tag:blogger.com,1999:blog-7139162606552086887.post3177714782316541858..comments2024-02-15T10:32:09.835+01:00Comments on Itt írjuk a jövőt... Csatlakozol?: MézesSzíniahttp://www.blogger.com/profile/06665177021323294660noreply@blogger.comBlogger8125tag:blogger.com,1999:blog-7139162606552086887.post-79665283687092105352010-12-23T17:28:22.570+01:002010-12-23T17:28:22.570+01:00Kedves Balansz!
A mézes jól záródó fém dobozban va...Kedves Balansz!<br />A mézes jól záródó fém dobozban van, már egyszer cseréltem is friss almára, hogy nedves legyen a közege.Viszont még nem telt el csak egy nap.A lovagrendet megszavazom, ha beválik a dolog. <br />A férjemnek csak a szája jár, nem bántana senkit. :)Écskanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7139162606552086887.post-18320521301563030562010-12-23T15:33:21.576+01:002010-12-23T15:33:21.576+01:00Ha 2-3 nap alatt megpuhul, és ez szavahihető tanuk...Ha 2-3 nap alatt megpuhul, és ez szavahihető tanukkal is bizonyítható, Balanszot kitüntetjük a Nagy Mézeskalács Lovagrend (amit ezennel megalapítok) arany keresztjével.<br />A macskadobálót pedig nem vesszük fel a lovagrendbe (bár időnként azért én is kísértésbe esem, de nem jutok el a tettlegességig :-)Színiahttps://www.blogger.com/profile/06665177021323294660noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7139162606552086887.post-34433664885439639142010-12-23T15:00:08.525+01:002010-12-23T15:00:08.525+01:00Écska!
Fontos a jól záródó doboz, hogy az alma ne...Écska!<br /><br />Fontos a jól záródó doboz, hogy az alma nedvessége ne illanjon el. Nekem 2 nap után puha szokott lenni. <br />BalanszAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7139162606552086887.post-45946823251108302612010-12-23T14:37:19.978+01:002010-12-23T14:37:19.978+01:00Színia! Még reménykedek, de a férjemnek újabb ötle...Színia! Még reménykedek, de a férjemnek újabb ötlete van: a macskákat dobálni az emeletről. :((<br />Fúj!!!Écskanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7139162606552086887.post-81202626214540609812010-12-23T13:25:17.296+01:002010-12-23T13:25:17.296+01:00Kedves Écska, várom a leveledet a puha mézesekről ...Kedves Écska, várom a leveledet a puha mézesekről (jövő)Karácsony táján... de az is lehet, hogy valami levest kéne hozzájuk kitalálni, és így jók lesznek levesbetétnek. Pl. Borleves mézeskaláccsal...Na?!Színiahttps://www.blogger.com/profile/06665177021323294660noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7139162606552086887.post-61003786754582803962010-12-23T13:21:50.856+01:002010-12-23T13:21:50.856+01:00És a Te érdekedben reméljük, hogy a rokonaid nem o...És a Te érdekedben reméljük, hogy a rokonaid nem olvassák ezt a blogot :-)Színiahttps://www.blogger.com/profile/06665177021323294660noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7139162606552086887.post-35087638797465991972010-12-23T10:59:17.959+01:002010-12-23T10:59:17.959+01:00A mai napon ezért a mondatért vagyok hálás: "...A mai napon ezért a mondatért vagyok hálás: "Isten a barátainkkal kér elnézést tőlünk a rokonainkért"Jenei Gabihttps://www.blogger.com/profile/11660392989963505274noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7139162606552086887.post-27316379513747004552010-12-23T09:22:42.420+01:002010-12-23T09:22:42.420+01:00Én a másik tuti receptet próbáltam ki, gondoltam a...Én a másik tuti receptet próbáltam ki, gondoltam abban több a méz, talán finomabb.Most dobozban szívják magukba az alma illatát, egyenlőre eredmény nélkül.A férjem bölcs meglátása szerint jó lesz tejben áztatva. :)<br />Ha sikerül megpuhítani, írok.Écskanoreply@blogger.com