Spirituális kerámiafestő műhely

Spirituális kerámiafestő műhely

2010. február 19., péntek

2010. február 10., szerda

Rezgésszám emelkedés?!

Nagyon sok helyről megkaptam a körlevelet, mely szerint a Kárpát-medencében óriási mértékű rezgésszám-emelkedés észlelhető. Ennek akkora a mértéke, hogy egyesek már nem bírják, és menekülésre kényszerülnek... A forrás szerint a Jóisten ezzel oldja majd meg a választási gondjainkat.
Nohát, én nem tudom mérni ezt a rezgésszám emelkedést, de azt tudom, hogy a rezgésszámot senki nem fogja megemelni helyettünk. Pláne nem úgy, hogy azzal más embereket elpusztítson. Mindenki saját magát tudja csak felemelni, és a saját felemelkedésével hozzá segíthet másokat az ébredéshez. És vigyázat! A választások kapcsán BÁRMELYIK gyűlölet által működtetett erőre kapcsolódunk, a gyűlöletet szolgáljuk. Mindegy, hogy kit és milyen okból gyűlölünk, az eredmény mindig ugyanaz. Akkor is ugyanaz, ha a gyűlöletet jogosnak érezzük...
A jézusi szeretet-törvényben NINCS JOGOS GYŰLÖLET. Ott csak megbocsájtás van.
Hogy miért szítja mégis mindenki a gyűlöletet?!
Azért, mert így NINCS rezgésszám-emelkedés, nincs ébredés, nincs haladás és nincs felemelkedés. Így NEM LESZ új világ.

2010. február 7., vasárnap

Még mindig inuaki...

Sokan kérdeztétek, mit gondolok az inuaki könyvről...
Szerintem a könyv egy része igaz, míg más része az emberi egó folyománya. Ám ez minden más könyvre is igaz, az enyémekre is. Amit én erről a témáról több különböző forrásból tudok, a következő:
1.A földi emberek legnagyobb része valóban tudati befolyás alatt áll, és ez nem képzelhető el a földön kívüli technika megléte nélkül. Az utóbbi 100 év alatt olyan mértékű technika birtokába jutottunk, amely már képes megsemmisíteni a Föld bolygót, és ellenőrizni sőt befolyásolni az emberek gondolkodását. Előtte sokezer éven át NEM volt ilyen technikánk.
Mi történt hát most röpke 100 év alatt?

2.Az emberek kizsákmányolása mióta az emberi történelem ismert - folyamatosan létezett, ami azt feltételezi, hogy a tömegek mindig valamiféle furcsa gondolati befolyás alatt álltak. Különben hogyan kormányozhat több millió embert egyetlen diktátor?! BÁRMIKOR ártalmatlanná tehetné a tömeg ezt az embert, ám a nép MÉGSEM ISMERI FEL ezt a lehetőséget. (Ez ma is érvényes, hisz orrunknál fogva vezetnek minket a politikusok.)

3.A magyar nyelv és jelrendszer egyértelműen megmutatja, kik vagyunk, honnan jövünk és mi a feladatunk. Ebben nincs semmi nacionalizmus, sem túl sok öröm. Annál több szenvedés és áldozat. Ezt lehet tagadni, elhallgatni, attól még igaz marad.

4.Egy új világkorszak (katasztrófával vagy anélkül) mindenképpen a küszöbön áll, mert egyre több embernek nyílik ki a szeme, és mondja azt, hogy köszönöm, de ebből a világból ELÉG!
5. A másik oldal szinte mindig jó, szép, nemes dolgokat fordít át egy "svédcsavarral" negatív dolgokká, hisz először meg kell szereznie a bizalmunkat...
6. Az Isten (magyarul NEM mátrix) bármilyen helyzetben és helyzeten képes segíteni, ha elég sokan akarjuk és kérjük.

2010. február 6., szombat

Folytatás

Itt az inuaki könyv második része:


http://www.scribd.com/doc/26206881/Aryana-Havah-INUAKI-2-konyv-Zamolxtol-egy-uj-korszak-fele

Vigyázat, vannak részek, amelyeket fenntartással célszerű olvasni. Vegyétek úgy, hogy ez egy jó kis gyakorlat arra, hogy kipróbáljátok a lelketekben működő "hazugságvizsgálót". (Előtte kérjétek meg a Jóistent, hogy segítsen felismerni a manipulációt.)