Spirituális kerámiafestő műhely

Spirituális kerámiafestő műhely

2012. április 23., hétfő

Vissza a halálból

Olvasom ma a hírek között, hogy a cukorbetegek diétáját újabban ellenőrizni  fogják az orvosok. Aki betartja a megszabott diétát, megkapja a drágább inzulint, aki nem tartja be, rosszabb inzulint írnak föl neki.

Szerintem ez még viccnek is rossz. Felnőtt emberekről, és nem óvodásokról van szó. A felnőtt emberek pedig  dönthetnek arról, hogy mit tartanak be és mit nem. És ha egyszer van eü. biztosításuk, akkor jár nekik a lehető legjobb gyógyszer.
Engem egyébként nagyon irritál, amikor egy orvos istent játszik. Az egyetemen nem tanítják, hogy MINDEN EMBERT a saját immunrendszere  gyógyítja meg, és az orvos ehhez jó esetben is csak némi segítséget adhat?! Ha az immunrendszer nem működik, az orvos a feje tetejére állhat, akkor sem gyógyul meg a beteg.
Az orvos a Jóistentől kapja a gyógyító erőt, ahogyan minden más gyógyító.
Ha van benne elég alázat, hogy ezt felismerje, akkor igazi orvos lesz belőle. Egyébként csupán a gyógyszeripar bábja.

Íme egy film egy csodálatos gyógyulásról:  
http://manhertz.com/egyensuly/aftertraining/Megdobbento-interju_Vissza-a-halalbol.php#AnitaMoorjani
(A magyar felirat beállításához az utasítás a képernyő alatt található.)

6 megjegyzés:

  1. Örülök ennek a posztnak, mert ezzel bemutatod pártunknak és kormányunknak a helytelen. elhibázott döntéseit, hiszen ezeket a törvényeket is ők hozzák. Eddig attól féltem, hogy ez is egy fideszes pártkatona blog, de jó irányba haladsz. Lehet hogy nemsokára meg is fogsz szűnni, mert már tervezik bevezetni a blogadót!

    VálaszTörlés
  2. OFFtopic, de amúgy én azt sem értem, hogy ha valaki egy írásában mondjuk magyar kultúrát terjeszt, vagy a magyarokról nem mint utolsó senkiháziakról beszél, akkor már az egyből fideszes meg jobbikos pártkatona, és/vagy náci-fasiszta gazember :). De ez tényleg nem tartozik a témához, csak megjegyeztem.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tobal én meg azt nem értem, hogy egyesek miért olvassák és miért szónokolnak azoknak az írásai alatt, akikről azt hiszik hogy a zellenség pártkatonái? Nekem eszemben sincs olyasmik rendszeres olvasásával mérgezni magam, amikről tudom hogy felidegesítenek. Igaz, nincs is gyógyszerre szükségem. Se drágábbra, se olcsóbbra. :-P

      Törlés
  3. Nem a magyar kultúráról szóló írásokról beszélek, hanem amikor birkamenetről volt szó, amikor a birkameneten szegény madarak megijedtek, és kirepültek, az Alaptörvényről szóló írásokra, Schmitt Pálgium szerecsenmosdatására stb....

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én a fentebb szónokoló szerint fideszes békemenetelőnek számítok és a véleményem a következő: a betegek többsége a saját egész-ségéért semmit sem tesz meg azon kívül hogy bekapkodja az orvos által felírt gyógyszarokat. Ezek mind felnőttek, de az igazi felelős felnőttséghez semmi közük sincsen. A rájuk költött összes TB-forint kidobott pénz. Az ők és az orvosaik (vajon honnan ered az orv-os szó?) kapcsolatáról a közmondás jut eszembe, míg lószar van, veréb is van.
      Hogy az orvos kitől kap és kap-e gyógyító erőt, az megérne egy misét. Mert a többség tananyagot kap amit bebifláz gondolkodás nélkül és alkalmazza azt egész életén keresztül hűen a rendszerhez ami eltartja.

      Törlés
    2. Az általad birkamenetnek nevezett eseménynek semmi köze nem volt a fideszhez. Az egy, a magyar nemzeti érdekek mellett kiálló megmozdulás volt, a mindenkit kifosztó kartell ellenében. Az, hogy ezt úgy vették, hogy kormánybarát tüntetés, csak amiatt volt, mert akkor a kormány épp ugyanezeket az elveket vallotta, és ez a tettekben is meglátszott. Mint ahogy most egyre kevésbé látszik meg, és hidd el, hogy amint a kormány a nemzetellenes intézkedéseivel átlép egy határt, ugyanazok az emberek fognak ellenük is tüntetni, mint akik a békemenetben voltak, és az is ugyanazokról az elvekről fog szólni, mint az első.
      Az alkotmány sem azért jó, mert a fidesz csinálta, hanem azért, mert jó :) (bár valljuk be, sok mindent kihagytak belőle, amit bele kellett volna rakni).

      Törlés