Spirituális kerámiafestő műhely

Spirituális kerámiafestő műhely

2008. február 4., hétfő

Influenza

A gyermekem elment ma az orvoshoz, mert megfázott és orvosi igazolásra volt szüksége, hogy itthon maradjon és meggyógyuljon. Az orvos (gyermekorvos) egy órával később kezdte a rendelést, ami rendszeres lehet nála, mert ahányszor a gyermekem elmegy hozzá - évente kétszer, háromszor - mindig így van...
A gyerek bement, köszönt kétszer is, mert azt gondolta, hogy elsőre nem hallották, de senki nem méltatta válaszra, ígyhát várt türelmesen, amíg (jó tíz perc múlva) befejezte az orvosnő az esti vacsora menüről szóló fontos eszmecseréjét az asszisztensével.
Az orvosnő végül nagy kegyesen ránézett, és ennyit kérdezett:
-Mi bajod?
-Megfáztam. - válaszolta a gyerek, majd közelebb ment, mert nem egészen értette, mit is mondott, vagy kérdezett pontosan a fehérköpenyes.
-Három méter!!! - kiáltott rá a doktornő. -Senki nem tanított meg rá, hogy betegen maradj otthon, mert mindenkit megfertőzöl?!
A gyerek köpni-nyelni nem tudott, ugyanis elgondolkozott rajta, hogy tényleg... neki nem kellett volna betegen orvoshoz jönnie?! Erről miért nem szólt eddig soha senki?! Lehet, hogy az új egészségügyi reformban ez is benne van, csak ő nem hallott róla?!
- A doktornő végül végiglapozta az ellenőrzőjét, és szemrehányóan megállapította, hogy péntekenként úgy látszik nem jár iskolába... (mert én, mint szülő a félévben kétszer kértem el pénteken a tanításról) , majd -tényleg három méterről - felírta az antibiotikumot, amit normális orvos egy sima megfázásnál már évek óta nem ír fel, mert tudja, hogy veszélyes.
És ez nem vicc. Tényleg így történt, mert a gyermekem nem hazudik, 16 éves, szeret iskolába járni, és jól tanul.

Néhány kérdésem már megint felmerült a történet kapcsán:
1. Az influenza elleni oltás nem védi meg az orvosokat?!
2. Akkor ugyan miért vagy mi ellen oltják akkora intenzitással a népet?!
3. Honnan tudják fél évre előre, melyik vírus fog fertőzni? (Mert legalább ennyi idővel hamarabb el kell kezdeni az oltóanyag gyártását...)
4. Mi van, ha éppen az oltással hozzák létre a járványt?!
5. Orvosnak lehet-e nevezni az ilyen embert?!

Ui.: Kedves Papesz, köszönöm szépen a jókívánságokat! Bizony mondom, nagyon rám fér...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése