Spirituális kerámiafestő műhely

Spirituális kerámiafestő műhely

2012. november 17., szombat

Megjelent "A templom kódja"

2012 eddig nekem a fordulatok éve volt.
Történt néhány olyan - rossznak nevezhető- dolog, amely később kivétel nélkül mind jóra fordult, és így igen régi, szőnyeg alá söpört problémák oldódtak meg. Egyik dolgot sem volt túl kellemes átélni, de a végeredmény megérte.

A templom kódja c. könyvem is ebben a fordulatok évében született és hiszem, hogy ez nem véletlen. Az sem véletlen, hogy ez épp a 12. könyvem. Tudom, hogy ezzel a könyvvel is szembe megyek a fő csapásirányokkal, érkezzenek azok bármely irányból. Megvédem például a kereszténységet és bebizonyítom, hogy a mai kereszténység, mi több, A KATOLIKUS VALLÁS IS ősi vallásunk szerves folytatása. (Néhány vadhajtástól eltekintve) Bebizonyítom, hogy templomba járni nem a buták és hiszékenyek kiváltsága, ugyanis a templom a teremtő erők kiinduló helye, a SZER keletkezésének központja.

Ez nem fog tetszeni azoknak, akik ősi vallásunkat sámán vallásnak tartják és ősinek gondolt szertartásokat élesztgetnek...
És nem fog tetszeni egyes keresztény papoknak sem, mert kiderül, hogy hazugságot tanítottak, tanítanak nekik a kereszténység eredetéről és lényegéről.

No és persze nem fog tetszeni a magyarság ellenségeinek...

Hiszem, hogy 2012 nagyban is a fordulatok éve, és ez a könyv hozzájárul majd a leglényegesebb fordulathoz, ami egy ember és egy nép életében bekövetkezhet: VISSZATALÁLNI ISTENHEZ. 


2 megjegyzés:

  1. Köszönöm!
    Már alig várom, hogy olvassam! <3

    VálaszTörlés
  2. Már nagyon vártam, hog megjelenjen. Ez lesz a karácsonyi ajándékom. :-)

    VálaszTörlés