Spirituális kerámiafestő műhely

Spirituális kerámiafestő műhely

2011. április 27., szerda

Érdekes

Milyen érdekes... A Szertan c. filmemet valaki feltette a netre 2011 1.1.-én. (Nem én voltam.) Húsvét vasárnapig kereken 7000 ember látta a filmet a számláló szerint :-)
Ennyi egyes az abszolut kezdetet jelzi, a hetes pedig egy befejezett ciklust. Véletlen?! :-) 

Ja, és már 56-an mosunk fogat "spirituálisan". (Azért közelítünk a millió felé.)

3 megjegyzés:

  1. Lehet, hogy érdemes lenne csatlakozni ehhez az imádkozó ("fogmosó") csoporthoz?!
    http://www.ungmind.hu/egymfel.html

    Üdv.

    Kövirózsa

    VálaszTörlés
  2. Kedves Színia!
    Nagyra becsülöm a szándékát, azt hogy szeretne tenni valamit hazánkért. De kérdem én, nem lenne-e érdemesebb fogmosás közben a lehető legtudatosabban az itt és mostban lenni? Gondolatainkkal követve ahogy fogaink, az agresszió vagyis életösztön jelképei, a "fegyvereink", megtisztulnak ezáltal mi magunk is megtisztulunk? Mint egy szertartást. Hasonlóan a többi cselekedetünkhöz, amik által egyre tudatosabbá válunk napról napra ami aztán kihat a környezetünkre és Hazánkra.
    Ön írta az egyik könyvében, hogy olyan az ország, amilyenek a lakói. Mi lenne ha előbb csupán az országnak a Nemzetnek egy részére koncentrálnánk: Önmagunkra... Ismerjük meg önmagunkat és fogadjuk el a Valóságot olyannak amilyen. Ha nem fogadjuk el, vagy harcolunk ellene az hozzá köt. Ha beletörődünk: összenyom. De ha elfogadjuk akkor egy stabil alap lesz ahonnan elrugaszkodhatunk.
    Kérem fontolja meg a javaslatomat.
    Üdvözlettel
    Bence

    VálaszTörlés
  3. Kedves Bence!

    Nem harcot hirdettem, hanem pozitív jövőképet. Jövő pedig nem létezik irány nélkül. Ha nincs cél, nincs erő sem, mert a cél szüli az erőt. Az elfogadás az nagyszerű dolog itt és most, de hogy lesz abból szép jövő? Ki adja meg az irányát, a célját, ha nem mi...

    VálaszTörlés