Spirituális kerámiafestő műhely

Spirituális kerámiafestő műhely

2011. november 3., csütörtök

Dr Drábik

A magyar államadósság visszafizetését meg kell tagadni - interjú Dr. Drábik Jánossal
http://www.youtube.com/watch?v=1ul4ZoeJV_s&feature=player_embedded

4 megjegyzés:

  1. Ezt is érdemes olvasgatni.

    http://szabadeuropa.shp.hu/

    VálaszTörlés
  2. Kedves Tobal, az általad ajánlott Független Szabad Európát a szcientológusok üzemeltetik. Kis netes utánanézéssel könnyen kideríthető. Az igazságot "is tartalmazó" cikkjeik csak arra jók, hogy a zavarodott fejekben fenntartsák a kuszaságot.

    Drábik mindig érdekes, de ez a videója KIHAGYHATATLAN!
    Azt az ötletet meséli el ami mindenkit érdekel: hogy hogyan lehetne szinte a semmiből, a magunk erejével a leghamarabb talpra állnunk.

    Köszönöm, hogy rálelhettem.

    VálaszTörlés
  3. Kedves Névtelen
    Én nem tudom, hogy kik üzemeltetik, igazából nem is érdekel. Nem azt szoktam nézni, hogy ki mond valamit, hanem azt, hogy mit mond.
    A szabad európás cikkekben pedig (amik szerinted csak kuszaságot okoznak a fejekben) nagyon sok ponton ugyanaz hangzik el, mint amit Drábik is mond a videóban (ami pedig szerinted kihagyhatatlan). Ez szerintem logikai ellentmondás.
    Nem szokásom mindent elhinni, amit olvasok/hallok, jöjjön az bármilyen megbízható forrásból. A kijelentések mögötti igazságtartalmat szerintem minden esetben a saját tapasztalataink, és a józan paraszti ész alapján kell megállapítani.

    VálaszTörlés
  4. Hát pont ez benne a csapda, hogy igazságmorzsák vannak benne. Attól, hogy valaki igazságot IS mond, nem biztos, hogy a JÓ-t szolgálja.

    De ha van türelmed végignézni e Drábik-riportot akkor felfedezheted, hogy míg a szcientológusok összes szövege a minden hatalom elleni uszításról, a zavarkeltésről szól, Drábik épkézláb javaslatokkal szolgál a jövőre vonatkozóan. Javaslat= az elromlott jobbá tételét szolgáló JÓ ötlet, tanács, stb... Ez a kettő közötti alapvető különbség.

    Figyelmedbe ajánlom továbbá a Drábik által is hangsúlyozott dolgot: az életünk függ attól, hogy most össze tudunk-e fogni, vagy továbbra is hagyjuk magunkat ezer felé forgácsolódva egymás ellen uszíttatni, pl. a szcientológusok által!

    VálaszTörlés