Spirituális kerámiafestő műhely

Spirituális kerámiafestő műhely

2012. február 24., péntek

A Jövő Könyve

Kedves Olvasóim!

Magyarországot az utóbbi időben egyre több támadás éri mindenfelől...
Egy csoportnak (melynek pontos eredetét, vezetőjét, székhelyét nem ismerjük) egyértelmű célja az ország romba döntése. Az ő tervük pontos, szépen kidolgozott, gyönyörűen körvonalazott, és mint látjuk működőképes. Ezek a tervek a gondolatok világában születnek, és mögöttük a sötét oldal szellemi erejét találjuk.
Mindezzel harcba szállni értelmetlen, hiszen van rá más orvosságunk, amely éppen a magyarságunkból adódóan sokkal hatásosabb, mint az ő módszerük. Ezért tartanak is tőlünk, és mindent megpróbálnak, nehogy KÉPESesek legyünk magunknak szebb világot elKÉPzelni.

Mit kell hát tennünk?!

Gondolkodni, tervezni és összefogni.
Egyszerűen elKÉPzelni azt a jövőt, amit magunknak szeretnénk. Pontosan leírni, megrajzolni mindazt, ahogyan élni akarunk. Ha látjuk a célt, a képet, akkor KÉPES-ek vagyunk mindezt a Jóisten segedelmével megteremteni. Minél többen tesszük ezt, annál erősebbé válik a gondolat. Nagyon fontos, hogy a gyerekeket is kérjétek meg minderre!
Manapság látjuk-e valahol azt a jövőt, amit szeretnénk?! Leírta , lerajzolta már valaki?!
Persze, hogy nem...
Mindig csak a nehézségek képét vetítik elénk, mert terv és KÉP nélkül nincs fejlődés.
Ezért hát arra kérek mindenkit, aki olvassa a bejegyzésemet, hogy kezdje el dolgoztatni a fantáziáját, és írja le, rajzolja le, hímezze vászonra, faragja fára, énekelje meg, hogy milyen országot szeretne magának. Egy olyan könyvre van most szükségünk, amelyben megtervezzük a jövőnket, hogy legyen minek megvalósulnia, és hogy ne a nehézségek, hanem inkább az álmaink kössék le a teremtő erőnket.

A műveket fényképezzétek le, az írásokat küldjétek el nekem ide: szinia7@vnet.hu. Ha Isten is úgy akarja, akkor könyv lesz belőle: A Jövő Könyve.

(És ha érzitek a dolog jelentőségét, akkor továbbítsátok a felhívást minél több embernek...)

Szeretettel: Színia




3 megjegyzés:

  1. Fantasztikus ötlet! :-)

    VálaszTörlés
  2. Minden gondolattal,érzelemmel teremtünk,csak az nem mindegy,hogy mit.A tudatos teremtés a cél,csak leszoktattak róla bennünket,mivel ők tudják hogyan működik a világ.Sajnos nem a mi javunkra akakrják formálni.

    VálaszTörlés