Spirituális kerámiafestő műhely

Spirituális kerámiafestő műhely

2008. október 24., péntek

Előre tervezett ünnepi forgatókönyv

8-9 óráig zászlófelvonás. Közben járókelők skandálják a "Gyurcsány takarodj" szlogent. Ha nincs önként vállalkozó, megfizetünk néhány hajléktalant. A kihelyezett kamerák előtt igazoltatás, elvezetés, de hangsúlyozottan békésen - és intelligens benyomást keltve.

Egész nap rendezvények, amelyekkel nem lesz nagy baj, mert senki nem kíváncsi rájuk, viszont rengeteg pénzt tudunk velük kivenni az államkasszából.

19 órakor Orbán Viktor beszéde a várban. A beszéd mindenképpen mondja ki, amit a nép egymás között beszél - vagyis engedje ki a gőzt a fejekből. Közben lehet magyarnak lenni, zászlót lengetni, stb. A beszéd egy évre megint megnyugtatja a birkákat.

19-22 óráig forradalom a rendőrpalota előtt.
22 órakor a forradalomnak vége.

22-24 óráig kukaborogatás, és oszlatás. Az előre beszervezett kukaborogatóknak védőitalt biztosítani!!! (EU előírás). Fontos!!!A tévékamerákat a kukaborogatók mellé állítani, különben az egészből nem látszik semmi, és fölöslegesen dolgozunk.

24 órától hajnali négyig takarítás.
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Emberek!
Hát nem látjátok, hogy teljesen hülyének néznek minket?!
Az úgynevezett ellenzék több, mint két éve "tépi a száját", és SEMMI nem történt azóta.
Ja...de történt. Még ötmilliárd Euro hitelt felvett a kormány és várja az IMF segélyt, amibe már teljesen biztosan belegebedünk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése