Spirituális kerámiafestő műhely

Spirituális kerámiafestő műhely

2011. szeptember 13., kedd

Túlélő praktikák

Az ország bajban van... A devizahiteleseket tudatosan átverték, hiszen ők a világ egyik - addigi legstabilabbnak tartott - valutájában vették fel a hiteleket. Spekulánsok emelték mesterségesen az árfolyamot majdnem duplájára, hogy lehetetlenné tegyék a hitelek visszafizetését és így szinte ingyen jussanak ingatlanokhoz. Összeesküvés volt a javából. Már megint...

A devizahitelesek problámája mindenkit érint, hiszen nincs pénz, ezért tönkre mennek azok is, akiknek nincs hitelük, mert sorban dőlnek be a vállalkozások, megszűnnek a cégek, a munkahelyek. Az energia ára az egekben, szinte már csak a túlélés a cél.

Így közeledik 2012...

Világvége?!
Azoknak, akik kilátástalan helyzetben vannak, akik nem látják az alagút végét - már most is az.

Úgy gondoltam, hogy segítsünk egymásnak, és osszuk meg itt a blogon a tapasztalatokat. Keressünk túlélő praktikákat, ötleteket... mert a helyzet valószínűleg rosszabb is lesz. Fel kell készülni az energia hiányra, az élelmiszer hiányra és a pénztelenségre. Ez a rendszer nem tartható sokáig és bármelyik pillanatban összeomolhat, ami tulajdonképpen jó hír. Ugyanolyan jó hír, mint a szívátültetésre váró betegnek, amikor megkapja az értesítést, hogy mehet műtétre. A műtét ugyan rendkívül veszélyes, és persze fájdalmas a gyógyulás, mégis sokkal jobb, mint évekig agonizálni...

Szóval, készüljünk a "műtétre" együtt! Tudjuk még, hogyan élték túl a háborúkat, a nagy nélkülözéseket a nagyszüleink? Mit tettek, hogyan éltek?

És ti hogyan próbáltok most "túlélni"?

4 megjegyzés:

  1. http://www.szeretetfoldje.hu/index.php/cikkek-irasok/973-boejte-csaba-keszueljuenk-fel-a-qhidegreq

    VálaszTörlés
  2. Igen, egyre többen érzik, hogy tennünk kell valamit, ám a kényelem nagy úr...
    Érdemes megnézni a kubai filmet, mert ott kiderül, hogy itt és most bármikor utolérhet bennünket a kubaihoz hasonló helyzet.

    VálaszTörlés
  3. Sajnos egyre inkább úgy néz ki, hogy nincs már visszaút... a pénzrendszer éveken belül be fog dőlni, megszűnnek a közszolgáltatások. Ezért szerintem a legfontosabb az lenne, hogy az emberek berendezkedjenek önellátásra. Ez persze nekünk, városi patkányoknak nehezen fog menni, de azt is vegyük figyelembe, hogy a kárpát medence, ahol a mi szép Magyarországunk van, talán a legjobb adottságokkal rendelkezik az önellátáshoz. Nem is csoda, hogy a világhatalmaknak (vagyis a cionistáknak) annyira fáj rá a foguk.

    VálaszTörlés
  4. Kedves Színia!
    Mi ezt már most éljük! Szeretettel ajánlom mindenkinek BoldogSzert (boldogfalva.blogspot.com), különösen a "Nomád élet" című írásomat.
    Minden jót!
    Andrea Réka

    VálaszTörlés