Spirituális kerámiafestő műhely

Spirituális kerámiafestő műhely

2013. november 28., csütörtök

Érdekes és hasznos.Szerintem.

Nem tudom, hogy ki írta, és hogy köze van-e ennek az írásnak az eredeti Seth könyvekhez, de szerintem sok hasznos gondolat van benne, érdemes elolvasni:
http://hu.scribd.com/doc/173815425/Seth-megszolal-A-latszat-neha-mindig-csal-1-24


2013. november 25., hétfő

Adventi koszorú

Készítettem agyagból egy adventi koszorút. A belsejébe vizet lehet önteni, és mivel kilyukasztgattam, így tudok bele élő növényeket is tűzni, amelyek nem száradnak ki. Szóval, ez nem más, mint egy adventi váza...:)


2013. november 24., vasárnap

Adventre megjelenik...

Az Abrakadabra - ha minden LYÓ-l megy, első Adventre megjelenik.


2013. november 11., hétfő

Dögös...

Megnéztem az X-faktor szombati adását vasárnap a neten. (Így nem kell minden reklámot és sületlenséget végighallgatni, csak a lényeget, vagyis az énekeseket.) 
Az énekesek hétről hétre egyre jobban énekelnek, ám a zsűri dicséretének legmagasabb foka, amikor azt mondják egy lányra, hogy DÖGÖS és SZEXI. Nohát ez nekem nagyon szúrja a csőrömet, mert nálam a "dögös" szó az ördögből, vagy a dögből ered, és bizony nem szeretném, hogy bárki mondjuk a lányomra ilyet mondjon - kikérném magamnak helyette is. A szexi megint csak nem egy művészi teljesítmény jellemzése, hanem magánügy. Egy nő legyen szexi otthon a férjének vagy a barátjának, de nem kell szexinek lennie mondjuk a munkahelyén, az utcán, vagy a színpadon (Kivéve, ha az illető munkahelye, szerepe ezt megkívánja, tehát mondjuk prosti.) Amúgy egy nő például lehet elegáns, titokzatos, kívánatos, szép, csinos, bájos, kedves, humoros, stílusos, és még ezernyi jelzőt mondhatnék, de nem a dögöst és a szexit...
Talán észre sem vesszük, de a média ily módon is formálja a világunkat, hiszen ezen már senki meg sem lepődik. A lányok SZEXIN és DÖGÖSEN PASIZNAK.
Érdekes, nem...?
Aztán csodálkoznak, hogy a férfiak valahogy nem tisztelik őket, és a kutya sem veszi őket feleségül, maradnak szinglik. Mert  vajon egy szexi dög kell-e a majd születendő gyerekek anyjának, vagy inkább egy kedves és csinos lány...?