Spirituális kerámiafestő műhely

Spirituális kerámiafestő műhely

2012. január 20., péntek

Békemenet

Holnap lesz a Békemenet a Hősök terén. Ha valaki nem tud dönteni, elmenjen-e, mert például nem túl nagy Fidesz-hívő, akkor kérdezze meg a szívét, hogy ott van-e a helye. Mert a szív soha nem ad rossz választ, ráadásul most nem is a Fidesz a tét, hanem a magyar lélek megmaradása, fennmaradása, kiállása önmagáért és azért a világért, amely miatt a Jóisten a Földre "delegálta". 
Szorítanak minket azok, akiknek fontos mindaz, ami tönkreteszi a népeket: Mindazon "értékrend", amely beteg agyak beteg terméke, és amelyet minden rosszérzésünk és a lelkiismeretünk  ellenére el kellene fogadnunk.
Ám szorít nekünk sok-sok nemzet értelmes polgára - ezt persze nem a hivatalos sajtóból tudjuk - akik velünk együtt érzik, tudják, hogy amit ránk akarnak kényszeríteni, az JOGTALAN és EMBERTELEN, és ha sikerül ránk kényszeríteni, akkor nincs megállás Európában.
Régen a tatártól, vagy a töröktől védtük Európát, most a globális birodalomtól.

Talán nem mindenki tudja, de ezekben a különleges időkben itt van velünk Magyarország minden hőse, szentje, újjászületett emberi testben, (persze nem azok, akik ezt fennen hangoztatják magukról.) ezért igen nagy spirituális erőt képvisel, ha összefogunk...

Lehet, hogy mindez ma még nem látszik a Földön, de már látszik az Égben!

4 megjegyzés:

  1. Kedves Színia!
    Nekem még mindig kétségeim vannak a békemenettel kapcsolatban.
    1. Bayer, Bencsik és a társaik szervezik, akik egy kicsit sem szimpatikusak nekem.
    2. Nézegettem különböző fórumokat,és a menetre csatlakozó emberek kb 90%-áról úgy látom, hogy szerintük aranyat ér O.V. és a Fidesz összes szava, cselekedete. A legenyhébb ellenvéleményre rögtön bosiznak, komcsiznak, libsiznek stb.. És szerintem csak a töredékük gondolkodnak úgy mint Te!Én nem keresem az ilyen emberek társaságát!
    3. Azt elismerem, hogy szép Alkotmányt írtak, de azon kívül az jön le nekem, hogy szerintem ilyen fordított Robin Hood politikát folytatnak, a szegényektől elszedik a pénzt, a gazdagok zsebében még többet hagynak.Szerintem Lázár János "öszödi" beszédében elhangzottakat valósítják meg...
    És az emberek ilyen mértékű eladósítása, kiszipolyozása méginkább a bankok karmaiba taszítják őket.
    Na nekem ez a véleményem a Békementről és az aktuális helyzetről!
    Üdvözlettel:
    Tóth Lajos

    VálaszTörlés
  2. A kiszipolyozás a bankok felől történik. A bankok szedik el a szegényektől a pénzt (mélyszegényektől és a középosztálytól egyaránt), és adják a gazdagoknak, annak a max 6000 embernek legfelül. A kormány nem a gazdagoknak adja a nagyon szegények pénzét, hanem a középosztálynak, amely még fejthet ki politikai nyomást. A kommunikációjuk nagyon rossz, és sok mindent elrontottak, de sztem jó irányba indultak el.
    Arról nem is szólva, hogy a békemenet nem fideszes tüntetés, hanem a Magyarország ellenségeit valóban látó emberek tömörülése, akik az országot akarják védeni. Az, hogy a fidesz jelenleg szintén ezen az oldalon áll, az puszta véletlen.

    VálaszTörlés
  3. Válaszok
    1. Az 1. hozzászóláshoz:
      míg a fent említett sajtómunkások a szocializmust építgették, ön (ill. mi mind) vajon nem ugyanazt építgette a munkájával, a szavazataival, majd az elmúlt 20 év hazug rendszere fölötti szemhunyásával?

      A Fideszben is ott sorakoznak a többi párt beépített emberei és nyilván főleg nekik köszönhetjük a fals rendeletek zömét. Amit az ember elrontott, azt az embernek kell helyrehoznia, nincs ez a meccs lejátszva még közel sem.
      Nem kell mindenkinek Orbánt szeretni, de őt nézve, hallva, akinek szeme-füle van a jelekre az tudja, hogy nincs nála jobb.

      Akinek ma helyén van a szíve és az esze az mind tudja, hogy egyetlen esélyünk van a jobb sorsra: ha összefogunk. Akik az összefogás ellen szövegelnek, azok bizony a minden rendet módszeresen szétziláló bolsikhoz tartoznak. És azért nem tudják hogy ettől ők is bolsik, mert végtelenül ostobák. Vajon melyik jobb a másiknál?...

      Lázár őszödi beszéde egy értelmes ember számára semmi extra elszólást nem tartalmaz. ("akinek nincs semmije, az annyit is ér. Aki nem vitte semmire az életben, az annyit is ér, ezt tudom mondani. Annak annyi az élete. Ez az én véleményem." -Mögöttem sem állnak vagyonok, közel sem vet fel a jómód, mégsem érzem úgy hogy nem vittem semmire az életben, mert a valamire vivés nem csak a tárgyi, pénzben számolható javakból áll. Sőt, főleg nem azokból.)

      A felső tízezer támogatása azért volt, hogy legyen kedvük munkahelyeket teremteni, ami most Magyarország számára létkérdés. Ha ez nem váltja be a reményeket, biztos vagyok benne, hogy változtatni fognak rajta.

      Hihetetlen érzés volt résztvenni a menetben: a szó szoros értelmében vett JÓ rezgett mindenütt.

      Vadymari

      Törlés