Spirituális kerámiafestő műhely

Spirituális kerámiafestő műhely

2011. október 26., szerda

Oszd meg és uralkodj

Ma ezt a körlevelet kaptam:

"Érdekes és fontos vita alakult ki Székelyföldön a romániai népszavazás kapcsán. A vita központi kérdése: minek vallják magukat a székelyek? Székelynek? Magyarnak? Netán székelymagyarnak? Azt a nézetet, miszerint a székelyeket arra kell biztatni, hogy vallják magukat magyarnak, a Marosvásárhelyen élő Izsák Balázs, a Székely Nemzeti Tanács elnöke képviseli. Amazt pedig, hogy vallják magukat magyar anyanyelvű székelynek, a Gyergyócsomafalván élő Borsos Géza, a Székely Nemzeti Tanács alapítója, aki az SZNT megalakulása óta annak alelnöke."

Hát, igen... valld magad székelynek, hunnak, kunnak, besenyőnek, avarnak, etruszknak, szkítának, és még sorolhatnám vég nélkül. A lényeg, hogy különülj el a MAGYARtól. Ha megosztanak, uralkodnak feletted. Nincs rajtunk semmiféle turáni átok, mi magunk átkozzuk meg magunkat. Most is, itt is. Nem kell nekünk világvége, anélkül is sikerülni fog...

1 megjegyzés:

  1. Hát igen... Mindig kiráz a hideg amikor valaki a legmagyarabbnak kezdi ordítani magát ahelyett, hogy szépen csöndben a többiekkel összefogva tenné a rendes emberek dolgát.

    Vadimari

    VálaszTörlés