Spirituális kerámiafestő műhely

Spirituális kerámiafestő műhely

2009. szeptember 29., kedd

Támadás


Valaki sajnos megtámadta a honlapomat, és nem tudunk mit kezdeni a dologgal. A honlap az én gépemen vírusmentes, és már néhányszor lecseréltem, de semmi eredménye. Van valakinek ötlete, mit lehet ilyenkor tenni?! Épp most tettem fel a pólókat, és így alig tudja valaki megnézni.

2009. szeptember 25., péntek

Mehetek vissza írni

Végre készen vagyok a pólók első generációjával! Kb. 40 képet feltöltöttem a honlapomra az "Ősi jelképek" címszó alá, és ha sikere lesz, még folytatom. Találtam jó minőségű pólókat is - ami a feladat legnehezebb részének bizonyult. A "logo" biztosan kiverné a biztosítékot a püspöki konferencián, hiszen az ősi magyar Szent Hármasság jele. Igazán mágikus jel, és én még meg is tudom magyarázni :-)
Az X+O-ra gondolok...


2009. szeptember 23., szerda

Ha tudni akarod, mi a művészet

http://www.youtube.com/watch?v=G5H50j4DHXk&feature=related

és még egy

http://www.youtube.com/watch?v=18a9T3rqeYo&feature=related

Kétségek

Egy "beavatott" könyvét olvasom éppen... aki a Föld megmentésén fáradozik szellemi vezetőivel és hatalmas nemzetközi csapatával. Szóba kerülnek a maja utódok, észak-amerikai és dél-amerikai indiántörzsek, aztán mindenféle állítólag igen sokat tudó népek, ám a MAGYAROKAT soha sehol nem említik.
Ez vajon mit jelent?!
Talán nincsenek is "rendesen" beavatva a Föld legnépszerűbb spirituális mesterei?!

2009. szeptember 17., csütörtök

A fej nélküli iskolás

Íme, minden idők legkívánatosabb diákja: a fej nélküli gyerek. Nem gondolkozik, nem beszél óra közben, nincsenek kérdései, és a genetika okán minden bizonnyal a szülei is fej nélküliek, tehát nagyonis kívánatosak a társadalom számára. Hátizsák van rajta, így kellően terhelhető, és ráadásul zokszó nélkül viseli a terhet. Persze az is lehet, hogy a fejnélküliség az evolúció eredménye, hiszen ha egy szervet több generáción át nem használunk, bizony visszafejlődhet...
(Magam fotóztam tegnap az egyik nagy bevásárló központban.)


2009. szeptember 12., szombat

Igazi kenyér


Végre elérhető közelségben nyílt egy boltja a Lipóti Pékségnek, így hosszú évek óta először megint igazi kenyeret ehetünk...

Micsoda élmény!!! Két napig lelkendeztem rajta. Az igaz, hogy otthon is lehet kenyeret sütni, de nekem soha nem lett olyan, mint a háromkilós, malomkeréknyi, kemencében sült kenyér, ami másnap sem esik szét atomjaira, és nincs benne más, mint liszt és kovász.

Lehet újra szalonnát sütni! Igazi zsíros kenyeret enni lila hagymával!

(Két napig csak azt ettem :-)

Azért az egészséges életmódról sem feledkeztem meg, mert szórtam az egészre egy kis retekcsírát :-)
Szóval, újra szép az élet!

Minden napi (lipóti) kenyerünket, add meg nékünk ma...