Spirituális kerámiafestő műhely

Spirituális kerámiafestő műhely

2012. december 13., csütörtök

Vizslalélek

Valamelyik bejegyzésemben írtam, hogy ha valami katasztrófa közeledne, azt bizonyosan megéreznék az állatok és furcsán viselkednének...
Nahát, a mi 13 éves vizslánk 3 napja nem eszik, és nem hajlandó kijönni a házából. Kihívtuk az állatorvost, megvizsgálta, és a diagnózis: depresszió. Nincs semmi testi baja, csak a lelke fáj. Olyan szomorú, akkora világfájdalom van a szemében, hogy elmondani nem lehet. Fogalmunk sincs, mi történt vele, mert eddig mindig vidám volt , és a kora egyáltalán nem látszott rajta.
Aki ismeri a vizslákat, az tudja, hogy mekkora lelkük van, de amikor ez a kutyalélek fájni kezd, senkinek sem kívánom, hogy ezt végig kelljen néznie. :-(


4 megjegyzés:

  1. Az én tyúkjaim egymásnak esnek, evés közben és ütik egymást, amit eddig nem tettek szelídek voltak. Az egyébként szelíd, kedves kutyuskánk el kezdet zabálni. Két hónapon belül másodszor szedte szét a csirkeudvar kerítését és a fiatal állományt 24-ről 10 amortizálta, majd elásott párat belőlük. Eddig a kertben az utakon közlekedett, majdnem hogy beszélgettünk vele.
    Szavakat értett és nem támadt emberre. Az utóbbi időben meg, volt, hogy nekitámadt az idegennek.

    VálaszTörlés
  2. Azóta van valami javulás?

    VálaszTörlés
  3. Igen, van:-) Már hajlandó megenni fél kiló virslit, bár ki nem mozdul a házából. Így azért legalább van remény, hogy nem hal éhen.

    VálaszTörlés
  4. A kutya átveszi a gazdája helyett a betegséget...

    VálaszTörlés