Spirituális kerámiafestő műhely

Spirituális kerámiafestő műhely

2009. november 12., csütörtök

Jóslat

Isten tudja, hányadszor kaptam már meg körlevélben az ún. Nyirkai Jóslatot... most viszont én jósolok: Megjósolom, hogy ha még néhányszor körbemegy, és elég sokan magukévá teszik, megvalósul. Megvalósul benne minden szenvedés.
Mikor ébred már fel a magyar?! Mikor jön már rá, hogy maga teszi nehézzé a sorsát a gondolataival, a szavaival, a tetteivel és a HITETLENSÉGÉVEL. Mikor ébred már rá, hogy az Istenanya védené ezt az országot, ezt a népet - ha hagynánk, ha kérnénk. Mikor ébred már rá, hogy erőszakra nem lehet erőszak a válasz. Mikor ébred már rá, hogy nem a zsidók, a cigányok, a kínaiak, vagy a hottentották a hibásak a saját rossz döntéseinkért. Mikor ébred már rá, hogy ha összefog és a Jóisten segítségét kéri - legyőzhetetlen, de ha elkezd köpködni és gyűlölködni (akár bal, akár jobboldalon)- BELEPUSZTUL.
Körbe küldjem mindezt mondjuk "gödöllői jóslatként"?!

2 megjegyzés:

  1. Kedves Erika,
    Teljes mértékben egyetértek veled !!
    Én sem továbbítok semmilyen üzenetet,
    ami felszólít,hogy küldjem tovább,mert különben...
    Szőke Lajos tanításaival összhangban érzem könyveidet,a honlapján "Kis hazánk öröme" írás felemelő, reményteli!Inkább ilyeneket kellene olvasnunk és továbbgondolnunk.
    sok szeretettel,
    Nati

    VálaszTörlés
  2. Ez "csak" egy jóslat volt a magyar nép jövőjére vonatkozóan. A jóslat viszont nagyon bizonytalan műfaj, mert egy "látó" soha nem tudhatja biztosan, mit lát, az időpontot pedig szinte lehetetlen beazonosítani. Ha viszont valaki magáévá teszi a jóslatot, megvalósulhat. Ha egy egész nép teszi magáévá, szinte biztos, hogy megvalósul. Ezért veszélyes.JÓsolni tehát csak jót érdemes.

    VálaszTörlés