Spirituális kerámiafestő műhely

Spirituális kerámiafestő műhely

2008. szeptember 1., hétfő

Tej a tejben

Németországban néztem a tévét,és egy kereskedelmi csatornára tévedtem, ahol utazásokat adtak el egész nap - szóval egy reklámcsatornát néztem.
A vicc az egészben az volt, hogy óránként még betettek az adásba egy reklámblokkot (ugyancsak utazásokkal :-)
Azt gondolom, ez az a hülyeség-határ, ahol a mínusszor mínusznak már mindenképpen pluszba kell váltani.


Kedves Papesz, köszönöm a biztatást, igazán jól esett.

2 megjegyzés:

  1. Kedves Színia!

    Örülök ha tehettem valamit Önért ha csak ennyit is.:)
    Várom már az új könyveit, érdekelne, hogy Önnek mi a véleménye a férfi és női szerepekről, részletesebben, mint A magyar ház mágikus titkában volt. És ezzel kapcsolatban arra is kíváncsi lennék, hogy mit gondol Ön a "szerepek" megváltozásáról és hogy mi lenne az optimális. Röviden ennyi.
    Várom a válaszát.
    Sok boldogságot és Szebb Jövőt
    Üdvözlettel
    Papesz

    VálaszTörlés
  2. Kedves Színia!

    Már egy jó ideje próbálom a dolgok jó oldalát nézni, de néha úgy tűnik nem bírom tovább. Teljesen elkeserít, ami ebben az országban történik most. Látva a kesznyéteni esetet már biztossá vált, hogy amit nem sikerült eddig kivenni a magyarok kezéből ilyen-olyan álcával annak az elrablását most nyíltan támogatják a rasszizmus elleni "szent háború" örvén. Ez az ami nagyon aggaszt.
    De úgy érzem végre megmozdult valami, mint ahogy a gőz elkezdi mozgatni a kukta szelepét ha forr a víz, de ahelyett, hogy elzárnák a gázt inkább csak lenyomják a szelepet míg csak egyszer ki nem robban. És akkor megoldódik a probléma, elmúlnak a betegség tünetei. De félek ha így lesz, és a dolgok jelen állása szerint így lesz, csak olyan áron szabadulhatunk ha még náluk is rosszabbá válunk.
    Kedves Színia! Tisztelem Önt azért, hogy meg tudott bocsátani egy olyan embernek, aki Önnek sok rosszat okozott, de félek, tudom ha minden robbanna ennek a nép(ek)nek nem tudna megbocsátani az emberek többsége. És úgy érzem, én sem. És akkor végül ők győznének. Mit lehet tenni ilyenkor?
    Kérem ne adja fel soha! Az embereknek most nagy szükségük van Önre.
    Áldja meg a Jóisten és Szebb Jövőt.
    Üdvözlettel
    Papesz

    VálaszTörlés