Spirituális kerámiafestő műhely

Spirituális kerámiafestő műhely

2008. augusztus 4., hétfő

írok

Sokáig magára hagytam a blogot, ugyanis éppen új könyvet írok. Az AkiRéma című könyvem októberben jelenik meg magyarul (Püski kiadó), az angol változata pedig rövid időn belül követi.
Eredetileg nem akartam magyarul megjelentetni, mert kifejezetten nem magyaroknak készült, de azután meggyőztek az ellenkezőjéről.
Az AkiRéma után, amit úgy másfél éve befejeztem, volt egy kis "alkotói válságom", amikor is megkérdőjeleztem, hogy van-e valami értelme egyáltalán az írásnak, ám szerencsére a válság végre véget ért.
Amíg van, aki elolvassa, addig bizonyára van értelme...

Szóval újra írok, mégpedig egy nőknek és nőkről szóló könyvet. (Amit azért a férfiak is elolvashatnak...) Ha van olyan téma, amiről szívesen olvasnátok benne, írjátok meg bátran.

1 megjegyzés:

 1. Kedves Színia!
  Örülök, hogy látom, újra ír itt is és a könyveket is. Kérem ne adja fel. Az Ön művei felébresztik a közös magyarságtudatot, a néplelket az olvasókban, hatásukra az ember képes végre szeretet, büszkeséget érezni a nemzete iránt, nem azon gondolkodni állandóan milyen jó lenne valahol máshol élni vagy eleve oda születni. Ön azon kevesek egyike, akik képesek reményt adni az embereknek. Tapasztalatból mondom én A magyar ház mágikus titka után éltem át ezeket.
  És, amit itt leírtam az szóról szóra így gondolom. Kérem, ne adja föl!
  Kívánok Önnek és családjának sok boldogságot és szebb jövőt.
  Üdvözlettel
  Papesz

  VálaszTörlés