Spirituális kerámiafestő műhely

Spirituális kerámiafestő műhely

2010. szeptember 26., vasárnap

Napraforgó

Ez a napraforgó a kőből nőtt ki a barlangom mellett, és töretlenül virágzik. Jelnek vettem odaátról... :-) - mert a megjelenésével egy időben megjelent néhány önzetlen, kedves ember is körülöttem.


2010. szeptember 20., hétfő

Néznivaló

Hosszú, de megéri megnézni:
http://video.google.com/videoplay?docid=-1509230126993333797&hl=hu#

Aki szeretné, hogy megváltozzon a világ, annak bizony némi agymunkát is kell végeznie...

Hátha tud valaki segíteni, aki a közelben lakik


Kaptam egy levelet Budapestről, a XX. kerületből. (Csepel):


"Kedves Színia!


A Boldogasszony nevében című könyvedet olvastam. Én most 40 éves vagyok. Mindenre megtaláltam benne a választ, amit eddig kerestem. Úgy látszik most jött el az ideje. Felemelően lehangoló, hogy mennyi rejtett kincs van a magyarságunkban, amiről nem tudunk semmit. Engem nagyon megdöbbentett.
Érdeklődni szeretnék, hogy tudsz-e olyan lehetőségről, hogy az általad megírt könyveket kölcsön kérve el lehet-e olvasni. Sok van belőle, rengeteg értékes információval, melyeket szeretnék beépíteni a saját életembe. Nem tudom megvenni őket, viszont elolvasás után visszaadnám. Könyvtárban nem találtam eddig.
Válaszodat előre is köszönöm, minden jót kívánok neked,


tisztelettel: Sz. Zsuzsanna"

2010. szeptember 14., kedd

Lehetsz önmagad?


Először fordult elő, hogy hosszas győzködésre beengedtem a házamba 10 embert, akik állítólag tanulni akartak tőlem. Összeszokott csapat volt, de én nem ismertem őket különösebben. Úgy volt megbeszélve, hogy a kertben tüzet rakunk (Kisasszony nap tiszteletére) így a férjemmel előkészítettünk mindent odakint.

Amint a a csapat megérkezett, azt mondták, hogy ők ugyan nem mennek ki a kertbe, mert fúj a szél és hideg van (+14 fok), menjünk be a házba.

Bementünk, bár így felborult az egész program. Minden cuccot, ennivalót, innivalót be kellett hordani, és odabent nem is nagyon fértünk el. No, mindegy, ezen kicsit "berágtam", ám ez legfeljebb annyira látszott, hogy nemigen volt kedvem jópofizni. Ennek ellenére három órát beszélgettünk, és minden feltett kérdésre válaszoltam.


Aztán másnap kaptam egy levelet a csoport vezetőjétől, amelyben leírta, hogy nagyot csalódtak bennem, ugyanis egész idő alatt teljes mértékben szeretetlen voltam, és sugárzott belőlem valami sötét erő. Ami nem is csoda, mert sötétbe is öltöztem. (Sötétkékbe. Ez a kedvenc színem.)


Mit mondjak... a levél nagyon rosszul esett, mert semmi alapja nem volt. Egyszerűen önmagamat adtam, mert ilyen vagyok. Nem csevegek, nem udvariaskodom, nem puszilkózom össze mindenkivel, viszont a komoly kérdéseket nagyon komolyan veszem, és ha tudok, válaszolok.


Általában sötétkékben...


Tanulság: Ezek után sem leszek más, CSAKIS ÖNMAGAM. Ezek után sem csinálok magamnak hazug imázst, hogy jobban "elkeljek" a piacon, és jobban megfeleljek a "nagy spirituális tanító" képének... Ezek után is fel fogok tenni olyan provokatív kérdéseket, hogy pl. "Van-e otthon házi oltár?! (Mert fel mertem tenni egy ilyen provokatív kérdést azoknak, akik tanulni jöttek hozzám...)


2010. szeptember 7., kedd

Kemence


A barlang nemsokára kész. Még egy olyan kemence hiányzik belőle, amiben kenyeret is lehet sütni... Esetleg van valakinek bármilyen tapasztalata kemence ügyben?!