Spirituális kerámiafestő műhely

Spirituális kerámiafestő műhely

2010. február 7., vasárnap

Még mindig inuaki...

Sokan kérdeztétek, mit gondolok az inuaki könyvről...
Szerintem a könyv egy része igaz, míg más része az emberi egó folyománya. Ám ez minden más könyvre is igaz, az enyémekre is. Amit én erről a témáról több különböző forrásból tudok, a következő:
1.A földi emberek legnagyobb része valóban tudati befolyás alatt áll, és ez nem képzelhető el a földön kívüli technika megléte nélkül. Az utóbbi 100 év alatt olyan mértékű technika birtokába jutottunk, amely már képes megsemmisíteni a Föld bolygót, és ellenőrizni sőt befolyásolni az emberek gondolkodását. Előtte sokezer éven át NEM volt ilyen technikánk.
Mi történt hát most röpke 100 év alatt?

2.Az emberek kizsákmányolása mióta az emberi történelem ismert - folyamatosan létezett, ami azt feltételezi, hogy a tömegek mindig valamiféle furcsa gondolati befolyás alatt álltak. Különben hogyan kormányozhat több millió embert egyetlen diktátor?! BÁRMIKOR ártalmatlanná tehetné a tömeg ezt az embert, ám a nép MÉGSEM ISMERI FEL ezt a lehetőséget. (Ez ma is érvényes, hisz orrunknál fogva vezetnek minket a politikusok.)

3.A magyar nyelv és jelrendszer egyértelműen megmutatja, kik vagyunk, honnan jövünk és mi a feladatunk. Ebben nincs semmi nacionalizmus, sem túl sok öröm. Annál több szenvedés és áldozat. Ezt lehet tagadni, elhallgatni, attól még igaz marad.

4.Egy új világkorszak (katasztrófával vagy anélkül) mindenképpen a küszöbön áll, mert egyre több embernek nyílik ki a szeme, és mondja azt, hogy köszönöm, de ebből a világból ELÉG!
5. A másik oldal szinte mindig jó, szép, nemes dolgokat fordít át egy "svédcsavarral" negatív dolgokká, hisz először meg kell szereznie a bizalmunkat...
6. Az Isten (magyarul NEM mátrix) bármilyen helyzetben és helyzeten képes segíteni, ha elég sokan akarjuk és kérjük.

25 megjegyzés:

  1. Elolvastam mindkét könyvet.Hát az a bizonyos belső hazugságvizsgálóm igencsak berzenkedik.
    Elgondolkodtam, hogy egy magyarul nemtudó, csupán a magyar nyelvet valamilyen szinten ismerő román(?)személy miért fordítja le nekem ezt a könyvet, amely a románoknak szól(?...).Miért nem egy románul jól tudó magyar anyanyelvű személy fordította le ékes magyarsággal?
    Azután a történelmi utalások a népek eredetéről...,földrajzi helyek őslakosságáról... Na és a fordító "művészneve" - Gorillabácsi! Ez nagyon lehangoló! Ennek a névnek a rezgése, energiája nem lehet pozitív, és ezt a tulajdonosa bizonyára nem tudja, vagy nagyon is jól tudja?
    Én valami sötét erő manipulációjának tartom ezt az egészet.Lehet, hogy sem a pszihológusnő, sem a gyermek nem tud erről, ők csak eszközök a fordítóval együtt. Több máshonnan ismert figyelemre méltó, spirituális gondolat megtalálható a könyvekben, de úgy érzem, hogy ezek "lopottak" és az egész anyag valahogy nem akar összeállni. Sok kuszaság, ellentmondás is fellelhető. Sokszor idegesítő, hogy nem jól kérdez az írónő. Szóval kilóg a lóláb, vagy inkább másmilyen láb!
    Most, amikor a magyar szellemi erők kezdenek aktiválódni, hadrendbe állni, a sötét erő féltve a hatalmát, próbálkozik konkolyt hinteni a tiszta búzába.
    Én így érzem.
    Az Ön kommentárjával egyetértek, kiemelten a 3. és a 4. ponttal.
    Tisztelettel: Zöllei Ágnes

    VálaszTörlés
  2. Kedves Színia!
    Nem olvastam végig a könyvet csak gondoltam beleolvasok valahol, hogy lássam milyen. Hát mit is mondjak...
    Első benyomásom az hogy amit ez a gyerek (gyerek?) mond az engem egy kicsit a középkori Egyház retorikájára emlékeztet. Csak most épp nem a villásról meg örök kárhozatról beszél hanem az anunakikról vagy kikról -ről. Tehát nem arról, hogy higgyünk és bízzunk a Jó Istenben és azt keressük hogy hogyan tehetnénk jót é hogy hogyan válhassunk jobbá és ahelyettt hogy meglássuk mi az ami szép ami miatt elégedettek lehetünk ami miatt érdemes dolgozni, felkelni nap nap után és Hálát adni a Mennyei Atyánknak Jézus Krisztusnak és az Ő útmutatásai alapján élni. Ehelyett azt olvasni, kapni tanácsként hogy akarjuk meglátni a gonoszt és másoknak is megmutatni aki ugyan lehet hogy nem is a gonosz mert végül is azt láttatják velünk amit akarnak és akit megláttunk mit gonoszt az talán nem is az és ..... Szóval nekem az egész így első olvasásra egy nagyon lehangoló valami és ha szerintem valaki ezt elolvassa mert egy csomó "ezotéria" iránt érdeklődő ember van, akik biztos ugrani fognak rá főleg hogy olyan szép, trendi szavakat használ benne mint mátrix meg társai. Én pl. az Isten szóval egyszer sem találkoztam azon a pár oldalon amit olvastam de mint mondtam nem olvastam végig szóval lehet hogy van benne. Szóval szerintem ha egy ilyen emberre aki nem is biztos a hitében és elhisz mindent amit elsőre olvas szerintem egy ilyen emberre nagyon káros lehet ez a könyv. Mert az jön le az egészből, hogy nincs remény mert ők úgy is erősebbek és fejlettebbek és sok lépéssel előttünk járnak. Hát nem. Szerintem azok az igazi "anunakik" akik enyire el akarják hitetni hogy ők ilyenek és erősebbek és láthatatlanok és nincs remény és így ahelyett hogy egy Szebb Jövőt építenénk inkább féljünk tőlük kétszeresen is károsan: elvéve az erőket a Szebb Jövőképtől és odaadva ezeknek a sötét lelkű embereknek. Tehát ne féljetek nem volt még úgy hogy nem lett volna valahogy. A Jó Pásztor soha nem hagyja el a nyáját legfeljebb néha szétszéled a nyáj és így saját bőrükön kell megtanulniuk a "renitenseknek" hogy milyen rossz éjjel egyedül kuporogni amikor hideg van és halljuk a farkasvonyítást és azt hisszük hogy egyedül maradtunk. De minden éjjel után felkel a Nap és a farkasok is elrejtőznek. És az elkóborolt bárányok vissza térhetnek a nyájhoz ahol a Pásztor örömmel fogadja őket vissza.

    VálaszTörlés
  3. Inuakik és Anunnakik egyaránt léteznek, ha nem hiszed olvass utána, meg fog változni a véleményed. Amit pedig a könyvben leírt a pszichológusnő az befog következni, méghozzá pontosan úgy ahogy leírta. A többi bolygó és az Isteni energiák amikről írt, szintén léteznek. Én tűzbe tenném a kezem ezzel kapcsolatban. Mikor az első két találkozást elolvastam, egy sírógörcs tört rám mert egyszerűen emlékszem arra, ahogy David leírta Inua-t. Tudom, hogy létezik és bekövetkezik. Szóval szeritnem aki elolvassa a könyvet az nagyrészt érzi azt amit mutatni és tanítani akar. Ez az igazság csak nem mindenki tudja még befogadni. Remélem a rezgésszint növekedés bekövetkeztével ti is érteni fogjátok. Bármit is gondoltok rólam, vagy azokról akik hasonló képpen állnak hozzá, tudjátok meg be fog következni.
    És Papesz, olvasd el a könyvet és csak utána nyilváníts véleményt, mert Isten szinte minden 2. oldalon szerepel. Ágnes te pedig nem hiszel benne, és minden pitiáner dologba bele szeretnél kötni, hogy megcáfold az igazságot. Pl.: A pszihológusnő is ember, vannak nyilván hibái de nem ez a lényeg. Mi köze lenne ahhoz, hogy valódi, vagy nem valódi az, hogy miket kérdez és hogyan? Ez nyersfordítás gyermekem ne Shakespeare. A Gorillabácsi-s véleményed egyenesen ledöbbent. Nem mindegy, hogy wcpucoló, vagy Madam? Nem a csomagolás alapján nyilvánitunk véleményt. Még azt sem tudod milyen ember. Nincs negatív vagy pozítív töltetű név ! Pozitív vagy negatív töltetű ember az van. Olvass utána ezeknek. Köszönöm ha valaki elolvassa ezt. Inez(14 éves, csak, hogy tisztában legyél)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Elhiszem, ahogy le van írva! Romániának 7 csakrája van, ahogy a kis Dávid elmondta, és felsorolta... azok a helyek mind magyar területek!!! hitetlenek azonnal olvassák el ezeket a könyveket - Neale Donald Walsch Beszélgetés Istennel 3 kötet. Ted Kereshe
      LUCIFERZUM
      – avagy, Isten hozott a pokolban
      Az idő követei. Ettől a három szerzőtől olvassátok el, és megvilágosodtok. Azután a youTubon meghallgatni Avatart: Jézus a pártus hercege! Ettől kezve a hitetleneknek is módjában áll, utána nézni.

      Törlés
  4. Innua barátaim!

    Olvastam már sok-sok elméletet variációt, de mindig ott bukik ki a bili tartalma nálam, amikor azon részeken (melyet egyfajta könnyű bevezetésnek szán az író) túljutva jön a fenyegető valóság! "Hohoó, de nehogy azt higyjétek hogy biztonságban vagytok! Mert az annuakik 2500 évente visszajönnek! És szabadon garázdálkodhatnak rajtatok, mert ti csak fejletlen alacsony rezgésszintű ösztönlények csordája vagytok!" Ennél a sztorinál is vártam, és el is jött, aminek elkellett jönnie.

    Az "ezo" terminussal élve saját "rezgésszámunkat" mindig csak EGYÉNILEG, nem csapatban, nem csordában, és nem társaságban emelhetjük. És mint az előttem szóló is jól megfogalmazta, az bizony nem magától emelkedik, úgy hogy te vagy bírod vagy nem, hanem te és és ő együtt emeljük. Ha segítesz te is, ha nem akkor csak én és ő. Ez így működik, mindig is így működött.
    A hiteles források mindíg csak a pozitív előjelről ismerhetők meg. Hitet és bíztatást adva dolgoznak. A félelem- és aggodalomkeltés szaga nem semmi esetre sem szűrődik belőlük. Ha mégis, mint a "Bennem rejtőzködő Annunaki reptilián" (vagy mi) valami mást szeretne elérni. Nem érzem, hogy számára az lenne a fontos, hogy én "Kovács Pista" a jelen állapotból kiindulva és a képességeimhez mérten a legpozitívabba tudjak fordulni.

    Szóval te, te, te és te nyugodtan higyjél abban, hogy be lettél oltva egy hüllőből, de én maradok annál a verziónál hogy midnyájunk külön-külön rendelkezik azzal a szikrával, amiből nem könnyen, de folyamatos figyelemmel, önrevízióval, és sok-sok önhibából való tanulással tűz gyúlhat a szívünkben. Ebben az esetben nincs az a reptilia, amelyik megmondja nekem, neked, vagy neki, hogy mit tegyen, mit tehet, és hogy mit kell tennie. Mert ekkor már azt fogja tenni, amít a szíve diktál, és ez a törvény a szeretet és az egyensúly törvénye lesz.
    És ha a hüllő agykiszívással fog fenyegetőzni, mint ahogy tudjuk, hogy szokásuk... arra pont teszek magasról, mert annál a pontnál már ez nem játszik. Nem érdekel, hogy mit tesz, mert én egyensúlyban vagyok. Ezáltal persze nem is történhet meg, amire készül. Szóval a teljes agyatlan agymenés áldozatai vagyunk :)

    Ezenáltal felettébb átlátszó, és szót sem érdemel a hüllőelmélet jórésze.

    Egyedüli értékelhető része az Innuákról szóló bevezető beetető, amivel a szerző nyilván beetetni kívánta a jóra fogékony olvasót, mint azt a horgászatban (is) szokás.

    Ügyes módszer! Szektára fel!

    VálaszTörlés
  5. Inez fiatalhölgynek, pedig nagy tisztelettel említeném, hogy 14 éves korban sok mindent gondol az ember, amit 28, majd 42 éves korban 526° -ban átfordít és átértékel. Többek között azt is, hogy a névválasztásnak nincsen jelentőssége.
    Minden ami rád utal és összefüggésbe hozható veled, kölcsönhatásban is van veled. Mellesleg a neved, beceneved, nicked igen jelentősen hat rád. Ez visszafelé is működik. Mondd meg mi a neved, mikor születtél és elmondom ki vagy. Vannak akik ezzel foglalkoznak. Döbbenetesen találóan belövik az embert csak pislogsz, amikor a belső meghatározó tulajdonságaidról beszél neked egy idegen, aki még nem hallott rólad :) Ez tapasztalat, nem teória. :)

    VálaszTörlés
  6. Sziasztok, Én csak azt a 60 oldalt olvastam, ami fent volt az interneten a fórumon.
    Szeretem az ilyen kommenteléseket, mert itt arról szól a fáma, hogy a hívő és a nem hívő emberek hajigálják egymásra a sarat és próbálják meggyőzni egymást a saját igazukról. Az írás nagyon jó, hátborzongatóan jó a számomra. :) Másnak hátborzongatóan szar. Vannak benne olyan dolgok, amitől az én szűröm is eldugult, de a mondanivalója jó és én igaz hittel támogatom annak a világnak az eljövetelét, amiről a kisfiú mesél. :) Sarat dobálni nincs értelme. Én csak köszönöm, hogy elérhető az anyag az interneten és hozzájuthattam. Nekem nagyon sokat adott! Hitet, erőt a folytatáshoz. Üdvözlet mindenkinek: Edina

    VálaszTörlés
  7. Az igazság odaátvan és a szivetek mélyén!:)

    VálaszTörlés
  8. Szerintem a könyvekben az a jó, hogy ha tetszik, olvassuk, ha nem, akkor pedig abbahagyjuk, félretesszük, elajándékozzuk, el is felejtjük stb. (Főként, ha például "sötét erők manipulációjának" tartjuk...)
    Ezen túlmenően, a könyvek állításaival nem kell mindig mindenben egyetérteni, ugyanis azért adatott meg némelyek számára az intelligencia, hogy kiszűrjék a maguk számára használható, szimpatikus információkat, és azokat több helyről összeszedve, fejlesszék világlátásukat.
    Ha valakinek a fordító magyar nyelvhasználatával akad problémája, arra pedig az lenne az intelligens megoldás, szerintem (hogy ha úgy gondolja magáról, a magyar nyelvet jobban ismeri, esetleg művészibb módon tud fogalmazni), hogy javaslatokat ad, már ha tud.
    Ha pedig csak rosszindulatú megjegyzéseket képes tenni, az sajnos, róla szól, teljes mértékben. Lehet például valaki számára lehangoló hangzású a Gorillabácsi név, ez is őt magát mutatja be a többiek előtt, hisz nem vagyunk egyformák, szerencsére. Van, akinek a rezgésére rá tudunk hangolódni, s van, akiére még akarattal sem.
    Remélem, segíthettem...
    Üdvözlettel: Horváth Valéria

    VálaszTörlés
  9. Én mind két könyvet olvastam. Az első könyv nagyon tetszett.A másodikban csalódtam.Egy kisfiú, aki arról beszél, hogy a nemzetesdi milyen "hülyeség" a második könyvben egy fejezeten keresztül isteníti, dicsőíti a román történelmet és népet. Akkor most hogy is van ez?

    VálaszTörlés
  10. román történelem???

    VálaszTörlés
  11. én Inezzel és enerdzyí-vel értek egyet. és nem kell lehurrogni, hogy *csak* 14 éves. én 19 vagyok. divergent, nekem jobban hiszel?? kicsit földhözragadt vagy, de ne félj, talán Te is megérted.

    ÉS! ez r*hadtul nem szekta. ha nem tudod mit jelent a szó, kérlek nézz utána a Magyar Értelmező Kéziszótárban.

    vagy inkább legyél nyitott.... :/

    VálaszTörlés
  12. Engedjétek meg, hogy hozzászóljak én is a témához.

    1. Gorillabácsi egy székelyföldi lakos, így magyar nyelvtudásához nem fér kétség, s ha lefordította és közzétette nekünk ezt a könyvet (ingyen!), akkor csak köszönettel tartozhatunk neki, az egész fordítás "hobbi"-ból indult s ezért nem annyira tökéletes és irodalmi a nyelvezet, s találhatóak benne kisebb fordítási, fogalmazásbeli hibák, de gondolom nem sokan tudnak Magyarországon románul, hogy eredetiben olvassák (amit én megtettem, de jobban esik szép magyar nyelvünkön olvasni, még ha vannak benne is hibák).

    2. Ebben a könyvben is, mint más hasonló spirituális könyvekben is vannak ellentmondások, visszásságok, pl. egy kiválasztott nemzet dicsőítése stb. de azt a kérdést feltette-e valaha valaki, hogyha tényleg igazak azok a dolgok, amiket leír, akkor miért hagyják, hogy megjelenjen? Pl. ezekért, hogy nacionalista felhanggal jelenik meg (ami Romániában szinte kötelező), vagy elhallgat, nem mondd el minden információt a hatalomról.

    3. Azért kelthetnek egyesekben félelmet a leírtak, mivel ez a szörnyű valóság, ez amúgy minden leleplező, tényfeltáró, háttérhatalmat bemutató könyv sajátja, de épp ettől kell megszabadulnunk, a félelemtől és felismerni azt, hogy mi erősebbek vagyunk, és erről a könyvben is szó van, segítséget is kapunk, hogyan, csak el kell olvasni.

    Üdv, Indiánmagyar

    VálaszTörlés
  13. Sziasztok!

    Örömmel látom, hogy szaporodnak az inuakis bejegyzések, azért ebből és kicsiben is látszik, hogy a "fény" talán győzni fog a "sötétség" felett!

    Jó hírem van minden érdeklődő számára, az eddig interneten közkézen forgó nyersfordítás után megjelent immár magyar nyelven, könyv alakban is az INUAKI, A BENNEM ÉLŐ REPTILIÁN / Egy földönkívüli lény vallomásai c. könyv.
    Ez "igazi" könyv, szerkesztett, profi módon elkészített változata a sokak által ismert, letölthető nyersfordításnak, plusz információkkal a fordítótól (gorillabácsi, vagyis Garay Bálint) és a szerzőtől (Aryana Havah).
    Hamarosan a boltokban is kapható lesz, és interneten az inuaki.hu, jelenleg szervezés alatt álló webáruházban rendelhetjük meg augusztus második felétől.
    Az ősz folyamán pedig a második kötet is megjelenik, illetve a jelenleg Romániában román nyelven készülő harmadik kötet karácsony környékén.

    A könyvekhez kellemes olvasást kívánok, és azt, hogy lelke mélyén mindenki értse meg az "igazi" üzenetet, ami mindenkinek szól külön-külön, aki fogékony rá...
    Akik azonban nem értik meg a szavak mögött rejlő igazi tartalmat, talán azokban is felébreszt építő jellegű gondolatokat, amelyekkel a maguk módján és a saját világlátásuknak megfelelően hozzájárulhatnak önmaguk és a környezetében élők fejlődéséhez, illetve a Föld felemelkedéséhez...

    Sok szeretettel: Egy Megfigyelő

    VálaszTörlés
  14. Indiánmagyarnak köszönöm a hozzászólást!

    Nagyon örülök, hogy már sokan elolvasták a könyvet. Eredetileg csak magamnak és egy kollégámnak szántam, akitől a könyvet kaptam, majd egy fórumon ígértem oda valakinek. A könyv, mint minden könyv nagy megosztottságot eredményezett. Nagyon is látszik, hogy az embereknek időre van szüksége a mondanivaló megemésztéséhez. Higgyétek el, bár nem vagyok mai tojás, de nekem sem volt minden egyértelmű, sok kérdés felmerült bennem. Ismerek egy pár filozófiai irányzatot, amelyek nagyon messzire elmentek a természet, az ember, meg az univerzumok feltérképezésében, de az inuás könyv ezek ismerete mellett is sok kételyt ébresztett bennem.
    Már az első percben ráéreztem, hogy itt nem az információ leellenőrizhetőségéről van szó, hanem arról a pozitív energiáról, ami belőle sugárzik. Még soha semmilyen anyagban nem láttam ezt, olyan, mint a mesében, amikor a szereplő kinyit egy varázskönyvet és a kiáradó fény elbűvöli.
    Akkor jöttem rá, hogy minden, ami körülöttünk van, annak ellenére, hogy valóságosnak tűnik, vagy annak állítják, csak árnyéka a igazságnak. Minden holografikus megjátszott dolog, bár a józan eszünk ellenkezik, egy adott szinten képesek leszünk elfogadni. A dimenziók, energiák, rezgések fizikailag másképpen értelmezhetőek. Minden le van matematikailag modellezve, mégis úgy gondolom, hogy idáig keveset tudtunk róluk, vagy legalábbis félrevezettek minket ezekkel a fogalmakkal. A spirituális felemelkedést én abban látom, hogy a fogalmak letisztázásával, a negatív hozzáállás félretevésével, az egymás iránti erős lelki kapcsolódás visszaállításával megteremtjük azt közeget, amelyben az elfojtott szellemi képességek újra kibontakozhatnak. De akkor már nem lesz szükség az egoista, kritizáló megnyilvánulásokra, már nem a mások hibáját keressük, hanem a magunk fejlődésének lehetőségeit fogjuk szem előtt tartani.

    Mindezek ellenére szeretném, ha a továbbiakban résztvennétek a könyvek megvitatásában és segítséget nyujtok majd a Dáviddal és a pszichológusnővel fenntartott kapcsolat elmélyítésében. Ezért várom kérdéseitek, amelyet szívesen továbbítok Dávid felé.

    Üdvözölök mindenkit,

    Gorillabácsi

    VálaszTörlés
  15. Ágnes részére, az ítéletei kapcsán szeretettel küldöm eme linket: http://www.port.hu/gorilla_bacsi_the_pacifier/pls/fi/films.film_page?i_film_id=68140&i_city_id=3372&i_county_id=-1&i_topic_id=1

    VálaszTörlés
  16. Én az első könyvet olvastam...és arra a következtetésre jutottam hogy: Ha igaz, ha kamu...teljesen mindegy....nekem válaszokat adott.Köszönöm

    george

    VálaszTörlés
  17. Sziasztok földiek!

    Nos...ténleg érdekesnek tűnik a könyv, de tul sok az abszurdum benne, szerintem. Egy 7 éves gyerek, képtelen egy ilyen megfogalmazásra, egy ilyen pontos eszmefutatásra. Ha ténleg "Odaátról" is jött, ami jelenlegi lehetőségeket nézve egyenlő a nullával... akorsem hiszem hogy ennek lenne egy valós alapja!

    VálaszTörlés
  18. Hogy legyen még miről eszmét cserélni,ha még nem ismeritek, nézzétek meg 777ALAJE magyar feliratos videóit a You-Tube-on.dove5710 csatornáján is fent vannak.

    Szeretettel dove5710

    VálaszTörlés
  19. Ez egy dezinformátor!!!! Nagyon óvatosan olvassátok! Mert amit elhintettek benn, az azért van, hogy elfogadjátok a már elkészült terveket a jövőnkre vonatkozólag és elvegyék a figyelmet a jelenről, amiben élünk!!!! Egy picit gondolkozzatok és ne higgyetek el semmit!!! Mindennek magatok járjatok utána!!! A fluorról írt részek igazak, és van benn sok igazság de hamis köntösben! Olvassátok el Aldous Huxley - Szép új világ írását. Nem sokkal egy átala adott interjú után meghalt. Mégpedig azért, mert merészelte elárulni, hogy ez nem egy utópikus világ, amit ő talált ki, hanem EZT SZÁNDÉKOZIK MEGVALÓSÍTANI ÉVEKEN BELÜL A HATALMI ELIT!! Ez a könyv az "éppen" ébredezőknek készült, ahogy a X. bolygó kérdése is. Hogy elterelje a figyelmedet a jelenlegi dolgokról... KÉRLEK mindent kérdőjelezzetek meg és magatok járjatok utána, mert ez a könyv éppen, hogy arra az oldalra állít, akik az új világrendet készülnek bevezetni éppen hogy 2012-ben!

    VálaszTörlés
  20. honnan veszitek, hogy Ők rosszat akarnak?

    VálaszTörlés
  21. Üdv,ez egy igen komplikált téma,nem tudják az emberek,hogy melyik oldalra álljanak,így marad a kétely,de mindenki belátása szerint dönt,melyiket hiszi el.Erős remény az mindíg létezik bár megfoghatatlan,lehet,ezt próbálják most megfogni....

    VálaszTörlés
  22. Az ember mindig kételkedik, és ez nagyon jó, ám sokuknak nincs meg a bölcsessége ahhoz, hogy akarja látni valóban az igazságot. Nagyrészük úgy gondolja ő jó ember, pedig ez nem így van. Bármiféle igazság? egyiknek elfogadott, másiknak nem. Egyik jobbah hajlik, a másik nem. Ez az egóból fakad legfőbb képpen, a túlzott ego nem egészséges, sőt ellenünk dolgozik. Dávid nem azt mondta, hogy nincs Isten, de ha jobban megfigyelitek ő azt mondja, segíts magadon először is, tehát ne azonnal Istent kérd, hanem a mátrisxot amit Isten neked, és mindenkinek alkotott. Ha Istent kérded mindenért, ő az látja, hogy önerőből nem akarsz semmit tenni, kényelmesebb ha magasabb szellemi erő lapátol helyetted, ás árkot stb stb. Persze lehet hogy hülyeség az egész könyv, de minden esetre a világegyetem hatalmas, és mi azt sem tudjuk pontosan honnan jöttünk. Isten a maga képmására teremtett minket, na jó de a maga képmása a világon minden amit láttok a szemetekkel és azon is túl. Ha nem tudjuk pontosan mik és kik vagyunk, honnan jöttünk, egyáltalán fel sm fogjuk az örök létezését csak nyomokban, akkor hogyan jövünk ahhoz, hogy kizárjuk annak lehetőségét hogy a földönkívüliek beavatkoznak az életünkbe? Nem kell mindent fanatikusan kizárni. A Biblia telis tele van szimbólikus sorokkal, amit fejtegetni kell. Érdekes módon a teremtő Isten úgy alkotta volna meg, hogy egy mezei, analfabéta ember nem értse meg? Ennek mi értelme lenne? Nem az a lényeg hogy aki igazságot keres az is megértse, ne csak az atomfizikusok? Egyáltalán honnan tudjátok hogy minden sor igaz és szent? Hitből ? óh ez kevés az igazsághoz, hiába mondják az igazi hit látás nélkül van, a szemeid a fizikai világban és érzékszerveid nem véletlenül vannak, funkciójuk van! Amit nem látsz vagy nem érzékelsz valahogy azt nem létezőnek tekinted! Miért? mert az ide született érzékszerveidbe nem fér bele, nincs. Nehéz dió az egész vallás, az emberi létezés, mert cseppent sem egyértelmű a világmindenség lássuk be! Bármennyire is hiszel valamiben amit sosem láttál, az csak vak hit, mert sosem láttad. A belső megtapasztalás és érzékek már más tészták, ám a belső látásod sem látott soha szárnyas angyalt aki elmondta neked a vló igazat. Ja hogy van ilyen? leírták? óh, akkor ha most leírok egy papírra valamit, pl: pisti hülye, akkor az ezer év múlva szent lesz? Mert leírták ? Arra kérek mindenkit kételkedjen, kutasson, ha mindent elfogad amit nem látott nem tapasztalt az csak a sűrű erdőbe viszi, nem létező világokba!

    VálaszTörlés
  23. Álljunk az erősebb oldalra!!

    VálaszTörlés