Spirituális kerámiafestő műhely

Spirituális kerámiafestő műhely

2010. január 3., vasárnap

Naptár 2010


Ha szeretnél egy általam rajzolt 2010-es naptárt, add meg légyszíves az e-mail címed itt: szinia7@vnet.hu. A naptárt elküldöm word-dokumentumban, neked csupán ki kell nyomtatni 13 db A4-es méretű fehér műszaki rajzlapra, és a lapokat összefogni egy írószer boltokban kapható kb. 7 cm széles fém csipesszel. A csipesz teteje lyukas, így a naptár bárhova könnyen felakasztható.


7 megjegyzés:

  1. Szeretnék a naptáradból! De a kért módon nem működött nálam, ezért levelet írtam irikovacs@gmail.com

    VálaszTörlés
  2. Az emilkém átment remélem, mert a leírtak alapján nekem sem sikerült elküldenem. Azt szeretném kérdezni még, hogy ezeket a csodákat hogyan lehet beszerezni,akár a bögrét, akár a pólókat?

    VálaszTörlés
  3. A pólókat, bögréket a honlapomon lehet beszerezni (www.szinia.hu). Onnan tudod, hogy átjött az e-mail, hogy megkaptad a naptárt. Ha nem kaptál naptárt, azt jelenti, hogy én nem kaptam e-mailt. :-)

    VálaszTörlés
  4. Kedves Erika!

    Eloszor is szeretnek gratulalni a honlapodhoz! Vegigbogarasztam az egeszet es megtelt a szivem bekevel. Koszonom! Az illusztraciok kimondottan megkapoak, mondhatnam igezoek. Igen, ez a legkifejezobb : mintha csak egy tundermesebe leptem volna.
    Mivel nagyon szeretem az ekszereket, eszembe jutott, hogy tuzzomanc technikaval esetleg medalok is keszithetoek lennenek.(csak egy otlet).
    Szeretnelek megkerni, hogy kuldd el e-mailben a 2010es naptarat, nagyon orulnek.

    Tovabbbi sok sikert es aldast kivanok a munkadhoz/kuldetesedhez!

    Udvozlettel: Judit

    VálaszTörlés
  5. Kedves Judit! Add meg légyszíves az e-mail címedet, és máris elküldöm a naptárt :-)

    VálaszTörlés
  6. Az email cimem: caprice75@gmail.com

    Koszonettel: Judit

    VálaszTörlés