Spirituális kerámiafestő műhely

Spirituális kerámiafestő műhely

2011. december 31., szombat

Boldog ébredést minden magyarnak 2012-ben!

Karácsony óta tudom, hogy ez évben írnom kell még valami fontosat a blogomra, de nem jutott semmi eszembe tegnapig. Tegnap azután éjjel kettőkor felébredtem, és ezt írtam:

"Minden népnek megvan a maga tehetsége, és a tehetségéből adódó feladata a Földön. Mi magyarok a MAG erejét, törvényét árasztjuk ebbe a világba. Amikor árad ez az erő, az a MAG-ÁR.
A Mag ereje békét, egészséget, derűt és boldogságot közvetít az emberiségnek. Segítségével megoldódnak a problémák, kiegyenlítődnek a konfliktusok, meggyógyulnak a betegségek.

A MAG ereje azonban csak akkor árad, amikor összekapcsolódunk a forrásával, magával a Jóistennel. Ebből következik, hogy Isten nélkül nincs mag-ár, vagyis nincs magyar sem. Amikor árasztjuk a MAG erejét, a feladatunkat végezzük. Amikor nem árasztjuk, amikor eltávolodunk Tőle - átadjuk a világot a sötét oldalnak. Önként és dalolva... 

Mi nem tudjuk, nem értjük mindezt. Mások tudják, ezért támadnak minket, ahol és amikor csak tudnak. Mi már elfelejtettük, mi a dolgunk, és főleg elfelejtettük, hogy mekkora spirituális erővel rendelkezünk. Amikor egy magyar a MAG erejét árasztja, olyan erőt képvisel spirituális szinten, mint a fizikai világban egy atombomba ereje. A sötét oldal fél az erőnktől, ezért természetesen a "lelki leszerelésünket" szorgalmazza - eddig bizony szép sikerrel.

2012 különleges év lesz...
Ha azt szeretnénk, hogy a világ "megússza", most már fel KELL ébrednünk. Ha felébredünk, ha mindannyian együtt árasztjuk a MAG erejét, akkor a MAG-ÁR minden rosszat elsodor, és a Föld új világra ébred.

Ellenkező esetben viszont... 

Szeretettel: Színia

2011. december 24., szombat

Áldott, békés Karácsonyt!

2011. december 21., szerda

Válasz B. Andreának

Kedves Andrea, nem működik a címed, ezért itt válaszolok a kérdéseidre:
 
A legerősebb védő jelkép az Istenanya a gyermekkel...
 
Amennyiben van egy kis házi oltár a ház közpoti részén (pl. nappali, vagy konyha), a lényeg már rendben is van. Ez a megoldás az összes felsorolt problémára :-) Nálunk mindig ég a házi oltáron egy mécses, amikor itthon vagyunk. A házi oltárra oda lehet tenni egy kis papírlapon az épp aktuális kéréseinket, problémáinkat.
 
Ha Isten velünk, ki ellenünk?!
 
A ház négy sarkában célszerű elhelyezni egy-egy megtisztított (kb. öklömnyi) hegyikristályt, amelyekre először is áldást kérünk, és a lakást sem árt minden évben Vízkereszt környékén egy pap által megszentelni.
 
Ennyi elég is lesz... a többi már a Jóisten dolga, ezért hát ne is aggódj tovább :-)

2011. december 16., péntek

Ma megjelent

Itt megrendelhető: http://www.puskimasszikonyveshaz.hu/
Az egész könyv színes, úgyhogy (remélem) szép is...
(Azért csak remélem, mert még nem láttam "élőben".)

2011. december 15., csütörtök

Ki az ellenség...

Azon gondolkodtam mostanság, hogy milyen jó dolguk volt a régieknek, mert egyértelműen tudták, hogy mi a jó és mi a rossz. Azt is tudták, hogy ki a barát és ki az ellenség. Tudták, hogy kit szidjanak, kit vagy mit kell megdönteni, kit kell elzavarni, ha rosszul mennek a dolgok... Más kérdés, hogy nem sikerült mindig elzavarni az illetőket, de legalább tudták, hogy hányadán állnak.
Mi, 21.századiak azonban mit tegyünk, ha már torkig vagyunk a rendszerrel?!
Kit szidjunk?! Ki a hibás?! A kormány? Az EU? A bankok? Az IMF? Vagy mi magunk, mert vakok voltunk?
És hogy hívják a felelősőket? MI A NEVÜK?
Mert a legszomorúbb dolog, hogy NINCS NEVÜK, hisz mindegyik testület fölött egy másik testület uralkodik.
Vajon hogy hívják azt, aki a csúcson ül? És melyik testület a csúcs?

Azután az is felmerül, hogy HOVÁ TŰNIK A VILÁGBAN EZ A RENGETEG PÉNZ évről évre, amit a bankok beszednek az országoktól... mert én nem látom, hogy a világ valamely pontja eszeveszetten fejlődne a rengeteg új befektetéstől, sőt.
Esetleg a Marson építkeznek belőle, vagy már a Jupiteren? Mert kb. hatmilliárd rabszolga dolgozik évtitedek óta ennek a rendszernek itt a Földön, és mégsincs semmi látszatja.
Érdekes, nem?!
Lehet, hogy nem is emberek működtetik ezt a rendszert, hanem valamilyen földönkívüliek?!



2011. december 8., csütörtök

K. Zsuzsának

Kedves Zsuzsa, sajnos nem tudok válaszolni a levélre, mert mindig visszadobja a szerver, úgyhogy ez úton írok, és remélem, hogy elolvasod:

Előre láthatólag 16.-án jelenik meg a könyv, és a Püski kiadó adja ki, tehát náluk lehet megrendelni. Biztosan felveszik a rendelést előre is. A címük:http://www.puskimasszikonyveshaz.hu/
 
Üdv.: Színia