Spirituális kerámiafestő műhely

Spirituális kerámiafestő műhely

2007. december 31., hétfő

Kutyabaj

Szilveszter este van, és éppen az őrületbe kergetik a petárdák a kutyánkat. (Magyar vizsla.)Egyszer az évben- ilyenkor- sok kutyatársával egyetemben teljes pánikba esik, és ha nem visszük le a pincébe, ahol nem hallja a durrogást, tán bele is őrül a félelembe...
Én nem szeretem a Szilvesztert.
Az állatok érzékenyebben reagálnak mindenre, mint általában az emberek. Ők érzik, hogy ilyenkor valami nincs rendben a világban. Látszólag minden és mindenki vidám, mindenki mulat, jól érzi magát, ám mi történik valójában a gondolatok, a finomerők szintjén?! - A kutyák biztosan tudják.

2007. december 23., vasárnap

Karácsonyt!

Igazi, designer-karácsonyfa mentes, marketingtalan és trendtelen Karácsonyt mindenkinek!(A Karácsony nem lehet más, csak boldog. Ha nem az, akkor nem Karácsony...) Olyat, ahol a Jézuska hozza a karácsonyfát, ezért az arra kijelölt családtagok egész délután moziban ülnek, vagy a parkokban sétálnak a legkisebbekkel. Olyat, ahol a gyerekek szemében még látni Karácsony estéjén az angyalokat. Olyat, ahol nem a Télapó hozza a Jézuskát...
Tényleg..., tudja valaki, mit keres a karácsonyi üdvözleteken a Télapó?!
Netán újabban a Télapó hozza a zsákjában a Jézuskát?! Esetleg lemaradtam volna valamiről, és Amerikában már tudnak valamit, amit én nem??!
Szóval, gondoljatok rá, ha karácsonyi üdvözletet küldtök: A Fény születése következik, amelyet nem rénszarvasok, és nem piros sipkás öregapók szülnek, hanem maga az ISTENANYA.
A Fény születése Nagy és Szent dolog, amely minden évben eljön, hogy újjászülessen, tiszta lappal induljon a földi világ, és benne minden ember. Ne hagyjátok, hogy a KINT elvakítson benneteket! A Fény nem kint, hanem idebent születik...

2007. december 18., kedd

Hol vagytok, jövőírók?!

Eddig mindössze két ember csatlakozott a "jövő íráshoz". Elgondolkodtató...
Valószínűleg mégiscsak kellemesebb azokhoz tartozni, akik mindent és mindenkit kollektíven szidnak, kritizálnak, de a megoldáson már nem törik a fejüket. Hogyan lehet így megoldani valamit?! Tervek, álmok, gondolatok, szavak és tettek nélkül az ég világon semmit nem lehet létrehozni vagy megváltoztatni.
Ha még azt sem tudjuk, mit szeretnénk, hogyan változzon meg bármi?!
A beletörődés nem javít a világon!
MINDENKI képes azzal a bizonyos mustármagnyi hittel odébb tenni a hegyeket, ám ha meg sem próbálja, a hegyek maradnak a helyükön...
A Teremtés a gondolattal kezdődik és a szavakkal folytatódik.

2007. december 17., hétfő

CD melléklet

A "Mindig hallgass a szívedre! ISTEN hoz OTT a Mennyországba" c. könyvemhez tartozik egy CD melléklet, amelyet külön lehetett kérni a könyvesboltban, vagy a nagykereskedésben. Ez a módszer nem működött valami sikeresen, legtöbben azt az információt kapták a könyvesboltokban, hogy ilyen CD nem is létezik, vagy ha mégis, akkor igen drága...
Ezért hát feltettem a filmet a honlapra, így bárki megnézheti, sőt nyugodtan terjesztheti. Ingyen.

Ha valakinek esetleg nem sikerül megnyitni, el tudom küldeni közvetlenül is egy óriáslevélben.

Érdekes

Egy érdekes film:
http://video.google.com/videoplay?docid=6132500997336473908

2007. december 15., szombat

Esik a hó

Nem hiszek a klímaváltozásban, de abban igen, hogy ha sokan koncentrálnak rá, megvalósul. Nem tudom, miért van ekkora "reklámja"?! Lehetséges, hogy azért, mert olyan dolgokkal kísérleteznek bizonyos tudóscsoportok Amerikában és ki tudja, még hol, amelyek nagyon is hatással vannak az időjárásra?!
Ha jól beleverik az emberek fejébe a klímaváltozás tényét, akkor senki nem kutakodik többé egy-egy hurrikán, földrengés és egyebek kapcsán, vajon ki vagy mi okozta...

Nagyon bíztam benne, hogy azért még fog esni a hó.
Most esik.
Nem tudom, miért, de valahogy béke száll a hópehellyel.

2007. december 10., hétfő

Hogyan lehet "legyőzni" a rosszat?

Sehogy. Amire ugyanis figyelünk, növekedésnek indul. A figyelem az az erő, amely képes anyaggá sűríteni az energiát. Amire figyelünk- azt erősítjük- és ezt a világ jelenlegi urai pontosan tudják. Aki hisz a gonoszság urának létezésében, és figyel rá, létrehozza és erősíti ezt a gondolati formát - tehát már valóban létezik. Minél többen hisznek benne, minél többen foglalkoznak vele, annál erősebb és annál hatalmasabb.
A gonoszságot tehát legyőzni nem lehet, mert a legyőzéséhez rá kell koncentrálni, amitől erőre kap! Ugye értjük, mi ebben a valóban "ördögi"?!

Lehet viszont MÁSRA figyelni, mást erősíteni. Arra gondolni, amit szeretnénk megvalósítani, és ennek közvetett módon éppen a gonoszság látja kárát.
Amikor azt mondom, hogy tervezzük a jövőt, és ne foglalkozzunk a másik oldallal, akkor ezt nem azért mondom, mert nem látom a másik oldal működését, hanem azért, mert még egy gondolattal sem akarom őket vagy azokat erősíteni.

(A materialista kételkedőknek annyit: a kvantumfizika kísérletei egyértelműen bizonyítják a tudat hatalmát az anyag felett.)

2007. december 6., csütörtök

Az aranykor Magyarországán nem lesznek bürokraták. Szerintem a bürokratáknak építeni kellene egy külön virtuális bolygót, hogy együtt kiéljék a papírgyártó és papírtologató szenvedélyüket. Ha élvezik, miért vonnánk meg tőlük ezt az élvezetet...

Amikor ezt az ötletet felvetettem a családban, a húgom azt kérdezte: "És honnan tudod, hogy nem pont a Föld a bürokraták bolygója, és te vagy itt az idegen?!

Lehet, hogy igaza van??!! :-(

2007. december 5., szerda

Falfirka

Nem könnyű ám nem kritizálni, nem bosszankodni, és nem felháborodni...

Tízből egyszer, ha sikerül. Észre sem veszem, és már megint belecsúsztam a megszokott viselkedés formába. Például felháborodom a falfirkán, amit egy most felújított családi ház falára fújtak, aztán persze rájövök, hogy a falfirka gazdájának adok vele életerőt, hiszen így figyelek rá. Pont ez a célja, hogy felháborítson, és így erőhöz jusson.

No, de mit lehet tenni?!
Például elképzelem, hogy a falfirkásnak valamilyen csoda folytán lelkiismeret furdalása támad, és eltünteti a falról a nyomait...
Ha sokan tesszük ezt, szerintem működik.

Ma van Mikulás előestéje.
Kérem a Mikulást, hogy hozzon mindenkinek egy jó nagy puttony együttérzést, melegséget és vidámságot...