Spirituális kerámiafestő műhely

Spirituális kerámiafestő műhely

2007. december 10., hétfő

Hogyan lehet "legyőzni" a rosszat?

Sehogy. Amire ugyanis figyelünk, növekedésnek indul. A figyelem az az erő, amely képes anyaggá sűríteni az energiát. Amire figyelünk- azt erősítjük- és ezt a világ jelenlegi urai pontosan tudják. Aki hisz a gonoszság urának létezésében, és figyel rá, létrehozza és erősíti ezt a gondolati formát - tehát már valóban létezik. Minél többen hisznek benne, minél többen foglalkoznak vele, annál erősebb és annál hatalmasabb.
A gonoszságot tehát legyőzni nem lehet, mert a legyőzéséhez rá kell koncentrálni, amitől erőre kap! Ugye értjük, mi ebben a valóban "ördögi"?!

Lehet viszont MÁSRA figyelni, mást erősíteni. Arra gondolni, amit szeretnénk megvalósítani, és ennek közvetett módon éppen a gonoszság látja kárát.
Amikor azt mondom, hogy tervezzük a jövőt, és ne foglalkozzunk a másik oldallal, akkor ezt nem azért mondom, mert nem látom a másik oldal működését, hanem azért, mert még egy gondolattal sem akarom őket vagy azokat erősíteni.

(A materialista kételkedőknek annyit: a kvantumfizika kísérletei egyértelműen bizonyítják a tudat hatalmát az anyag felett.)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése