Spirituális kerámiafestő műhely

Spirituális kerámiafestő műhely

2009. november 26., csütörtök

Aki érti, terjessze!

Biztosan furcsa, miért foglalkozom annyit a jelképekkel... Miért erőltetem ennyire a dolgot... hiszen ezek csak egyszerű képek... Ugyan mit változtathatnak a világon?!
Gondolom, mindenki ismeri a mondást, miszerint "Ne fesd az ördögöt a falra, mert megjelenik." Ha ezt az egy mondatot megérti valaki, mindent megértett, mert ez a mondat IGAZ. (Aki kicsit többet fog fel a világból, mint az átlag emberek, ezt pontosan érzi, látja, hallja, vagy más módon érzékeli.) Amennyiben a fenti mondás igaz, a fordítottja is igaz: Fesd Istent a falra és megjelenik! Ennyi kell ahhoz, hogy a legnagyobb pozitív erőt hívjuk segítségül a bajaink megoldásához. Akkor miért késlekedünk... Fessük a falra, fessük az autókra, a pólókra, a bögrékre, és minden elérhető helyre!


2009. november 24., kedd

Egy bögrényi jelkép

Kitaláltam egy mozgalmat... A neve: "Egy bögrényi jelkép".
Azért találtam ki, mert manapság már alig találkozunk magyar jelképekkel magunk körül. Régen a házakban, a házakon, a ruhákon mind-mind ősi magyar Teremtés-jelképeket láthattunk, és ezek a jelképek valódi "felemelő" erővel rendelkeztek. A régieket épp ezért nem lehetett oly módon átverni, mint a mai embereket, mert "volt fülük a hallásra és volt szemük a látásra". (Úgy hívták, hogy józan paraszti ész...) Gondoltam, ki lehetne próbálni, mi történik, ha visszacsempésszük a magyar jelképeket a lakásokba - akár csak egy bögre erejéig... Hátha emel annyit a "rezgésen", hogy legalább résnyire felnyílnak a szemek.
Akinek tetszik az ötlet, mert szeretne békésen tenni valamit a sorsunk jobbra fordulásáért, nyugodtan terjessze. Terveztem hozzá néhány bögrét, amelyek természetesen ősi magyar jelképekkel vannak tele. (Részletek a honlapomon www.szinia.hu az Ősi jelképek menüpont alatt.)
És persze várom a további ötleteket is!

2009. november 18., szerda

Magyarország délolasz szemmel

Ma leesett az állam...
Augusztusban adtunk Olaszországba egy Magneter készüléket ajándékba. (Frekvencia-gyógyítás. Magyar találmány, orvostechnikai eszközként nyilvántartva.) Most kérdezem, hogy azóta hány ember gyógyult meg tőle, mire azt a választ kapom, hogy eddig senki nem merte kipróbálni. Kérdem: Miért? A válasz: Mert Magyarország egy szegény és nagyon elmaradott ország, ahonnan nem jöhet igazán jó dolog, tehát senki nem bízik a készülékben.
Mit lehet erre mondani?! Sötétség ellen nincs orvosság. Ott még a Magneter sem segít...
Itt van egyébként néhány magyar találmány ebből a mi "elmaradott" országunkból:

2009. november 12., csütörtök

Jóslat

Isten tudja, hányadszor kaptam már meg körlevélben az ún. Nyirkai Jóslatot... most viszont én jósolok: Megjósolom, hogy ha még néhányszor körbemegy, és elég sokan magukévá teszik, megvalósul. Megvalósul benne minden szenvedés.
Mikor ébred már fel a magyar?! Mikor jön már rá, hogy maga teszi nehézzé a sorsát a gondolataival, a szavaival, a tetteivel és a HITETLENSÉGÉVEL. Mikor ébred már rá, hogy az Istenanya védené ezt az országot, ezt a népet - ha hagynánk, ha kérnénk. Mikor ébred már rá, hogy erőszakra nem lehet erőszak a válasz. Mikor ébred már rá, hogy nem a zsidók, a cigányok, a kínaiak, vagy a hottentották a hibásak a saját rossz döntéseinkért. Mikor ébred már rá, hogy ha összefog és a Jóisten segítségét kéri - legyőzhetetlen, de ha elkezd köpködni és gyűlölködni (akár bal, akár jobboldalon)- BELEPUSZTUL.
Körbe küldjem mindezt mondjuk "gödöllői jóslatként"?!

2009. november 5., csütörtök

Miért nem tartok előadást...

Folyamatosan bombáznak mindenfelől azzal, hogy tartsak már végre előadást mindarról, amit eddig írtam. Most leírom, hogy miért NEM teszem.
A legfontosabb indokom, hogy mindig mindent leírok, amint eszembe jut, tehát nem tartogatom a hatás kedvéért későbbre. A második okom, hogy az általam lényegesnek tartott dolgokhoz szükséges az előképzettség. Nem tudok előadást tartani ősi magyar jelképekről olyan hallgatóságnak, amelyik nincs tisztában a rovásjelekkel. A harmadik érvem: "Sok beszédnek sok az alja" :-) A negyedik és legfontosabb pedig: Ma már nem szép beszédekre, csodás előadásokra, hanem TETTEKRE van szükségünk. Szépen és hatásosan beszélni sokan tudnak (lásd a politikát, vagy épp a"nagy spirituális mesterek" kurzusait), a szavak mögött viszont legtöbbször csalást és manipulációt találunk. Sajnos, ilyen téren igen rosszak a tapasztalataim az ún. nemzeti oldalon is...
Előadást tehát nem tartok, de bárkinek a kérdésére szívesen válaszolok (ha tudok). Író-olvasó találkozókra mindig szívesen elmegyek.

2009. november 4., szerda

Az infuenza leghatásosabb ellenszere

Kapom a leveleket sorban az új influenzával, na meg az ukrajnai "fenesetudjamiacsuda-mindennapmás"betegséggel kapcsolatban. Tanácsok innen és onnan: Beoltassuk magunkat, vagy mégsem?! Milyen immunerősítőket vegyünk, hogyan védekezzünk, maszkot vegyünk és kesztyűt, vagy elég csak a kesztyű?!
Érdekes módon a legkézenfekőbb védekezési mód senkinek nem jut eszébe: Ugyan kérjük már meg a Jóistent, hogy segítsen, és óvjon meg mindenkit a betegségtől...

2009. november 1., vasárnap

Türelem

Végre valaki szívem szerint szól a türelemről... :-)
És nem is akárki, hanem maga Petőfi Sándor:

"Türelem, te a birkák s a
Szamarak dicső erénye,
Tégedet tanuljalak meg?
Menj a pokol fenekére!

Hogyha mint koldús járod be
A földet s kérsz menedéket:
Kérj akárhol, csak ne tőlem,
Szívem nem fogad be téged;

S ha bejárod, mint hódító,
Diadallal a világot;
Lesz egy szikla, s ez szivem lesz,
Melyre nevedet nem vágod.

Türelem, kicsépelt szalma,
Melyet a bárgyú világnak
Telt kalászokként árulnak,
Kik magodból jóllakának;

Te üres fazék, melyből a
Macska a tejfölt kiette,
S a szakácsné most szájtátva,
Fejcsóválva áll mellette.

Türelem, te... nem tudom, mi?
Mint gyülöllek, mint utállak!
Mert ahol van kezdeted, ott
Vége van a boldogságnak.

Oh a föld boldog lehetne,
Hogyha rajta te nem volnál,
S míg te rajta lész, mindaddig
Megmaradunk a nyomornál.

El veled, te élet átka,
El veled, le a pokolba!
Nyeljen el, ki rút pofádat
Erre a szép földre tolta!"