Spirituális kerámiafestő műhely

Spirituális kerámiafestő műhely

2010. április 27., kedd

Gondolatolvasás

Pár napja olvastam a hirado.hu-n:
"Egy évtizeden belül, azaz 2020-ra már boltok polcaira kerülhetnek az olyan "gondolatolvasó" robotok és szórakoztatóelektronikai eszközök, amelyeket a felhasználók agyhullámok segítségével vezérelhetnek - írja a Nikkei japán gazdasági napilap.
Az ilyen, sci-fi filmeket idéző BMI (brain-machine interface) eszközök az emberi agy és a számítógéprendszerek között képesek a közvetlen kommunikációra, azaz a felhasználó agyhullámait és az agyban keringő vér változásait fejre erősített szenzorokkal mérik, az így kapott információkat pedig speciális számítógépek értelmezik.
A napilap szerint nincs már messze a távirányító nélkül vezérelhető televízió és az olyan mobiltelefon, amely gondolatban megírt szöveges üzenetet küld.
A lehetséges alkalmazási területek között szerepel például az olyan autós navigációs berendezés, amely éttermet keres, ha a vezető az étkezésre gondol, vagy az a légkondicionáló, amely a szobában tartózkodók hőérzetéhez igazodva változtatja a beállított hőmérsékletet.
A gondolatolvasásra képes robotok akár az időseknek vagy a mozgáskorlátozottaknak a cipekedésben is segíthetnek. A japán kormány és a magánszektor együttműködésével még az idén elinduló fejlesztési programhoz a jelentős kutatóközpontok mellett várhatóan olyan nagyvállalatok is csatlakoznak, mint a Toyota, a Honda vagy a Hitachi - adta hírül a napilap."
HA EZ A TECHNOLÓGIA MŰKÖDIK, MINDEN BIZONNYAL KÉPES ODA-VISSZA IS HATNI.
Magyarán, képes befolyásolni a gondolatainkat... És ha már mindez nem titkos, képzeljétek el, hol állhat ma gondolat-befolyásolás ügyben a haditechnika...

1 megjegyzés:

  1. Erről az egészről egy könyv a Sose bízz a tündékben Robert N. Charette műve jut eszembe. Abban van egy olyan szerkezet a JMÉ amely annyit tesz, hogy Jobb Mint az Élet. Ez annyit tesz, hogy a készülék amely egy sisak erősebb impulzusokat bocsát ez emberei idegvégződésekre mint a Valóság. A filmben mi vagyunk a főszereplők és ez annyira lefoglalja a tudatot hogy az ember nem tőrődik a valódi testével és belehal a JMÉ-zésbe. Hát nem kisértetiesen hasonlít ennek az elődjére? Ezt nem szabad engedni! nem szabad, hogy az embernek elvegyék a saját, önálló gondolatait mert az veleszületett joga. Azokat akik meg bombát akarnak felrobbantani kezeljék őket a pszichomókusok!! Talán azért tombol a Természet Sárkánya is mert rá akarja döbbenteni az informatikába süppedt világot, hogy nagyon niincs rendben valami! Bár én csak 17 éves vagyok de érzem,. hogy valami nagyon fontos valahol elvszett. nem tudom pontosan mi az és hol tünt el de ,hogy így van az bizonyos. Mindenkinek tenni kell a megkerülése érekében! én azt teszem, hogy írók és álmodok és minden erőmmel szabad igyekszek maradni! Dühödt tehetetlenséggel telve kopácsolok a süketen kopogó billentyűzeten, mert nem tudom, hogy van-e egyáltalán valami haszna. De akkor se adom fel, mert nem szabad feladni!!! Emberek hozzátok szólok most, hogy végre legyünk már azok akiknek az Isten szánt és ne hagyjuk magunkat! Szóval, tettel de ne erőszakkal tegyünk valamit azért, hogy újra szabadok legyünk. Ehhez pedig először magunk lelkében kell rendet tenni. mert igazán csak az lehet szabad aki önmagában is az. Ha valaki hall innen a közeli távolból kérem segítsen,. hogy ne következhessen be az az alávaló, emberiségellenes tett ami a szabad akarat megfosztásához vezetne!!!!!!!!!!

    VálaszTörlés