárdos nyereségre... 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése