Spirituális kerámiafestő műhely

Spirituális kerámiafestő műhely

2008. január 31., csütörtök

Orvosi eskü

Szerintem nagyon jó lesz nekünk ez az egészségügyi reform...
Mielőtt megköveznétek, elmondom, hogy miért:
Például azért, mert sokkal kevesebben fognak orvoshoz menni, mint eddig, ezáltal sokkal kevesebben fognak meghalni a rengeteg gyógyszertől és gyógyszer mellékhatástól. Egyre többen fordulnak majd a természetes gyógymódok felé, egyre többen fognak vigyázni az egészségükre, és végső soron egyre többen kérik majd - biztosítás hiányában - a Jóisten segítségét.
A Jóisten pedig segíteni fog, - merthogy mindig segít - és így egyre több csodálatos "spontán" gyógyulásról hallunk majd... ami azért elgondolkoztatja az embereket.
Vagy nem...

Íme az orvosi eskü szövege:

,,Én ................. esküszöm, hogy orvosi hivatásomhoz mindenkor méltó magatartást tanúsítok. Orvosi tudásomat a betegségek megelőzésére, a betegek testi-lelki javára, betegségük gyógyítására fordítom. A hozzám fordulók bizalmával, kiszolgáltatott helyzetével visszaélni nem fogok, titkaikat fel nem fedem. Egyenlő figyelemmel és gondossággal gyógyítok minden embert. Tudásomat és gyakorlati ismereteimet állandó képzéssel magas szinten tartom, de ismereteim és képességeim korlátait is tudomásul veszem. Az orvosi működésemmel kapcsolatos etikai követelményeket tiszteletben tartom. Arra törekszem, hogy az orvostudomány, valamint a Semmelweis Orvostudományi Egyetem jó hírnevét öregbítsem és megbecsülését előmozdítsam."

Csak egyetlen kérdés: Az esküben szerintetek van olyan szöveg, hogy a biztosítása függvényében és anyagi helyzetének megfelelően gyógyítok minden embert?!?!

2008. január 27., vasárnap

Karmaedény

Most olvastam valamelyik ezoterikus honlapon a "karmaedény" kifejezést, amelyet utána bő lére eresztvén megmagyaráznak...

Lehetséges, hogy manapság bizonyos ezoterikus körök a bilit már nem bilinek, hanem "karmaedénynek" hívják?! :-)
Bocs, de ma mélyponton van a hülyeségtűrésem...

2008. január 15., kedd

Hármas ikreivel vajúdó nőt utasított el a kórház

Mennyivel szebb lenne a világ, ha az emberek tudnák, hogy nem ez az egy életük van, és semmilyen számla nem marad kiegyenlítetlenül...
Sajnálom azokat, akik ezt nem tudják, vagy nem hiszik.
Nekem szerencsém van, mert töredékeiben emlékszem az előző életemre, és így időnként láthatom a karmikus összefüggéseket (azért ez nem volt mindig így...). Mivel előző életemből maradtak írásos nyomok, így még a két kézírást is össze lehet hasonlítani, ami elég jó bizonyíték, hogy nem fantáziálok.

Aki tehát elutasítja a bajban lévőt, mert nem az isteni, hanem a kitekert és elferdített emberi törvényeket követi, sokkal nagyobb bajban van, mint gondolná.
Nem a vajúdó nőt sajnálom, mert ő aztán mégiscsak kapott egy másik kórházban segítséget, hanem azokat, akik a segítséget megtagadva elküldték.
Lesz ennek még böjtje, ugyanis a törvényeket "odaát" nem az ultraliberálisok, hanem a kemény jobboldaliak (Az Atya jobbján ülők) hozzák.

2008. január 9., szerda

Világító malacok

2008 01. 9. „Világító” kismalacok születtek Kínában

"Kínában egy génmanipulált anyakoca kismalacai is ugyanúgy fluoreszkálnak az UV lámpa alatt, mint anyjuk - adta hírül szerdán az ázsiai ország állami hírügynöksége. A koca egyike volt annak a 3 malacnak, amelyek 2006-ban, génmódosítás után jöttek a világra. Akkor a tudósok zöld proteinnel kezelték az embriókat, amelyek így fényesen világítottak az UV lámpa alatt.
A génmanipulált koca egy "hagyományos" sertéssel párosodott. 11 malacnak adott életet, közülük kettőnél öröklődött a foszforeszkálás. A harbini egyetem kutatója, Liu Zhonghua azt mondta, hogy a két malac "szája és csülkei világítanak az ultraibolya fényben". A tudós szerint az eljárás hozzásegíthet kiváló minőségű génmódosított sertések tenyésztéséhez, vagy akár olyan malacok is létrehozhatók, amelyek az emberi szervátültetéshez biztosítanak szerveket."

Azt hiszem, kommentár nem szükséges.
Én azért eltekintenék a világító malacsülttől... ám ha jól belegondolok, az még nagyszerűbb eredmény lenne, ha a malac levágná, felszeletelné, befűszerezné és még meg is sütné önmagát. Sőt, még jobb lenne, ha eleve sült malacot tenyésztenénk :-)

Hát még mekkora eredmény lenne, ha sikerülne kifejleszteni a messziről világító tudósokat, hogy még időben el tudjuk őket különíteni egy lakatlan bolygóra, ahol szabadon kísérletezhetnének egymáson...

2008. január 5., szombat

Világvége

Azt kérdezték ma a tanítványaim, szerintem mi várható 2012-ben... Átrezeg-e a Föld az ötödik dimenzióba, vagy esetleg jön a világvége?!
Mindenek előtt tudnunk kell, hogy a létező dolgok szügségszerűen hétdimenziósak (Hetedhét ország) és a megfelelő érzékszervekkel mint a hét dimenziót érzékelhetjük. A földi testünk jelenleg arra alkalmas, hogy a harmadik dimenziót így vagy úgy felfogja. Vannak olyan emberek, akik magasabb dimenziókat is tudnak érzékelni, ám ezt leginkább akkor teszik, ha kilépnek a testükből.
A földi emberiség létezik 5.-6.-7. dimenzióban is, ezért nincs sok értelme ilyen tömeges átrezgésről beszélni.
Akik földi testbe születtek, azért tették, mert éppen a harmadik dimenziót akarták kipróbálni, vagy éppen azért, mert még nem képesek magasabb dimenziókat érzékelni.
A 2012-es dátumról pedig annyit, hogy Jézus születése úgymond lenullázta az időciklust, ezért 2008 éve indult egy újabb kör, amelynek még igencsak az elején tartunk.

A katasztrófának azonban megvan az esélye, ugyanis sajnos sokan hisznek benne...

2008. január 1., kedd

2008

2008... Most írom le először.
Vajon mit hoz majd?!
A magyar "számmisztikában" a 8-as azt mondja, lehet ilyen is, meg olyan is.
Nekem nyolc - mondjuk, ha valaminek a végkifejlete nagyjából mindegy.
Márpedig, ha lehet ilyen is, meg olyan is, akkor ám nagyon oda kell figyelnünk, hogy ne "olyan", hanem mégis inkább "ilyen" legyen...
Ha lustálkodunk, akkor bizony az "olyan" győz, mert az "olyan" főnöke, mint tudjuk, nem alszik:-)
Minden esetre, az év égi áldással kezdődött, hiszen egész nap esett a hó.
Akkor hát.., boldog új évet mindenkinek!