Spirituális kerámiafestő műhely

Spirituális kerámiafestő műhely

2011. december 31., szombat

Boldog ébredést minden magyarnak 2012-ben!

Karácsony óta tudom, hogy ez évben írnom kell még valami fontosat a blogomra, de nem jutott semmi eszembe tegnapig. Tegnap azután éjjel kettőkor felébredtem, és ezt írtam:

"Minden népnek megvan a maga tehetsége, és a tehetségéből adódó feladata a Földön. Mi magyarok a MAG erejét, törvényét árasztjuk ebbe a világba. Amikor árad ez az erő, az a MAG-ÁR.
A Mag ereje békét, egészséget, derűt és boldogságot közvetít az emberiségnek. Segítségével megoldódnak a problémák, kiegyenlítődnek a konfliktusok, meggyógyulnak a betegségek.

A MAG ereje azonban csak akkor árad, amikor összekapcsolódunk a forrásával, magával a Jóistennel. Ebből következik, hogy Isten nélkül nincs mag-ár, vagyis nincs magyar sem. Amikor árasztjuk a MAG erejét, a feladatunkat végezzük. Amikor nem árasztjuk, amikor eltávolodunk Tőle - átadjuk a világot a sötét oldalnak. Önként és dalolva... 

Mi nem tudjuk, nem értjük mindezt. Mások tudják, ezért támadnak minket, ahol és amikor csak tudnak. Mi már elfelejtettük, mi a dolgunk, és főleg elfelejtettük, hogy mekkora spirituális erővel rendelkezünk. Amikor egy magyar a MAG erejét árasztja, olyan erőt képvisel spirituális szinten, mint a fizikai világban egy atombomba ereje. A sötét oldal fél az erőnktől, ezért természetesen a "lelki leszerelésünket" szorgalmazza - eddig bizony szép sikerrel.

2012 különleges év lesz...
Ha azt szeretnénk, hogy a világ "megússza", most már fel KELL ébrednünk. Ha felébredünk, ha mindannyian együtt árasztjuk a MAG erejét, akkor a MAG-ÁR minden rosszat elsodor, és a Föld új világra ébred.

Ellenkező esetben viszont... 

Szeretettel: Színia

3 megjegyzés:

  1. A legjobb köszöntő 2012-re!!!
    Köszönöm :))

    VálaszTörlés
  2. Csatlakozom hozzád és a köszöntéshez!

    VálaszTörlés
  3. Barassó Ákos Csaba2012. március 12. 22:21

    Nagyün szépen köszönjük az üzenetet ;-)

    VálaszTörlés