Spirituális kerámiafestő műhely

Spirituális kerámiafestő műhely

2010. február 10., szerda

Rezgésszám emelkedés?!

Nagyon sok helyről megkaptam a körlevelet, mely szerint a Kárpát-medencében óriási mértékű rezgésszám-emelkedés észlelhető. Ennek akkora a mértéke, hogy egyesek már nem bírják, és menekülésre kényszerülnek... A forrás szerint a Jóisten ezzel oldja majd meg a választási gondjainkat.
Nohát, én nem tudom mérni ezt a rezgésszám emelkedést, de azt tudom, hogy a rezgésszámot senki nem fogja megemelni helyettünk. Pláne nem úgy, hogy azzal más embereket elpusztítson. Mindenki saját magát tudja csak felemelni, és a saját felemelkedésével hozzá segíthet másokat az ébredéshez. És vigyázat! A választások kapcsán BÁRMELYIK gyűlölet által működtetett erőre kapcsolódunk, a gyűlöletet szolgáljuk. Mindegy, hogy kit és milyen okból gyűlölünk, az eredmény mindig ugyanaz. Akkor is ugyanaz, ha a gyűlöletet jogosnak érezzük...
A jézusi szeretet-törvényben NINCS JOGOS GYŰLÖLET. Ott csak megbocsájtás van.
Hogy miért szítja mégis mindenki a gyűlöletet?!
Azért, mert így NINCS rezgésszám-emelkedés, nincs ébredés, nincs haladás és nincs felemelkedés. Így NEM LESZ új világ.

2 megjegyzés:

  1. Olvastam a körlevelet jó magam is.

    Az bizonyára mindenki tudja, hogy nem véletlen hogy a Föld szivcsakrája Dobogókö. Ez mind önmagában nagyon szép, de azért vannak a földön más ley vonalak, és Szent András vonalak, és ahol ezek idönként folytonosan változnak és találkoznak. A Kápát medence egy védett hely, nevezhetjük ezt maga a kánaán völgyének is. Hisz itt vagyunk letelepedve, mint MAG népe. A rezgések szintén folyton változnak, a hangoknak amiket kiejtünk, az érzéseinknek, a gondolatainknak, és amiket itt leirunk még erösebb rezgései vannak. A Föld lassul a mágneses tere gyengül, a pólusváltás és a Nap káros hatása egyre erösödik. Igy a Föld magja is változik, fordul. Ennek a hatása felerösödik, és mivel az egész Kárpát medence legközelebb van a föld magmához, igy a mágneses mezö eröteljesebbé válik. Spirituális szemszögböl nézve, pedig egyre jobban ébredeznek az emberek. egyre jobban tér vissza az ösi kultura, a hagyományok, a rovásirás, a tudatra ébredés. A kI vagyok én? gondolata. Lassan mindenki felébred, még az is akinek ez nincs tudatába vagy egyszerüen nem is akar erröl tudni vagy el sem jut hozzá ez az információ. Ha jobban megvizsgáljuk a dolgokat, egy magyar paraszt ember is tud annyit, mint a dalai láma. Minden magyarban ott van az ösi gén, melyet magunkban hordozunk. Nincs örök szabály kinek mi a jó és mikor. Nincs az a rendszer amely azt kimondaná, hogy Nekem ez a jó Neked az. Kinek a szemszögéböl? Helyetted nem élhetem az életem és Te sem az enyém, Honnan is ismernéd és tudnád mi a legjobb nekem, hisz még Tenmagad sem ismered. ÉS nem is fogod kiismerni.
    Vissza térve a rezgésere. A Kárpátmedencében élö magyarok rezgése emelkedik. ÉS ez nem csak a Föld folytonos változásának a kölcsönhatása, hanem a tudunk ébredésének a rezgése. Az már megint egy másik dolog, hogy más népek is csatlakoznak ehhez az égi csatornákhoz, amivel emelik a bolygó és a világegyetem rezgését.

    VálaszTörlés
  2. Az alábbi linken egy beszámoló van arrol,hogy milyen a pokol valoságosan 23 percet volt lent személyes beszámoló. Kérem nézze meg. A POKOL ILYEN !!!

    http://video.google.com/videoplay?docid=-5844311318539958943#

    VálaszTörlés