Spirituális kerámiafestő műhely

Spirituális kerámiafestő műhely

2009. május 11., hétfő

Nibiru, vagy PlanetX

Több megbízható forrásból kaptam a hírt az elmúlt hetekben, miszerint jön a Nibiru, és már a Pluto közelében látható. Aki nem tudná, a Nibiru - ma PlanetX- a Naprendszer 12. bolygója, amely 3600 évente jön be a Naprendszerbe, és mindig nagy bajokat okoz. 2012-re várható a Földhöz legközelebbi állapota. A sumérek, a maják, az egyiptomiak mindannyian tudtak a létezéséről, és a Földre gyakorolt hatásairól. Legutóbbi érkezése az egyiptomi 7 csapás idejére esett, arra az időre, amikor a zsidók kivonultak Egyiptomból... Abban az időben egyébként több kultúra is eltűnt a Föld színéről.
A mai tudósok minden bizonnyal ugyancsak tudnak róla, ám az emberek tájékoztatása most is olyan, mint mindig: érdek mozgatja.
Szóval, egy akkora bolygó érkezése várható, mint a Jupiter, és a legrosszabb forgatókönyv szerint ez körülbelül annyit jelent, hogy a Föld keljfeljancsiként fog viselkedni. Özönvíz, vulkánkitörések, földrengések jönnek, és a klímaváltozás is leginkább a Nibiru közeledésének tudható be.

Mindeddig nem akartam írni róla, mert vártam néhány más oldalról érkező bizonyítékra, ám az elmúlt napokban sajnos ezt is megkaptam.

Drábik János előadásában arról beszélt, hogy Amerikában táborokat épít a hadsereg. Akkora táborokat, amelyben akár 2 millió ember is elfér...
A másik "bizonyíték", hogy az amerikai vezetés emberei egymástól függetlenül célozgatnak egy olyan történésre, amely Obama idejében az elnököt népszerűtlen intézkedések megtételére készteti, és mégis célszerű majd ekkor az elnök mellett kiállni, legyen akár demokrata, akár republikánus az ember. (Az előadó maga sem érti egyébként, mire kellenek ekkora táborok. Lásd az előző blogbejegyzésben a film második részét.)

Az amerikaiak tehát tudják, készülnek, és közben ködösítenek. Egyrészről érthető módon, hiszen nem tudnak minden embert megmenteni, képtelenek annyi tábort építeni, amennyiben elfér egész Amerika lakossága. Más részről viszont erről szól a tájékoztatás, vagy a tömegtájékoztatás már jó régen: eldöntik a fejünk felett, milyen híreket hallhatunk meg, és milyen hírek nem tartoznak ránk. Például nem tartozik ránk, hogy természeti katasztrófák jönnek, amelyekre célszerű lenne készülni élelmiszer-tartalékokkal, gyógyszertartalékkal, vízzel és egyebekkel. Nem államilag, hanem családonként...

Akinek van füle, hallja. Akinek nincs, az úgyis lesöpri az egészet az asztalról, és
jót nevet az egészen.

Célszerű végignézni egyébként az angol nyelvű oldalakat. "Planet x" a keresőbe, és mehet...

19 megjegyzés:

  1. Nem tudok mit hozzátenni, elég félelmetesen hangzik.
    Bennem egy idő óta feltámadt az spájzolás ösztöne, és állandóan leltározom a hozzám közelállókat.
    Mondjuk én ezt a mai hazai állapotokkal magyaráztam.
    Majd utánaolvasok annak, amit leírtál.
    Üdv pepita

    VálaszTörlés
  2. Igen. Mindez tényleg félelmetesen hangzik, de jobb felkészülni a legrosszabbakra és reménykedni a legjobbakban, mint pánikba esni, ha tényleg lesz valami.
    Az interneten egyébként számos egymásnak ellentmondó információt találsz. A legjobb, ha megnézed, mi történt a Földdel 3600 évvel ezelőtt...

    Üdv.: Színia

    VálaszTörlés
  3. Két amatőr csillagász van a családomban. Megpróbáltam rákattintani az egyiket a témára, megmosolygott.
    A 2012-es dátumot már több ókori történelmi munkában olvastam, mint választóvonalat. Nem merem leírni, hogy világvégét.....
    Kevés az ismeretem a beszélgetéshez, de felkeltetted az érdeklődésemet.
    Köszi.
    Üdv.pepita

    VálaszTörlés
  4. Persze, hogy megmosolyognak...Mondtam, hogy csupa ellentmondás uralkodik a téma körül. Nálunk csak az az ember szavahihető, aki államilag elismert. A finnugorista tudósok szavahihetők, a szkíta eredet hívei javíthatatlan álmodozók. Ugyanez érvényes a tudomány bármely ágában, vagy épp a politikában, sőt a vallásban is. A sumérok a 12 bolygót KÍVÜLRŐL sorolták fel, olyan sorrendben, ahogy egy űrhajó kintről, a Naprendszeren kívülről közeledik a Nap felé. Tagadni ennek a bolygónak a létezését kb. olyan, mint annak idején a "Föld lapos" dogmája. Néhány év múlva egyébként úgyis kiderül. (Persze lehet, hogy azt fogják mondani, hogy ez nem a tizenkettedik bolygó, hanem valami egészen más. Végülis valahogy majd menteni kell a mundér becsületét.)

    Színia

    VálaszTörlés
  5. "Nálunk" nem az a szavahihető, aki államilag elismert, sőőőőt.
    Ez azért egy kicsit más téma. Mivel jövőbemutató, foglalkozni kell vele.
    üdv pepita

    VálaszTörlés
  6. Jelenések írta...Én ís hallottam erről a bolygóról és remélem,hogy salyát szememmel meggyőződhetem róla,hogy létezik.A spájzolásról,és a felkészülésről annyit,mire készülsz ha nemtudod mi következik.Lehet igaz lessz a szentirás? Akkor a jók ugy is megmenekülnek.Az úr megmenti öket.Ugy élj,hogy teis közöttük légy!

    VálaszTörlés
  7. Kedves Szinia, a 10 megbizhato forrasbol mennyi volt csillagasz?

    VálaszTörlés
  8. Remélem hogy valóban jön a nibiru.

    VálaszTörlés
  9. remélem, tényleg jön a niburu, ugyan nekem furcsán hangzik, hogy egy jupiter méretű bolygó ki be rohangál a rendszerünkben.
    de a világ megérett a pusztulásra

    VálaszTörlés
  10. valakik túlélik a NAGY találkozást remélem értelmes ,intelligens,tanult emberek lesznek +Én :)

    VálaszTörlés
  11. Nem akarok meghalni!!! Mióta tudom ezt az egész dolgot azóta nem tudok aludni mindig az eget bámulom és várom, hogy mikor látom meg... ki készültem ettől a tudattól, hogy 3 év múlva meghalok és nem lehet gyerekem pedig mindig erre vágytam. Ez így nem ér.

    VálaszTörlés
  12. Mostanában én is egyre többet foglalkozom a t-mával.
    Érdekel a csillagászat és az kvantumfizika de szigorúan amatőr szinten. :D Komolyan tanulni róla lusta vagyok. :)

    Olvastam egy pár fórumot, némelyik elég ellent mondásos, csak néhány adat egyezik.
    De amit tudok. Ma 2009 szept. 8.án már igen csak látnunk kellene, ha már 23x akkora mint a föld és 2012 decemberében ideér.
    Illetve látható is. Vagyis azt állítják...
    Keresgéltem youtube-on. Találtam néhány érdekes videot.
    Elszomorító, hogy a legtöbb rossz minőségű, mobillal felvett valami, de volt köztük 1-2 ami egyezett az olvasottakkal és hiteles video-nak tünt. Miszerint napkeltekor látható, és a nap mellett tünik fel, majd elhalad.
    Volt is 1-2 ilyen, az eggyik valami orosz volt...
    A másik, ha tényleg látható akkor már most záporoznának a hiteles videok és fényképek a sok amatőr csillagásztól, mivel az ő kezüket nem köti semmi féle titoktartás.
    Emiatt a médiában is szó lenne róla, mert a média is szüntelenül keresi a szenzációt.
    Ha nem is mint katasztrófát, de mint érdekességet biztos leadnák a Tv-ben.


    Szóval nem tudom magam hova rakni, nem hiszek benne, de nem vagyok teljesen szkeptikus.

    Én azt gondolom ha jön akkor maximum egy szép látványosság lesz. Semmi több.
    Mert 3600 évvel ezelőtt nem volt nagy tömeges kihalás.
    Ha akkor nem volt valószínű most sem lesz.

    Kimutathatóan ezelőtt 75 ezer éve szűkült be az ember genetikailag, vagyis akkor csappant meg utoljára létszámunk jelentősen.
    Ez a Toba tavi szupervulkán kitörés volt.

    Ha számolgatunk azóta legalább 20x ki kellett volna halnunk....

    Szóval egyenlőre várjatok a spejzolással. :)

    VálaszTörlés
  13. Szeretnék segíteni...mindenkinek. Ha van időtök és energiátok olvassátok el , vagy nézzétek meg Hetesi Zsolt interjúit, e mellett pedig Bob Frissel Pólusváltás c. könyvét. Nem kell "tudós" ismeretekkel rendelkezni ahhoz, hogy ki-ki eldöntse mi lesz a jövőnk. Lao Ce azt írja: Figyelj, tanulj és hallgass. Semmi mást nem kell tennie senkinek és megkapja minden kérdésére a választ.
    Akár az igaz magyar történelemre is. Bizony fogtok olyan furcsa dolgokat is találni, hogy István ez a vézna semmirekellő volt az első hazaáruló. bizonyíték: László 200 évvel a halála után kiásatta a sírját és LEVÁGATTA A JOBB KEZÉT!!! Mert az ősi magyar vallás szerint ez járt az árulónak. Hogy lett ebből szent jobb? Nos gondoljátok tovább az egyházak, különösen a katolikus egyház szerepét.
    Ja és 2012-től nem kell félni...féljenek az amerikaiak :)

    VálaszTörlés
  14. hogy mi a megoldás arra hogy ne legyen bajotok? olvassátok el a Bibliát és megtudjátok...

    és aludhatsz attól még, hogy félsz a semmitől... és igen, jót röhögök én is az egészen... egyedül ISTEN tudja mikor lesz vége. és aki hisz benne azt elviszi innen a katasztrófák elől... kb ennyit kéne tenni de nektek ez is fáradtságos?

    VálaszTörlés
  15. Sziasztok!

    Olvasgatok olvasgatok...
    Sok itt a tény és a rejtény.
    A niburuval kapcsolatban.
    Mindig vannak olyan és megmagyarázhatatlan dolgok, amiket még nem vagy már nem tudunk elfogadni. Ez mind abból ered, hogy a saját szemszögböl vizsgáljuk a dolgokat és látjuk vagy nem látjuk meg az igazi oldalát. Az ember manipulálható.
    Ami volt az megtörténik ujra és ujra., mint ahogy a Nap felkel, és lenyugszik.Semmi nem állandó, folyamatos a változás, de mégis megtörténnek ujra a dolgok, igy semmi nem ujkeletü. Amiben most élünk ez is megtörtént már. Ezért is emlékszünk néha olyan dolgokra, mintha jártunk volna ezen a helyen, vagy egyenesen azt érezzük, ezt már valahol láttuk, de nem tudjuk hol. A nibururól annyit tudok mély meditációból, amit felszinre hoztam ösi emlékeimböl és rácsatlakoztam az égi csatornára, hogy valóban meg fog történni hogy eljön és megkerüli a földet. Ennek is vannak lakói, méghozzá magyarok.De létezik egy másik faj is, akik hasonlatosak a félig ember félig állat teremtményre. Mire ez a bolygó ide ér, megtörténik a dimenzióváltás. Már most is nagyon sok olyan lények vannak körülöttünk, és a föld bolygóhoz közel, akik a szemünk láttára még nem láthatóak. A nibururól érkezök, tanitani fognak bennünket, olyan dolgokra amiket igazából tudunk, de mélyen a tudatalatt egyenlöre rejtve vannak. Egy uj és gyökeres változásban lesz részünk, mely a tudatosodás utján idul el. Nem lesz szükségünk ételre, és italra , mert elnyerjük a halhatatlanságot. Már most is fel lehet erre készülni. Az ember azt hiszi csak kenyéren él. Egy egységes harmónikus léteben fogunk élni. Természetesen ez nem az egyik napról a másikra történik.
    Nagyon sokat számit, mit érzünk és gondolunk, hisz ezzel nem csak önmagunknak teszünk jót vagy rosszat, hanem az univerzum legtávolibb rezgésére is kihat, amit vissza is kapunk, bár nem azonnal de más energia formájában.
    Hogy mikor lesz a világvége?
    Ha a szavam véget ér-e. :)

    VálaszTörlés
  16. egy jupiter méretű bolygót, ha plútónyi távolságra van a naptól, kényelmesen látánk szabad szemmel is, mint egy új csillagot ami eddig nem volt ott, tehát merre is kell keresnem az éjszakai égbolton a halálbolygót?


    másrészt:
    a legutóbbi ittjártakor miféle világvégét okozott az a labdacs?

    harmadrészt:
    barátaim, akik féltek, vagy csak hisztek: Nagyon szívesen fogadok bárkivel, közjegyző előtt 10 millió forintba, hogy a 2012-es év is elmúlik, és nem lesz semmiféle halálbolygó. Neked ugye teljesen mindegy, és megéri, mert biztos vagy benne, hogy meghalsz, vagy ha nem akkor van 10 millád. na? na?

    és végül:
    írtam egy rövid szösszenetet még tavaly, a mostanában oly divatos világvégézésről, nagyjából kicsutkázva az összes népszerű elméletet. olvasd:
    http://mosltyharmless.blogspot.com/2009/10/arma-goddamn-motherfuckin-geddon.html

    VálaszTörlés
  17. Ez az írás idestova több mint egy éve íródott és már akkor a Pluto közelében járt. Na már most a mérete állítólag Jupiter nagyságú. A Jupiter igen remekül megfigyelhető az égbolton, a legfényesebb talán a Vénusz után. Egy év nagy idő, csak közel kellett volna már kerülnie a Nibirunak annyira, hogy már észlelhető legyen szabad szemmel is. Így mindenkinek látnia kellene már, de mégsem látni. Hol van akkor? Hümm... Azt hiszem lehet keresni más világvége forgatókönyvet, mert ez sem jött be.

    VálaszTörlés
  18. Én azt álmodtam, hogy egy óriási emberáradat jön felém és azt kiabálja "megváltó, megváltó"!
    És 2012 decemberét írjuk.
    Megvárjam, vagy utazzak el?
    Vagy jöjjön aminek lennie kell!
    "Gyula"

    VálaszTörlés
  19. sokszor megjósolták már a világvégét de ez most másabb mint ami eddig volt.
    Annyit kijavítanék h ez csak a 10. bolygó és nem világvége hanem a föld vége lehetséges.
    Azonbelül nem tudhatjuk h addigra milyen fejlesztések, kutatások lesznek. Talán addigra a marson is lehet majd élni.
    legalábbis én ebben hiszek.
    Egyébként jó kis cikk:)

    VálaszTörlés