Spirituális kerámiafestő műhely

Spirituális kerámiafestő műhely

2012. december 6., csütörtök

Világvége X+1

Feltartóztathatatlanul közeledik a világvége...
Ez már csak azért is igaz, mert ha valaha lesz ilyen (és mivel kezdet volt, így valószínűleg vég is lesz valamikor) az a bizonyos időpont minden nappal közeledik. Ha többmilliárd év múlva lesz, akkor is minden nappal közelebb vagyunk hozzá. :-) Amúgy én optimista vagyok és már vettem 3 db 2013-as naptárt. Ennyit azért megkockáztattam...
Levelek tömkelegét kapom világvége ügyben nap mint nap, ám én úgy vagyok vele, hogy ha ekkora kataklizma közeledne, akkor már éreznénk a jeleit. Az állatok például egy kisebb földrengést is érzékelnek és menekülőre fogják, és mi emberek is megérezzük, ha baj lehet. Hát én bizony semmi különöset nem érzek a szokásos napi nyűgökön kívül...
Lehet, hogy azért, mert nem vagyok beavatott, és így nem megyek a negyedik dimenzióba. (Bár fene tudja, - lehet, hogy jobb is lesz, ha maradok, amennyiben mindazok elmennek, akik ezt már biztosan tudják magukról. Ha ők mennek, én szívesen maradok.)
Szóval én még készülök Karácsonyra.
Ha mégis dimenziót váltanánk, annál szebb lenne a dolog, hiszen egy négydimenziós karácsonyfa már tényleg lenne valami... A lényeg - akiket szeretek- most is hétdimenziósak, csupán pillanatnyilag ebben a testben ezt a 3 dimenziót érzékelem belőlük. (És néha még ez is sok :-)

Aki egyébként rettegni akar, rettegjen nyugodtan- ez is egy érdekes tapasztalat lesz...
Ha mégis vége lenne a világnak, akkor már soha nem derül ki, hogy nem voltam beavatott és kimaradtam a tisztánlátók információs hálózatából, szóval, hogy tök feleslegesen írtam meg ennyi könyvet - mert nem is voltam hiteles :-) úgyhogy a világvégének is megvannak a maga előnyei.

3 megjegyzés:

  1. Világ végét én sem érzek, csak egyre hidegebbet a lelkekben. A sötétség mintha egyre nagyobb lenne. Nem tudjuk: Kik vagyunk? Honnan jöttünk? Hova tartunk? Csak vagyunk. Többeken célok, álmok nélkül, csak sodródnak az eseményekkel. Úgy szoktam mondani, vegetálnak, szinte állati szinten. Már nagyon sokan vagyunk bezárva egy helyre, már 7 milliárdan. A kísérletek szerint az állatok reakciója ilyenkor, az agresszivitás növekedése, majd az egymásnak esés.

    Azt hiszem ezt támasztja alá a jelentkező zűrzavar a sokféle variáció is, amit világvége és nemzetünk múltja kapcsán gondolnak, lekommunikálnak az emberek, na meg a nagy közöny is. Látom az embereken a fáradtságot a fásultságot és látom, amint egyre többen kerülnek a végső elkeseredettség állapotába. Ugyanakkor látom, hogy lassan két ember nem tud egyet érte semmiben. Hamar, nézeteltérésből ordítozás lesz.

    Volt egy 33 világ válság, aztán kivándorlás.
    Ma is sokan elvándorolnak, mennek nyugatra munkát keresni.
    Kísérteties a hasonlóság nem?
    Ha égi csoda, vagy katasztrófa nem történik, a következő lépés a múlt tapasztalatai alapján borítékolható! Borítékolható?

    Az embereket beterelték a városba és leszoktatták a teremtés csodálatos képességéről, arról, amit az Isten beleoltott, ami létének értelme.
    Istenünket elhagytuk, vagy nem is ismerjük.
    Más nép Istenét imádjuk, így alávetve annak a népnek is. Meghasadt a tudatunk: azokat éltetjük, akik minket eltipornak és azokat bántjuk, akik a szeretteink kéne legyenek.

    Én viszont érzek valamit a zsigereimben, valami olyat, mint amit a futó, amikor a startnál, a pisztoly eldördülését várja.
    Valami jön, valami itt ólálkodik a kertek alatt és már annyit riogattak a farkassal, hogy el sem hisszük.

    VálaszTörlés
  2. Hát...igen. Valami készülődik, ám én azt gondolom, hogy 2012 a fordulat éve, ami JÓRA fordítja az emberiség történetét.

    VálaszTörlés