Spirituális kerámiafestő műhely

Spirituális kerámiafestő műhely

2009. január 31., szombat

Besúgó?!

Néhányan írtak nekem, hogy magára hagytam kicsit a blogot az utóbbi időben.
Így igaz.
Amikor nagyon elborítanak a rossz hírek, és nem értem a világot, általában elhallgatok, hátha az segít jobban megértenem a dolgokat...

Például: A neten kering egy körlevél Dr Kiszely István író és antropológus (több magyar őstörténeti könyv szerzője) besúgó voltáról. Én már kétszer megkaptam. Elgondolkodtam rajta, és rájöttem, hogy akár igaz, akár nem - ebből jól nem jövünk ki.
Ha ugyanis igaz - azt jelenti, hogy ilyen könnyű minket orrunknál fogva vezetni, átverni. Azt hisszük, ha valaki úgy tesz, mintha... az már valóban az, pedig lehet, hogy az igazán veszélyes emberek már régen azok, akikért akár most is tűzbe tennénk a kezünket.

Ha viszont nem igaz - akkor is nagyon nagy a baj, mert ebben az esetben egy emberi életet képes tönkretenni egy egyszerű kis internetes körlevél, amely egy óra alatt bárkinek a beteg agyában megszülethet...

Ilyenkor én azzal vigasztalom magam, hogy az igazság úgyis mindenkinek a szívében és a lelkiismeretében lakik, azzal pedig mindenképpen szembesülni kell egyszer, akár tetszik akár nem, ráadásul a következményeket nem lehet kikerülni, hiszen a karma törvénye még működik.

...Vagy tán már az sem?!

2 megjegyzés:

  1. Aranykor Magyarországa idején talán a körlevelekbe azt írják:"szeressük egymást gyerekek,mert minden percért kár.."És a tűzrakás békés csendjében mindenki tudja,mi a dolga..Következő alkalommal szívesen csatlakoznék:)
    Szép napot,szép jövőt!

    VálaszTörlés