Spirituális kerámiafestő műhely

Spirituális kerámiafestő műhely

2009. november 18., szerda

Magyarország délolasz szemmel

Ma leesett az állam...
Augusztusban adtunk Olaszországba egy Magneter készüléket ajándékba. (Frekvencia-gyógyítás. Magyar találmány, orvostechnikai eszközként nyilvántartva.) Most kérdezem, hogy azóta hány ember gyógyult meg tőle, mire azt a választ kapom, hogy eddig senki nem merte kipróbálni. Kérdem: Miért? A válasz: Mert Magyarország egy szegény és nagyon elmaradott ország, ahonnan nem jöhet igazán jó dolog, tehát senki nem bízik a készülékben.
Mit lehet erre mondani?! Sötétség ellen nincs orvosság. Ott még a Magneter sem segít...
Itt van egyébként néhány magyar találmány ebből a mi "elmaradott" országunkból:

1 megjegyzés:

  1. Nekem is volt hasonló tapasztalásom olasz cserediákokkal, közel tíz évvel ezelőtt.

    Amikor megérkeztek, és főleg, amikor városi sétára mentünk velük, nem hittek a szemüknek, hogy nálunk is vannak buszok, villamosok, elektromos közvilágítás és egyéb újkori találmányok.

    Nem tudtam, hogy sírjak-e, avagy nevessek, hiszen egyrészt szomorú, hogy mennyire nem tudnak rólunk egyes helyeken semmit, másrészt vicces, hogy Ennyire tájékozatlanok tudnak lenni a 'fejlett Nyugaton' - pedig nem egy fatornyos faluból jöttek, hanem Torinóból.

    De azért van több pozitív példa is az itáliai területről, egyikük Michelangelo Naddeo, érdemes megnézni a budapesti előadását, és többek között az MTA szíves figyelmébe ajánlani!

    http://www.youtube.com/watch?v=SiG1k03LAPg&feature=related

    VálaszTörlés