Spirituális kerámiafestő műhely

Spirituális kerámiafestő műhely

2012. január 2., hétfő

A TIME SQUARE MÁGIÁJA


 New York egyik központja, mintegy 100 éve, kb. 1912-től a Time Square.
Az a Time Square, ahol 2011 Szilveszterén is többmilliós tömeg ünnepelte az Újévet, 2012 január elsejét. A hangulat óriási volt. Ilyen:


És milyen érdekes, hogy éppen ezen a téren létezik egy szép nagy gömb, amelyet kb. 100 éve minden évkezdetkor ünnepélyes visszaszámlálás után „prominens személyiségek” újra és újra „beizzítanak”, hogy az új évet köszöntsék vele.
 


Ez a bizonyos gömb igen érdekes geometriával rendelkezik, ugyanis a hálózata feltűnően hasonlít a Ley vonalak formájára, sőt azt is mondhatnánk, hogy PONT OLYAN. Ezt a gömböt 2011-ben  újjáépítették, és idén Újévkor megint felavatták.
Igazán szép lett:


 

Mielőtt azonban folytatnánk a történetet, íme néhány információ a Ley vonalakról:

A Ley vonalak rendszere  nem más, mint az egész Földre kiterjedő energia-áramlási rendszer:
„A Földünknek, akárcsak az élőlényeknek, megvan a maga "érrendszere". Csak míg az élőlények ereiben vér folyik, addig szülőbolygónk megfelelő áramlási rendszerében energia.
A globális léptékű energia-áramlási rendszer feltérképezésében Sunderson - amerikai, valamint Nyikolaj Goncsarov szovjet kutató tette meg az első lépést.. Sikerült ugyanis felismerniük a rendszer geometriáját. Miután felismerésüket magán a földgömbön ábrázolták, 12 szabályos ötszögből és 20 szabályos háromszögből álló elrendezést kaptak.
Amikor munkájuknak nekifogtak, igazából nem ilyesfajta rendszert kerestek, pusztán a Föld különleges pontjait kívánták feltérképezni, nagy léptékben. Olyan különleges pontokat, ahol hajók, repülők tűntek el, úgymond tehát a "végzetes térségeket" azonosítottak be, mint amilyen pl. a Bermuda-háromszög, az Ördög-tenger, vagy az Afar-háromszög.
Munkájukat folytatván, az egyes "végzetes térségek" mellett, feljegyezték a földmágnesesség rendellenességeinek, a szélsőséges légköri nyomásváltozásoknak, a legpusztítóbb szélviharoknak a megjelenési helyeit, a jellegzetes egyirányú légáramlásokat, az ásványi kincsek leggazdagabb lelőhelyeit, az óceánok mélyén húzódó hegygerinceket és begyűrődéseket, a vulkánikus tevékenységről és földmozgásokról legismertebb pontokat, az óceánok áramlatainak gigantikus méretű örvényeit, sőt, még a madarak legfontosabb telelőhelyeit is.
Az imént felsorolt, más-más szempontok szerint fontos térségek, szépen illeszkedtek az általuk korábban felismert szabályos rendszerbe.
A Föld "végzetes helyeit" megfigyelve azt tapasztaljuk, hogy az őket övező misztikumot nyugodtan félretehetjük, a térképen adódó hálózati pontok ugyanis éppenséggel a legnagyobb mágneses anomáliákat jelzik, napkitörésekkor itt fejlődnek ki a legerősebb mágneses viharok. Ugyancsak ezeken a helyeken a legerősebbek a hurrikánok és a tengeri örvények. Mind-mind igen fontos tényező az ember-alkotta szerkezetek "eltűnésére".
A Földünkre borított háló azonban egyes, földtani és/vagy egyéb jelentőséggel bíró helyszíneket nem jelöl. Talán a rendszert még tovább kellene finomítani. Ehhez természetesen sokkal jobban meg kell ismerni annak működését.
Persze ez az energiarendszer nemcsak a Föld fizikai működésére gyakorol alapvető hatást, hanem az életre magára is. A dolog innentől kezdve válik még izgalmasabbá.”

Most pedig térjünk vissza a újra a Time Square-re!
A Time Square körülbelül annyit jelent, mint az IDŐ tere. New York neve pedig, ha lefordítjuk,  ÚJ KIRÁLYSÁGot jelent.
A Time Square gömbje tehát tulajdonképpen egy Új Királyság idejének egészen pontos jelképe, egy erőháló, amelyet bizonyos erők minden évkezdetkor „aktiválnak”.
Idén például Lady Gaga és New York polgármestere együtt adta meg a jelet a ceremónia kezdetére.
Ha valaki valamennyire követi Lady Gaga „munkásságát”, akkor pontosan tudja, hogy nem éppen az angyali karok földi követe…
Ez a gyönyörűséges kristálygömb egyébként egy olyan energiaháló térképe, amelynek csomópontjai a Föld legnagyobb mágneses anomáliáit mutatják. Olyan helyeket, ahol furcsa dolgok történnek. Ha valakinek kezében van a technika, amivel ezeket a csomópontokat érti és befolyásolni tudja, valószínűleg az egész Föld energia hálózatát manipulálhatja.

Ez lenne az a frekvencia-háló, amelynek bizonyos pontjaira hatván tönkre lehet tenni az emberi gondolkodást?
Az elmúlt száz év történései sajnos ezt bizonyítják.

Az Új Királyság időgömbje ugyanis kb. 100 éve született. Születését követően tört ki szépen sorjában az első világháború, a nagy gazdasági világválság, a második világháború, a kommunizmus, majd jött a hidegháború korszaka és a globalizmus agyament ötlete. A boldog békeéveket cca. 100 éve felváltotta a komplett őrület… ami azóta is stabilan tartja magát.

Hogy mennyire, íme a példa:

A Time Square nagy mágiájához önként és dalolva most is csatlakozott többmillió ember, akik tudtukon kívül adták mindehhez az emberi teremtő erőt, és a határtalan lelkesedést.
(Akik már olvasták a Boldogsághálóról szóló könyvemet, pontosan értik, hogy miről beszélek. Ez NEM a Szerháló.)
A rituálé célja benne van a téren elhangzott Lady Gaga dal szövegében és a videóklipjében, amelyet "érdemes" megnézni:

Így működik manapság gigantikus méretekben a földi fekete mágia…
Ki vagy mi állíthatja meg?!
Az előző bejegyzésben vázoltam…

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése