Spirituális kerámiafestő műhely

Spirituális kerámiafestő műhely

2013. június 2., vasárnap

A magyarokhoz

Egy médiumi közlés. Én alapvetően nem szoktam ilyenekkel foglalkozni, de ez most nagyon igaz.
12 megjegyzés:

 1. Kedves Színia, elvettél egy pár órát az életemből, mert rákattantam a linkre, ami azután tovább vitt. Szabadkőműves oldalakra.
  Hol a határ az ezotéria, a gnoszticizmus és a sátánista szabadkőművesek között? Te Tudod?Vagy csak gyanútlan Krisztus hívőként besétáltál a csapdába, ahogy én is...., mert azt hallatták velünk, amit hallani akartunk?
  Mária

  VálaszTörlés
 2. Nem értem, hogy mi a probléma... Én végighallgattam a szöveget és tetszett. Nem mentem tovább más oldalra. Mi az, ami szerinted ebben a szövegben sátánista?!

  VálaszTörlés
 3. Ebben a szövegben semmi.
  Továbbmentem arra az oldalra, amit megemlít a szövegben saint-germain- és onnan még tovább .Az illető Úr minimum szabadkőműves volt.
  Mivel hetek óta ezeket az oldalakat olvasom:
  http://www.czl.gportal.hu/gindex.php?pg=2931036
  http://www.kitalaltujkor.blogspot.hu/
  eléggé fel van dúlva a lelkivilágom a témától.
  Kellene egy kis idő, amíg megemésztem, de naponta újra belebotlok más oldalról, mint mos a Te blogodon is.......
  Nem tudom aktivvá tenni a linkeket, bocs.
  Mária

  VálaszTörlés
 4. Szerintem nem érdemes firtatni a forrást. A lényeg, hogy EZ a szöveg igaz-e szerinted, vagy sem. Mert szerintem az. Az ördög is kimondhat igazságokat... és ki is mond. Ha pedig igaz,és rárezonál a lelked, akkor mi benne az ördögi?!
  Ezt is megmondom: ha utána kritika nélkül rákattansz a forrásra, mert azt hiszed, hogy ahonnan ez jött, onnan csak jó jöhet. Mint ahogy már kerestél is tovább... Szóval a lényeg, hogy én EZT és csakis ezt a szöveget tettem fel a blogra, nem a forrást.:)

  VálaszTörlés
 5. Nem a kritika hiányzott belőlem, amikor rákattantam a forrásra, hanem a kiváncsiság ébredt fel a sanit germain név említése után.
  Mint az előző bejegyzésemben említettem, szert tettem némi olvasottságra az utóbbi időben és biztosan nem véletlen, hogy naponta botlok bele a témába.
  Az én lelkem nem rezonál interneten terjedő túlvilági üzenetekre, és ha számomra tetszetős tartalommal találkozom, mindíg felkeresem a forrást. Nem tudom, tisztában vagy e vele, hogy minden szabadkőműves szöveg kétfenekű. Vannak benne utalások, amikre az ártatlanok csak "rezonálnak", a beavatottak meg megértik.
  Szinte soha nem szoktam hozzászólni, ahol olvasgatni szoktam, lehet most sem kellett volna, mert nem a kérdésemre válaszoltál, hanem egész pályán letámadtál.Egészen megdöbbentem a válaszodon. Ha jól értem, arra bíztatod az olvasóidat, hogy amire a "lelkük rezonál" azon ne gondolkozzanak, ne keressék a további tartalmakat, csak bírka módján fogadják el, kövessék, amit hallanak, vagy olvasnak?
  Mária

  VálaszTörlés
 6. Sajnálom, hogy támadásnak értelmezted mindezt, mert nem annak szántam. A Bibliának sem igazán ismerjük a forrását, mégis elfogadjuk (Legalábbis az Újszövetség részét)mert érezzük, hogy igaz. Erre mondtam, hogy rárezonál a lelkünk. Az apostoloknak nincs honlapjuk, hogy továbbmenjünk megnézni, vajon tényleg hitelesek-e. Egyébként a Biblia is médiumi közlések sora által keletkezett, tehát vannak nagyon is jó médiumi közlések. És persze vannak hazug és csapnivaló csatornák is.
  No de, kérdem én - akkor mi a MÉRCE? Hogyan állapítjuk meg valamiről, hogy igaz vagy sem?! Például a rezonancia segítségével. Az olvasóim lelke semmiképp sem rezonál rá olyan dolgokra, ami a lélek-ismeretükkel ellentétes, hiszen ez igen nagy ellentmondás lenne. A rezonancia ugyanis azonos rezgést feltételez. Ha tehát rárezonál a lelked, akkor ne félj tőle, és ne félts tőle másokat sem. Hacsak nem félsz a saját lelkedtől...

  VálaszTörlés
 7. Nem hiszem, hogy a saját lelkemtől kellene félnem.Előbb-utóbb rendet rakok benne. Félni való inkább az ájtatoskodó áltanitóktól van.

  Érdekes, hogy az Újszövetséget hozod fel érvként.
  Azt olvastam az örök életű saint-germain-ről, aki az általad feltett linken a mag népéhez szól, hogy az az életfeladata a Vízöntő korban, hogy átvegye Jézus szerepét.....
  A János jelenéseiben le van írva, hogy ki az, aki magára ölti majd Krisztus szerepét....
  Valahol a világban, valamelyik szabadkőműves páholyban már öltöztetik a színre lépéshez.  VálaszTörlés
 8. Éppen ezért kell megtanulni hallgatni a belső "vezérlésre". Én nem tudom, hogy ki az a bizonyos Saint-Germain, de akárki is legyen, itt szépen összefoglalta a lényeget, és nem mondott semmi megbotránkoztatót, vagy ördögit. Ha rossz a szándéka, hát lelke rajta. Én bizony már belefáradtam, hogy mindenben és mindenkiben a rosszat lássam,sőt keressem, mert ez azt jelentené, hogy nem hiszek a Szeretet Istenében, és feltételezem, hogy a Rossznak mindenek felett hatalma van a Jó ellenében.
  Krisztus szerepébe pedig nem lehet csak úgy belebújni...

  VálaszTörlés
 9. Jó pihenést.
  Mária.

  VálaszTörlés
 10. Nekem nagyon tetszett. Jó érzés volt hallgatni ezeket a szavakat.
  Másoknak is ajánlottam, emelkedett lelkiállapotba kerültünk tőle mind.
  Köszönöm.

  VálaszTörlés
 11. Ennek örülök. Ezért tettem fel. :)

  VálaszTörlés
 12. Czike László vagyok, a www.czl.gportal.hu az én írói weboldalam. Nagyon szívesen válaszolok bárkinek, akármilyen jóindulatú kérdésére...
  Szeretettel: László
  czikelacus@gmail.com

  VálaszTörlés